Met de hond op vakantie

Reizen met de hond wordt steeds populairder, met de verhuur merken wij al dat meer mensen een camper willen huren waar een hond met mee kan. Maar ook met de aanschaf willen veel mensen een hond meenemen op vakantie. sinds 2017 heeft Hymer Praktische accessoires voor het reizen met huisdieren.

Grommet Fix en Release

Speciaal geconstrueerd bevestigingspunt op het chassis voor alle HYMER campers op Fiat basis. Aan de buitenkant ziet u slechts een bevestigingsoog bij het trappetje. Hier kan u de hond aan de lijn zetten of er kan een stalen kabel doorheen om de camping meubels te beveiligen of fietsen zijn vastgezet. De houder bevind aan de rechterzijde van het voertuig dat rechtstreeks naar de ingang trap. U kunt deze set zelf aan de camper maken.

Winkelprijs: € 39,95

Hymer Hondenbed

Dankzij het slimme ontwerp van het aangepaste hondenbed kan het gebruikt worden op twee manieren: rijstand (onder de tafel) en vakantiestand (in de voorkant van de passagiersstoel). Uw hond is altijd bij je en u heeft nog alle beenruimte tijdens een eetgelegenheid. Het hondenbed is gemaakt van robuust en eenvoudig synthetisch leer wat makkelijk schoon is te maken, daarbij is de kleur afgestemd op het interieur. Ook de ERIBA Leash flex & riem is voor een veilige bevestiging van uw hond tijdens het rijden. De snoezige inlay kussen is ook uitgerust met anti-slip aan de onderzijde.

Winkelprijs: € 209,95

Hymer Hondenbench

De hondbench van hoogwaardig aluminium, laat in termen van veiligheid en comfort voor mens en dier niets te wensen over. Het werd in samenwerking met het bedrijf. Schmidt, leider in premium hondenbenches geïmplementeerd en is crash getest. Zo blijven de passagiers en de viervoeters in leven door de dynamische slagkracht. De bench kan dankzij het speciale beveiligingssysteem op bijna elke zitting, na het verwijderen van de kussens worden bevestigd.

Winkelprijs € 909,00 of € 939,00 * ligt aan de grote van de bench