Campingstoelen

Camping stoelen zijn stevige aluminium stoelen op eettafel hoogte die gemiddeld op 7 verschillende standen te zetten zijn. Hierdoor is er de mogelijkheid om recht op aan de tafel te zitten, maar ook om languit onderuit te liggen en lekker te luieren. Bij DE JONG Recreatie heeft u een keuze uit ruim 20 verschillende campingstoelen. De verschillen zitten voornamelijk in het materiaal van het doek, het maximaal gewicht wat de stoel kan dragen, lengte van de rugleuning en vorming van de stoel.

Speciale campingstoelen

Naast de standaard campingstoelen zoals de Travellife barletta, Isabella Thor, Westfield Advanger en Crespo 215 en 237 zijn er ook stoelen voor langere of stevigere mensen. Zo is de Crespo 238 geschikt voor mensen tot 200kg en heeft de Crespo 240 een extra lange rugleuning. Daarnaast zijn er voor de camperaars speciale compacte campingstoelen gemaakt. Deze hebben een verstelbare rugleuning die er voor zorgt dat de campingstoel zelfs in iedere buscamper past.

Voetenbanken

Voor de campingstoelen bestaan er ook bijbehorende voetenbanken. Voetenbanken bestaan er in twee verschillende modellen. Het ene model wordt aan de stoel gehangen, terwijl u de andere ervoor zet als een soort krukje. Let wel op dat deze voetenbanken bestemd zijn voor de voeten en niet voor de billen. Voor iedere campingstoel heeft DE JONG Recreatie een passende voetenbank.