Nieuwsbrief januari

Lees e-mail in originele versie

Beste lezer,

Wij hopen dat u een fijne jaarwisseling heeft gehad en wensen u een Gezond en Avontuurlijk 2024!

In de nieuwsbrief van januari vindt u de eerste koopzondag van het jaar 2024, de nieuwe verhuurfolders, blogs met laatste updates en wat te doen bij Truma foutcodes. Ook leest u over de Campers & Caravans Voordeelweken. Tot slot is er een speciale Winkelaanbieding alleen voor onze nieuwsbrieflezers.

Veel leesplezier!

Eerste koopzondag van het jaar!

Zondag 4 februari 2024 is de eerste koopzondag van het jaar bij DE JONG. De Showroom en Winkel zijn beide EXTRA OPEN van 11:00 - 17:00 uur. Zet deze datum alvast in uw agenda, kom langs en profiteer van deze EXTRA gelegenheid. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar met alle informatie over de Campers, Buscampers, Caravans en Voortenten & Luifels. In de Winkel kunt u zich door onze winkelmedewerkers laten adviseren over de voor u ideale vakantie, kampeer, reis en/of outdoor artikelen.

Koopzondagen & Evenementen 2024

Campers & Caravans Voordeelweken

Ook aan het denken over de aanschaf van Camper, Caravan of Buscamper? Dit is dan dé ultieme kans voor u! DE JONG Kampeer & Recreatie heeft nu tijdelijk Dé Campers & Caravans Voordeelweken. In deze weken zijn een zeer groot aantal geselecteerde (nieuwe en occasion) campers - caravans - buscampers zeer scherp geprijsd. Kom langs en profiteer van deze unieke kans in onze goedgevulde Showroom. Bij aankoop van een voordeelmodel is een financiering, inruil en tijdelijke stalling mogelijk. Zo kunt u al vroeg in het jaar heerlijk ontspannen op pad met uw nieuwe droomvoertuig.

Bekijk hier het volledige aanbod van de voordeelweken >>

Carado T 448 Pro  
van € 94.962 voor € 91.962,- 
Meer informatie
Volkswagen Oceaan 4 Motion 
van € 75.450 Voor  73.450,-
Meer informatie
 
Bürstner City Car C 603 HL 
van € 67.500 voor € 65.500,- 
Meer informatie
Eriba Feeling 470
van € 40.110 voor € 37.415,- 
Meer informatie
 
Bürstner Premio Life 425 TS 
van € 23.395 voor € 22.725,-  
Meer informatie
Hobby Beachy 360 
van € 17.099 voor € 16.100,- 
Meer informatie
Camperverhuur 2024
Heeft u de nieuwe camperverhuurfolder al gezien? De nieuwe folder is weer helemaal up to date met de nieuwste verhuur modellen buscampers en campers.
Bekijk hier de folder* 
*Bekijkt u de folder op de telefoon? Download de folder door op dit pijltje    te klikken, voor een betere kwaliteit folder in een hoge resolutie.
 
Caravanverhuur 2024 
Ook de caravanfolder 2024 is met de nieuwste caravanmodellen te bekijken.  Benieuwd naar ons verhuuraanbod 2024? Bekijk dan de verhuurfolder of kijk op de website www.dejongrecreatie.nl/verhuur
Bekijk hier de folder* 
*Bekijkt u de folder op de telefoon? Download de folder door op dit pijltje    te klikken, voor een betere kwaliteit folder in een hoge resolutie

Bekijk hier het volledige verhuuraanbod en boek snel en gemakkelijk >>

Aanbiedingen Voortenten & Luifels

Update: 09-01-2024] Bij DE JONG hebben wij verschillende modellen Voortenten & Luifels zeer scherp geprijsd. Deze modellen zijn nieuw maar de laatste maat of een showmodel. Profiteer nu nog van deze super scherp geprijsde aanbiedingen op Isabella, Doréma...

Lees hier meer >>

Hymer Xperience Journaal

[Update: 20-12-2023] In dit journaal zullen we u op de hoogte houden van de nieuwste trends, nieuwe modellen van Hymer en de nieuwste 4x4 modellen bij ons in de Showroom. Dit journaal zal regelmatig worden bijgewerkt met nu het laatst verwachte 4x4 model....

Lees hier meer>>

Winkel

Begin het jaar goed bij DE JONG Kampeer & Recreatie! Om onze nieuwsbrieflezers, nieuwe klanten en/of trouwe volgers te belonen komt DE JONG met verschillende aanbiedingen, die uitsluitend gelden bij vertoon van onze nieuwsbrief in de Winkel. De eerste actie van het jaar is: 

20% korting op wandelschoenen!

Goede voornemens voor 2024? Lekker wandelen? Mooie reizen maken? Of op stap met (klein)kinderen? Start het nieuwe jaar dan goed bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Wij hebben op vertoon van deze nieuwsbrief 20% korting op wandelschoenen. Profiteer nu in onze Winkel en wandel met alle goede voornemens het nieuwe jaar in. 

Bekijk hier alle wandelschoenen>>

*Deze korting is uitsluitend geldig op vertoon van de nieuwsbrief aan de kassa en niet te combineren met andere lopende acties en aanbiedingen.

BuitenGewoonGoed Winter'23

BuitenGewoonGoed is een outdoor lifestyle magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Elke editie biedt het magazine artikelen over alles wat te maken heeft met reizen, outdoor, productnieuws, tips, weetjes en nog veel meer op het gebied van outdoor lifestyle. 

Heeft u het nieuwe BuitenGewoonGoed Winter'23 magazine al gezien? Deze editie zit boordevol winterinspiratie en nog veel meer Winterse hoogtepunten! Veel blader en leesplezier!

Lees hier het magazine

Technocenter

 

Truma foutcode 507, 516, 517 Wat moet ik doen?

Op de display van het digitale bedieningspaneel CP plus verschijnt de fout 507, 516 of 517. Deze foutcodes worden veroorzaakt door een onderbroken gastoevoer en kunt u zelf verhelpen. Lees meer in de blog hoe u de foutcodes oplost....

Lees hier verder>>

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon