Caravans

Met de caravan op vakantie of heerlijk een weekendje weg met de caravan. Voor velen is dit de ultieme manier van vakantie vieren.  Heerlijk vrij zijn dat is het gevoel dat de caravan biedt. Weg uit de dagelijks sleur en heerlijk naar de camping in binnen of buitenland, dat is genieten. Dit genieten met de caravan en uiteraard van de caravan kan 365 dagen per jaar. Denk bij de caravan niet alleen aan de zomer vakantie. Lekker in het voorjaar of in de herfst weg met de caravan is genieten van alle mooie tijden van het jaar. Ook op wintersport met de caravan is fantastisch. Vele caravans zijn hier uitermate goed voor geschikt en op een wintercamping is het heerlijk vertoeven in de caravan. Welke caravan men dan kiest dat is de volgende vraag . In onze zeer uitgebreide showroom kan men kiezen uit vele caravans.

Nieuwe caravans

In onze verwarmde showroom staan nieuwe caravans van de absolute top van Nederland en Europa. Met Eriba, Hobby, Fendt en Bürstner bieden wij 4 uit de top 5 caravan merken, die ook nog eens haarfijn op elkaar aansluiten. Standaard staan er ruim 30 nieuwe caravans binnen in onze verwarmde showroom, waardoor er genoeg keus is en er altijd een caravan aanwezig is die precies aan uw vereisten voldoet. Van klein en compact tot groot en super luxe. Door de verschillende merken hebben wij ook voor ieder budget een caravan.

Eriba Hobby
Fendt Bürstner

Gebruikte (occasion) caravans

Ook voor een goede gebruikte caravan kan men uitstekend bij ons terecht.  In onze showroom en op ons verkoopterrein tonen wij een grote collectie Bovag gekeurde, betrouwbare occasion caravans.  Met name Hobby caravans, Fendt caravans, Bürstner caravans en Eriba caravans zijn meestal in ruime mate aanwezig. Hiernaast ruilen wij ook wekelijks caravans in op campers of nieuwe caravans waardoor wij tweedehands caravans hebben van vele merken zoals onder andere Adria,  Beyerland, Chateau, Carado, Caravelair, Dethleffs, Eifelland, Elddis,  Home Car, Home Star,  Kip, Knaus, Lmc, Sterckeman, Tabbert en Wilk. Klik op één van de onderstaande buttons op direct naar ons caravan occasion aanbod te gaan of om meer informatie te lezen over onze occasions.

Caravan huren

Naast de verkoop van caravans, verhuurt DE JONG Kampeer & Recreatie ook caravans. Met onze ruim 40 jaar verhuur ervaring huurt u bij DE JONG vertrouwd tegen een lage prijs. Naast de 15 verschillende modellen caravans die wij verhuren kunt u bij ons ook campers, vouwwagens en bagagewagens huren. De caravans die u bij DE JONG Kampeer & Recreatie huurt zijn jonge caravans in diverse indelingen en gewichtsklassen, waardoor er altijd een caravan is die u mee kunt nemen op vakantie. Klik op één van de onderstaande buttons om direct naar ons caravan verhuur aanbod te gaan of om meer informatie te lezen over het huren van een caravan.

Reparatie & onderhoud caravans

Ook voor reparatie en onderhoud aan de caravan bent u bij DE JONG Kampeer & Recreatie aan het goede adres. In ons Technocenter kunnen de monteurs alles repareren, onderhouden, opbouwen en inbouwen in uw caravan. Doordat wij Focwa en Bovag gecertificeerd zijn, krijgt u altijd garantie op het werk van de monteur en weet u dat het betrouwbaar, deskundig en goed is gemaakt.x

Het team van DE JONG Kampeer & Recreatie heet een ieder alvast veel kijkplezier en van harte welkom op ons bedrijf.

Aveco verzekering logo