Campers

Wie met een camper weg gaat wil vrij en ongebonden zijn, wegrijden en nog niet weten waar men ’s avonds overnacht. Andere zien de vakantie toch graag iets meer gepland en boeken één van de vele campingplaatsen. Met een camper is alles mogelijk. De ene keer staat men op een kleine en misschien wat eenvoudigere camping midden in de natuur en een dag of paar dagen later staat men juist op een grote campingplaats met veel vertier en gezelligheid. Bij DE JONG vindt u altijd wel een camper die bij u past, dit kan een compleet nieuwe camper zijn, maar ook een goede BOVAG gekeurde occasion. Wilt u niet meteen over gaan tot koop, of wilt u van een camper geniet zonder hem te hoeven aanschaffen, dan kunt u bij DE JONG ook een camper huren.

Nieuwe camper

In onze verwarmde showroom en op ons ruime showterrein presenteren wij een grote collectie nieuwe campers. Als officieel erkend Hymer, Bürstner en Carado dealer vindt u bij ons altijd wel een wagen die bij u past. Wij hebben een groot aanbod half integraal, integraal en alkoof campers voor u klaar staan. Onze ervaren verkopers kunnen u onder het genot van een kop koffie van alles vertellen over de camper waar u naar op zoek bent. Geen vraag is te gek en de verkopers zullen u altijd voorzien van een eerlijk advies.

Hymer Bürstner Carado

Nieuwe buscamper

Naast de grote collectie campers heeft DE JONG ook een grote keuze aan buscampers. Buscampers zijn over het algemeen wendbaarder, kunt u gemakkelijker kwijt op een parkeerplaats en zijn daarnaast perfecte wagens voor dagelijks gebruik. U vindt in onze buscamper collectie zowel grote als kleine buscampers in diverse merken. Als officieel erkend Hymer, Bürstner en Carado dealer vindt u bij ons dan ook de buscamper modellen van HymerCar, Bürstner City Car en natuurlijk Carado Vlow.

Occasion camper of buscamper

Of u op zoek gaat naar een nieuwe of occasion camper hangt af van uw budget en persoonlijke wensen. Als erkend Bovag bedrijf staat DE JONG voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bent u opzoek naar een goede occasion camper, dan bent u bij DE JONG dus aan het juiste adres. In de rubriek “Occasion camper” wordt er uitgelegd hoe wij er voor zorgen dat u bij DE JONG alleen maar betrouwbare tweedehands campers koopt. Voor meer informatie over het kopen van een occasion klik op “Meer informatie”, om meteen naar ons occasion aanbod te gaan, klik op “Camper occasion Aanbod”.

Camper huren

Van een goede camper genieten zonder hem meteen te hoeven aanschaffen is natuurlijk ook een optie. DE JONG Kampeer & recreatie heeft met de merken Hymer, Bürstner en Carado een breed aanbod betrouwbare verhuur campers. Een integraal, halfintegraal of buscamper huren behoort bij DE JONG  allemaal tot de mogelijkheden. Door onze 46 jaar verhuurervaring hebben wij veel ervaring met het verhuren van kampeerauto’s waardoor u onbezorgd op vakantie kunt. Voor meer informatie over de verhuur klik hieronder op “Meer informatie”, om meteen naar ons verhuur aanbod te gaan, klik op “Camper verhuur Aanbod”.

Kampeerauto of camper

Diverse mensen vragen zich af wat nu het juiste woord is een kampeerauto of camper. De beide woorden kampeerauto en camper worden veelvuldig gebruikt. Ook wordt naast camper of kampeerauto de namen  mobilhome, zwerfwagen ,kampeerwagen of motorhome gebruikt.  De naam kampeerauto is echter de meest logische Nederlandse naam. De grootste camper of kampeerauto club N.K.C. (Nederlandse Kampeerauto Club ) gebruikt ook de naam kampeerauto. Ook heeft de Nederlandse Kampeerauto club haar blad de naam “ Kampeerauto “ gegeven.  Hiernaast hanteert de Nederlandse kampeerauto  Club de slogan Onbezorgd  camper plezier. Deze slogan en de naam van de andere camper club CCN  ( Camper Club Nederland ) geven aan dat zowel kampeerauto als camper beide gebruikt mogen worden.

Aveco camper verzekeringen

Aveco is bij uitstek de camper verzekeraar, wilt u vrijblijvend een aanbieding voor uw camper verzekering klik dan op de button.

Aveco verzekering logo