Wandelschoenen

Een goede wandelschoen zorgt ervoor dat u als wandelaar zonder zorgen op pad kunt. Een slecht zittende schoen kan een wandeling namelijk behoorlijk verknallen, terwijl een goede wandelschoen er voor zorgt dat u met veel plezier lange afstanden kunt afleggen.

Wij als outdoor specialist hebben wandelschoenen van zeven verschillende merken in onze collectie, waardoor er voor iedere wandelaar en iedere voet een juiste schoen aanwezig is. Van al deze merken hebben wij zowel dames als heren wandelschoenen in hoge en lage varianten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ten alle tijden goed adviseren. Vindt u het moeilijk en bent u bang dat u de verkeerde keuze maakt? Maakt u zich geen zorgen, een schoen die u bij DE JONG koopt mag u altijd thuis uitproberen. Niet goed, geld terug!

Wij hebben voor iedereen een schoen die perfect bij hem past, of je nou smalle, brede, kleine of grote voeten heeft, bij De Jong Recreatie slaag je zeker! Bij DE JONG verkopen wij zelfs dames schoenen t/m maat 43 en heren schoenen t/m maat 50.

Podoloog op speciale dagen aanwezig

Goede wandelschoenen zijn uiteraard belangrijk,  maar er zijn veel mensen die net wat meer nodig hebben. Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten. Ook klachten of pijn aan knie, heup en rug kunnen door voetafwijkingen worden veroorzaakt. Speciale zooltjes en een juist advies zorgen er voor dat ook deze mensen lekker lopen. Daarom is gediplomeerd podoloog Ania van der Meer van Podologiepraktijk Bollenstreek op de volgende dagen bij ons aanwezig om u van advies te voorzien: 8 februari, 28 maart (gaat niet door vanwege corona), 22 mei, 23 mei, 11 juli, 9 september en 31 oktober.