Satelliet antennes

Teleco satellietantenne

Het is ons bekend geworden dat door een frequentiewijziging op Astra 3, Teleco DVB-S2 systemen de Astra 3 satelliet niet meer kunnen vinden. Dit betekent dat klanten met de genoemde Teleco satellietsystemen de meest gangbare Nederlandse zenders niet meer kunnen ontvangen. Gelukkig is dit door u zelf te herstellen door het GRATIS downloaden en installeren van de juiste software. Klik HIER voor meer informatie.

TV vast op het dak van de camper of caravan

oyster_closed

Oyster_links-platzsparendOyster® Digital is de gebruikersvriendelijke Satinstallatie voor een grote verscheidenheid aan programma’s en buitengewoon comfort. Een grote reikwijdte en briljante beeldscherpte in combinatie met het volledig digitale zoeken van satellieten maken ook op de Canarische Eilanden of in Griekenland de optimale ontvangst van talrijke Nederlandse programma’s mogelijk.

 

Buitengewoon comfort.

Oyster_links-untenReizigers in verre uithoeken, die satellietontvangst met buitengewoon comfort zeer op prijs stellen, maken met de Oyster® Digital een goede keuze.
Met de 65 cm of 85 cm Oyster® schotel geniet u van TV- en radioprogramma’s in heel Europa, in Noord-Afrika en in het Midden-Oosten. En van een buitengewoon goede ontvangstreserve bij slecht weer. De grootte van de schotel is namelijk nogal belangrijk voor het aantal programma’s en de ontvangstkwaliteit.
Oyster betekent in het Nederlands oester. En nomen est omen: in gesloten toestand beschermt deze het kostbare binnenste zo betrouwbaar als een oester de parel. Als deze opengaat, biedt ze heel bijzondere kostelijkheden en dit op uw beeldscherm. Intelligente software zorgt er daarbij voor dat radio en televisie
sneller ontvangstgereed zijn.

TV op de camping: HD Recreatieset

Nederlandse televisie op de camping ontvang je heel gemakkelijk met de HD Recreatieset. Dit is een handige schotelset, die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op de camping. Je kunt met de HD Recreatieset tv kijken in heel West-Europa.
En de set is heel gemakkelijk op te zetten! Zo mis je ook op vakantie nooit meer je favoriete programma’s!TV op de camping ontvang je via de satelliet door middel van een schotelantenne. Door een schotel met dubbele kop (Duo-LNB) te gebruiken, ontvang je alle vrij te ontvangen zenders en de zenders uit je pakket. Op de camping hoef je alleen nog maar je schotel op een goede plek neer te zetten en de kabels aan te sluiten!

De HD Recreatieset is gemakkelijk te monteren en bestaat uit een complete HD schotelset. Op het plaatje hiernaast zie je wat je allemaal meegeleverd krijgt: een HD satellietontvanger (1), een CanalDigitaal smartcard, een HDMI-kabel, een schotel (2), dubbele kop (Duo LNB, 3), (driepoot)standaard (4), 20 meter coaxkabel (5) en een kompas. Deze complete schotelset is alles wat je nodig hebt om in het buitenland tv te kunnen kijken via de satelliet. Natuurlijk krijg je ook een installatiehandleiding meegeleverd, en mocht je er zelf niet uit komen, dan kan onze Klantenservice je ook altijd te woord staan voor aanwijzingen om de set te installeren.

Ben je al klant bij CanalDigitaal? Dan heb je waarschijnlijk al een HD-ontvanger en een smartcard. Je kunt de HD Recreatieset dan bestellen zonder deze twee onderdelen en betaalt slechts € 99,-

  • Recreatieset inclusief reciever en card voor € 199,-
  • Geniet het hele jaar door van alle populaire tv-zenders
  • 163 vrij te ontvangen tv-zenders (20 in HD)
  • Alle populaire radiozenders
  • Zowel thuis als op vakantie te gebruiken

TV zender2

Bij ons kunt u ook terecht voor het afsluiten van CanaalDigitaal abonnementen

 

 

U kunt bij DE JONG Recreatie ook uw kleine elektrische apparaten met een stekker, lampen en batterijen inleveren. Wij zijn een inleverpunt van Wecycle en Stibatt.