Kampeermeubelen

De Jong Recreatie heeft een grote collectie campingmeubels. Onder campingmeubels verstaan wij de campingstoelen, campingtafels, stretchers & ligbedden en campingopbergkasten. Gedurende het hele jaar hebben wij deze meubels in de collectie en op voorraad. Het voordeel van kampeerstoelen, kampeertafels, ligbedden en opbergkasten is dat deze altijd van lichtgewicht materiaal zijn gemaakt, hierdoor gaan ze makkelijker mee op vakantie dan uw tuinmeubelen van thuis. Daarnaast zijn ze ook een stuk kleiner op te vouwen waardoor het veel ruimte scheelt.

In onze campingstoelen collectie hebben wij de bekende 7 standenstoelen, klapstoelen, vouwstoelen en kinderstoelen. Hierdoor hebben wij altijd de perfecte stoel voor u. In de collectie campingtafels hebben wij tafels in verschillende afmetingen, materialen en prijs/kwaliteitsverhoudingen. Hierdoor zijn sommige verstelbaar, hittebestendig en/of weerbestendig. Ditzelfde geldt voor onze kampeerkasten. Deze verschillen in materiaal, formaat en opzetsnelheid. Zo kunt u sommige in een hoek van een voortent plaatsen en andere ophangen aan het frame van de voortent. Hieronder ziet u een aantal sfeerfoto’s van onze kampeermeubelen in onze kampeershop.

DE JONG Recreatie is aangesloten bij TEUN  kampeerspecialisten. Kom naar onze ruim 2.400 m2 grote winkel of bestel op TEUN.nl.