Met de caravan op pad is populair. Zeer grote belangstelling voor kleinere en lichtere caravans.

Met de caravan op pad is populair. Zeer grote belangstelling voor kleinere en lichtere caravans.

Op vakantie gaan of een paar dagen lekker op pad met de eigen caravan is populair. De veiligheid van reizen met ‘uw eigen mobiele huisje’ geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Heerlijk in uw eigen vertrouwde reiscocon genieten van het vrije leven. U hoeft niet ver te reizen met de caravan, want in Nederland kunt u heel erg goed met de caravan op vakantie. Het is relaxed en comfortabel om mobiel in Nederland te recreëren. Hoe mooi Europa ook is!

Ontdek het vrije buitenleven met de caravan. Overnacht in de natuur, op een leuke camping of bij de boer…er zijn talloze mooie plekken te ontdekken. Ga fietsen of wandelen door een prachtig natuurgebied, breng een bezoek aan een prachtige stad en geniet van een heerlijk terras en/of het uitgaansleven. Met de caravan op pad ervaart u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Of dit nou in Europa of lekker dichtbij in Nederland is.

De populaire kleinere en compacte modellen lichten wij graag in deze blog aan u toe. Veel van deze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wilt u ook deze zomer met een nieuwe caravan op vakantie? Dat kan! 

Assortiment caravans

Welke caravan past bij mij?

Er zijn vele soorten en merken caravans te koop. Van compact tot heel luxe. Om een juiste keuze te maken is één van de belangrijkste vragen: Wat mag en kan ik veilig aan mijn auto koppelen? Dit wordt bepaald door het gewicht wat de auto mag trekken en staat vermeld op het kenteken. Daarnaast heeft men te maken met het benodigde rijbewijs B of BE.

Naast deze wettelijke bepalingen is het model en de omvang van de caravan, zeker bij lichtere en elektrisch aangedreven auto’s belangrijk. Uit testen is inmiddels gebleken dat een compacte vorm, dus een geringere breedte en hoogte een positieve invloed hebben op het rijcomfort en de actieradius.

Zeer grote belangstelling voor kleinere en lichtere caravans

Bij DE JONG Kampeer & Recreatie hebben wij caravans in alle soorten en maten en voor elke doelgroep. Met EribaHobbyFendt en Bürstner bieden wij 4 uit de top 5 caravan merken, die ook nog eens haarfijn op elkaar aansluiten. Ons assortiment bestaat uit zeer luxe Eriba Nova, Fendt of Hobby caravans tot vele kleine en compacte modellen. 

             

De populaire kleinere en compacte modellen lichten wij graag in deze blog aan u toe:

Bürstner Premio Life

De Bürstner Premio Life is met zijn geringe breedte en het gunstige gewicht een hele leuke, compacte en gunstig geprijsde caravan. Deze caravan van Duitse kwaliteit beschikt over een sportief uiterlijk en een moderne inrichting. De indelingsvarianten zijn ideaal ontworpen voor caravaning-vrienden, die met een kleine trekauto ook hun caravan-droom waar willen maken. De Premio Life is een populair model van Bürstner. De compacte Premio Life schitterde in de uitzending van RTL Kampeert op 6 maart 2022, hier vertelt presentator Koert-Jan over het speciale interieur van deze caravan. Het filmpje van de uitzending over de Bürstner Premio life vindt u hiernaast na de foto van de caravan. 

Voorraad Bürstner Premio Life

Eriba Feeling

De Eriba Feeling is een compacte zeer hoogwaardige caravan. Deze unieke caravan is verkrijgbaar met hefdak of met slaapdak. In beide gevallen behoudt men het voordeel dat deze caravan zeer compact is achter de auto. Op de camping geven beide uitvoeringen de ultieme kampeerbeleving. Heerlijk mobiel recreëren in de caravan en genieten van het gefluit van de vogels of de geuren van de bloesem van een fruitboom. De Eriba Feeling is in meerdere maten verkrijgbaar en wordt aangeboden in vele uitvoeringen met slaapgelegenheid voor 2 tot 6 personen.

Voorraad Eriba Feeling

Eriba Nova Light en Delight

De Eriba Nova Light is betreft indelingen en maatvoering gelijk aan de Feeling maar heeft dan geen hef- of slaapdak. Hierdoor is deze wat hoger achter de auto, iets minder compact als de feeling maar biedt de Nova Light binnen iets meer ruimte. De Nova Light heeft hierbij ook nog één extra indeling, de Nova Light 465 met Franse slaapkamer.

Actiemodellen Eriba Nova Light 442 en 465 Delight
De Nova Delight is een actiemodel van de populaire Nova Light. Het is een lichte, wendbare caravan met een comfortabel woongevoel door de royale stahoogte. Dankzij het erg lage gewicht kan er nog allerhande bagage meegenomen worden. De gezellige zitgroep en slaapmogelijkheden zorgen voor een woon- en slaapcomfort dat zelfs aan de hoogste eisen voldoet. De twee hoogwaardige Eriba Nova Light 442 en 465 Delight caravans zijn interessant! ´DELIGHT‘ betekent direct vertaald “genot, genieten of genoegen‘ en staat ook voor "verheugd, enthousiasme of blij maken‘. Een Nova Light Delight pakket bevat vloerverwarming, comfortbekleding zitgroep, hordeur, Big Foot steunvoeten, 1500 KG as, bekledingstof Pico, kunstsstof disselafdekking, design bestickering, lichtmetalen velgen en wijwanden in Crystal Silver.

Kunnen wij u ook blij maken met deze fijne caravan in een complete uitvoering met extra voordeel? Wilt u nog profiteren van deze DELIGHT voordeel modellen? Dan raden wij u om snel een bezoek aan onze showroom te brengen. De laatste producties zijn ingepland en OP = OP.

Bekijk ook de speciale jubileum aanbieding: DE JONG 50 Edition (ERIBA Nova DELIGHT 442)

Voorraad Eriba Nova Light en Delight

Hobby Beachy

De Hobby Beachy is het meest licht in gewicht van alle compacte caravans. Door met een andere blik naar een zomer caravan te kijken werd de Beachy ontworpen. Dit met succes! Het was dan ook geen verassing dat de Beachy werd verkozen tot ANWB caravan van het jaar 2022. De Beachy is zo anders en zo leuk dat de belangstelling al voor de introductie groot was. Wij waren vanaf de eerste dag enthousiast over de Beachy. Wij kochten gelijk goed in en op basis van de vele positieve reacties (al voor de werkelijke introductie) bestelde wij er extra bij. Waar de Beachy op vele plaatsen al is uitverkocht, kunnen wij nog leveren! 

Voorraad Hobby Beachy

Overige luxe caravans

Naast ons grote aanbod compacte en lichte caravans hebben wij ook een groot assortiment luxe caravans. Zo zijn de Eriba Nova 445 en de Eriba Nova 480 caravans scherp geprijsd bij ons:

  • De Eriba Nova 445 is nu beschikbaar vanaf € 31.240,- (normale vraagprijs van € 34.300,-).
  • De Eriba Nova 480 is nu beschikbaar vanaf € 31.790,- (normale vraagprijs € 34.850,-).

Een voordeel van € 3.060,- op beide caravans.

Bekijk hier het gehele assortiment caravans

Voortenten en Luifels

Heeft u voor de nieuwe caravan of de bestaande caravan een voortent of luifel nodig? In onze ruime showroom bieden wij een breed assortiment caravan voortenten en luifels tegen de beste prijzen. Wij zijn onder andere Doréma Megastore en Isabella Gold Member. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze aan WalkerUnico, Reda en Thule voortenten en luifels.

Onze showmodellen geven u een goede kijk op dat wat mogelijk is voor uw caravan. Onze verkoopadviseurs kunnen voor u de passende tent of luifel bestellen en geven u deskundig advies en uitleg. Ons aanbod voortenten en luifels is zeer groot en wij kunnen vrijwel alle maten en types uit de folders leveren. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Ook hier kochten wij groot in zodat wij de meeste modellen nog op tijd kunnen leveren. Wij hebben er dan ook meerdere modellen op voorraad die direct leverbaar zijn. Ook hier geldt wacht niet TE LANG!

Assortiment Voortenten en Luifels

Komt u bij ons langs?

U bent van harte welkom!!
Mocht u nou nieuwsgierig zijn geworden naar een compacte lichtere of toch naar zeer luxe caravan of precies daar tussenin iets zoeken? U kunt ze allemaal bij ons bewonderen in onze showroom. Komt u langs? De koffie staat klaar! Samen met onze verkoopadviseur kunt u op zoek naar uw ideale caravan en indien gewenst een bijpassende voortent of luifel! 

Of bekijk onze actuele voorraad voor de beschikbaarheid en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Dit kan door te mailen naar showroom@dejongrecreatie.nl of te bellen naar telefoonnummer: 0252 - 536 080.

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?