Hoofd- en nek accessoires

Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Hoofd- en nek accessoires 68

Buff

Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Met trots draagt hij de eerste versie van de Original BUFF® tijdens zijn avonturen op de motor en in de bergen. Ruim 25 jaar later is BUFF® uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctioneel headwear.
 
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij BUFF®. Voor elkaar en voor de planeet zorgen is geïntegreerd in de filosofie van het bedrijf. In 2019 heeft het bedrijf het felbegeerde SGE 21 certificaat ontvangen. Deze Europese standaard stelt bedrijven in staat een maatschappelijk verantwoord managementsysteem te implementeren, auditeren en certificeren, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf, maar ook de bijdrage die het bedrijf levert aan de omgeving. Daarnaast is BUFF® onder andere verbonden aan Unicef, EOCA en Sustainable Apparel Coalition.

 

Sinner

Innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Dat is waar SINNER voor staat. Hun epische reis begon in 1996. Terwijl ze in het begin vooral actief waren als specialist in sportzonnebrillen, hebben ze ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een internationaal sport- en lifestylemerk. En ze groeien nog steeds: vandaag worden SINNER-producten verkocht in meer dan 24 landen over de hele wereld. Allemaal iconische producten, ontworpen in samenwerking met topatleten en vooraanstaande kunstenaars. Volg je dromen zoals zij dat doen! SINNER. AS I AM.

 

Hatland

Voorliefde voor hoeden en petten sinds 1992

Een hoedenwinkel in de binnenstad van Zwolle is waar het allemaal begon. Samen met moeder Thea opende oprichter Robert in 1992 de deuren en inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een grote fabrikant en leverancier in hoeden, petten en caps.

Hatland werd in 1997 geboren

Reizen heeft hij altijd al veel gedaan. Midden in de natuur is waar hij op zijn best is. Al snel merkte hij dat de hoeden uit de winkel niet genoeg bescherming boden. Tijd om het heft in eigen hand te nemen. In 1997 ontwikkelde hij de eerste outdoor collectie speciaal voor het buitenleven onder het merk Hatland.

filters

Gebruik van BUFF® hoofd- en nekwarmers

Bekijk onze video over het gebruik van de BUFF® hoofd- en nekwarmer. De BUFF® hoofd- en nekwarmer is een echte must-have bij zeer koude weersomstandigheden.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon