Campers

Wie met een camper weg gaat wil vrij en ongebonden zijn, wegrijden en nog niet weten waar men ’s avonds overnacht. Andere zien de vakantie toch graag iets meer gepland en boeken één van de vele campingplaatsen. Met een kampeerauto is alles mogelijk. De ene keer staat men op een kleine en misschien wat eenvoudigere camping midden in de natuur en een dag of paar dagen later staat men juist op een grote campingplaats met veel vertier en gezelligheid. Bij DE JONG vindt u altijd wel een camper die bij u past, dit kan een compleet nieuwe camper zijn, maar ook een goede BOVAG gekeurde occasion. Wilt u niet meteen over gaan tot koop, of wilt u van een camper geniet zonder hem te hoeven aanschaffen, dan kunt u bij DE JONG ook een camper huren.

Nieuwe camper kopen

Bent u van plan om een nieuwe camper te kopen? In onze verwarmde showroom en op ons ruime showterrein presenteren wij een grote collectie nieuwe campers. Als officieel erkend Hymer, Bürstner en Carado dealer vindt u bij ons altijd wel een wagen die bij u past. Wij hebben een groot aanbod half integraal, integraal en alkoof campers voor u klaar staan. Bent u op zoek naar iets compacter en wendbaarder? Ook voor een buscamper kunt u bij ons terecht. Onze ervaren verkopers kunnen u onder het genot van een kop koffie van alles vertellen over de camper waar u naar op zoek bent. Geen vraag is te gek en de verkopers zullen u altijd voorzien van een eerlijk advies.

Occasion camper kopen

Of u op zoek gaat naar een nieuwe of occasion camper hangt af van uw budget en persoonlijke wensen. Als erkend Bovag bedrijf staat DE JONG voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bent u opzoek naar een goede occasion camper, dan bent u bij DE JONG dus aan het juiste adres. In ons camper occasion programma vindt u direct ons volledige camper occasion aanbod.

Meer informatie over campers