Campers

U bent van plan een camper te kopen. Een grote aankoop, waarvoor u natuurlijk niet over één nacht ijs gaat. Bij DE JONG vindt u altijd een camper die bij u past, dit kan een compleet nieuwe camper zijn, maar ook een goede BOVAG gekeurde occasion.

Nieuwe camper kopen

Bent u van plan om een nieuwe camper te kopen? In onze verwarmde showroom en op ons ruime showterrein presenteren wij een grote collectie nieuwe campers. Als officieel erkend Hymer, Bürstner en Carado dealer vindt u bij ons altijd een camper die bij u past.

Wij hebben een groot aanbod half integraal, integraal en alkoof campers voor u klaar staan. Onze ervaren verkopers kunnen u onder het genot van een kop koffie van alles vertellen over de camper waar u naar op zoek bent.

Occasion camper kopen

Of u op zoek gaat naar een nieuwe of occasion camper hangt af van uw budget en persoonlijke wensen. Als erkend BOVAG bedrijf staat DE JONG voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bent u opzoek naar een goede occasion camper, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. In ons camper occasion programma vindt u direct ons volledige camper occasion aanbod.

Meer informatie over campers