DE JONG 50 Edition - ERIBA Nova DELIGHT 442

DE JONG 50 Edition - ERIBA Nova DELIGHT 442

Hoera, wij bestaan dit jaar 50 jaar en dat vieren wij graag met u. Wij hebben een speciale jubileum aanbieding en u kunt nu profiteren van een gelimiteerde oplage van de zeer populaire Eriba Nova DELIGHT 442 caravan, die wij in onze showroom hebben staan. Deze caravans bieden wij, zolang de voorraad strekt, aan voor een zeer speciale prijs welke een TOTAAL VOORDEEL oplevert van 4.350,--.


Bekijk hier DE JONG 50 Edition - ERIBA Nova DELIGHT 442

Standaard opties voor DE JONG 50 Edition

De ingekochte modellen zijn verschillend geconfigureerd en worden standaard aangeboden met de volgende af fabriek of door ons te monteren opties:
-         1500 Kg as
-         Stabilform steunen
-         Al-Ko Big Foot platen
-         Licht metalen velgen
-         AL-KO Mammut mover
-         Lichtgewicht Li-ion accu 20 A (PowerXtreme X20)
-         Thule SuperB fietsenrek op dissel
-         Zijwanden in Chrystal zilver
-         Kunststof disselafdekking
-         Vloerverwarming
-         Hordeur
-         Comfortbekleding zitgroep    
-         Design bestickering
Naast bovenstaande opties zijn de beschikbare modellen geconfigureerd met verschillende fabrieksopties. Zolang de voorraad strekt kan de caravan hiermee zo veel mogelijk naar eigen smaak samengesteld worden.

Op de foto ziet u de gloednieuwe plug-in hybride Mitsubishi Eclipse Cross PHEV met deze caravan.

Indeling Nova DELIGHT 442

Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse bieden? Heel erg veel! De ERIBA Nova DELIGHT 442 biedt u maximaal comfort en gegarandeerd geniet u hiermee optimaal van uw reizen en vakanties. Bij een opbouwlengte van ca. vijf meter herbergt hij gemakkelijk maximaal drie personen – met veel bewegingsvrijheid en het bewezen uitvoering- en kwaliteitsniveau. Een heleboel opbergruimte, veel extra laadmogelijkheden en een hoge veiligheid en bescherming garanderen dat u zonder problemen uw vakantiebestemming bereikt en ook weer veilig thuis komt. Opdat u ook zo ontspannen mogelijk kunt reizen, biedt de ERIBA Nova DELIGHT een voortreffelijk slaapcomfort met ruime ligoppervlakken, koudschuimmatrassen, matrasbeschermingshoezen, enz., en bovendien een comfortabele en gezellige woonruimte. De functioneel ingerichte keuken laat niets te wensen over, evenmin als de compacte badkamer met zijn talrijke opbergmogelijkheden.

AL-KO Mammut mover

Met de Mammut, het veelvuldig bekroonde AL-KO rangeersysteem voor caravans, verplaatst en bestuurt u uw caravan eenvoudig en precies. Deze volautomaat mover, die standaard op deze DE JONG 50 Edition is gemonteerd, biedt:

 • Automatisch altijd de maximaal toegestane aandrukkracht op de banden
 • Een noodstop bij helling indien de joystick wordt losgelaten
 • Een kinderslot
 • Een automatische uitschakeling na 100 seconden
 • Een traploze snelheidsregeling
 • Een maximale bodemvrijheid door montage direct op het M-chassis van de caravan (caravans vanaf 2010)
 • Een softstart en softstop. Voorzichtig rangeren (op mm precies) en schokvrij rijden is mogelijk op elke ondergrond. U kunt met deze mover de caravan gemakkelijk alleen besturen en verplaatsen. Op verlaten terrein, in krappe ruimtes en op hellingen tot 28%.

Bovendien is de regelelektronica perfect in de massieve aluminium aandrijfunits ondergebracht en dus beschermd tegen beschadiging en vocht (IP65). Dankzij de optimale behuizing is de warmteafvoer in vergelijking met het vorige model verder verbeterd. Met de verlengde inschakelduur vormt langer rangeren geen enkel probleem, ook niet bij hoge temperaturen of belastingen.

Assortiment movers

Emergoplus PowerXtreme Lithium-Ion accu X20

Voor de caravanner die regelmatig van camping wisselt en de mover zeer intensief gebruikt, is er de PowerXtreme X20. De PowerXtreme X20 is standaard bijgeleverd bij de DE JONG 50 Edition en heeft voldoende capaciteit om ruim 60 minuten te manoeuvreren. Of anders komt er in ieder geval een lichtgewicht Li-ion accu 20A bijgeleverd.

De accu heeft ook genoeg capaciteit om beperkt als boord-accu gebruikt te worden. Ideaal voor overnachting onderweg op een parkeerplaats. De LiFePO4-technologie biedt veel voordelen in vergelijking met de ouderwetse lood- en AGM-batterijen. PowerXtreme LiFePO4-batterijen kunnen verantwoord worden ontladen, zodat het maximale batterijvermogen kan worden gebruikt. Dit in vergelijking met loodbatterijen, waar ontlading tot 40% mogelijk is. De X20 is vele malen krachtiger en volledig onderhoudsvrij. Bij dit type is het niet nodig om de accu in de wintermaanden thuis te houden, dus in theorie hoeft de accu nooit meer uit de caravan te worden gehaald. De gebruiksduur is drie of vier keer zo lang als die van een loodzuurbatterij. PowerXtreme-batterijen worden standaard geleverd met alle montageaccessoires en zijn eenvoudig te plaatsen. De status van de PowerXtreme X20 is af te lezen via een Bluetooth App op uw smartphone.

Assortiment accu's

Thule SuperB fietsendrager op dissel

De perfecte fietsendrager om twee (elektrische) fietsen op een dissel te vervoeren. Deze Thule SuperB fietsendrager is standaard gemonteerd op onze DE JONG 50 Edition caravan en heeft de volgende eigenschappen:

 • Ontworpen voor de montage op het A-frame
 • Geschikt voor elektrische fietsen. Draagvermogen tot 60 kg
 • Makkelijk te laden dankzij het verlaagde platform
 • Gemakkelijk plaatsen van fietsen door afneembare fietsarmen met de vergrendelbare Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer die klikken wanneer de optimale grip is bereikt
 • Volledig kantelbaar met beladen fietsen voor volledige toegang tot de opbergruimte
 • Het verstelbare tilt-stopsysteem vergemakkelijkt de bediening en beschermt het voertuig
 • Vergrendelbaar platform: voorkomt dat de fietsen tijdens het rijden bewegen. Het platform wordt handmatig vergrendeld
 • Met de optionele 3e rail en afstandhouder kan de fietsendrager maximaal drie fietsen vervoeren
Assortiment fietsendragers

Actievoorwaarden

Voor “DE JONG 50 Edition“ modellen gelden de volgende actievoorwaarden:
-          Uitsluitend van toepassing op model Nova DELIGHT 442
-          Diverse configuraties beschikbaar
-          Configuraties af fabriek zijn niet te wijzigen
-          Beperkte oplage en levering uit voorraad of zodra beschikbaar.   

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.