Eriba caravans

ERIBA caravans
Van compact en wendbaar tot ruimtelijk en luxueus!

De geschiedenis van ERIBA als fabrikant van caravans begint in het jaar 1957. Toen ontstond met de oer-Troll de eerste caravan bij HYMER in Bad Waldsee / in het zuiden van Duitsland. Het was de eerste woonwagen van de legendarische en succesvolle cult caravan ERIBA Touring en geldt als de basis van de zeer succesvolle geschiedenis van de firma. Tegenwoordig biedt HYMER onder het merknaam ERIBA zowel compacte lichtgewicht caravans tot zeer royale en luxueuze comfort caravans aan, van eenvoudige reiswagen met extra slaapdak tot chique en ruime familie caravans, alles wat een kampeer hart begeert. Met de ERIBA wintertechnologie en de innovatieve Raum+Systeem biedt ERIBA dat alles wat nodig is voor een caravan die het hele jaar gebruikt kan worden. Het maakt niet uit of u een nieuwe of een gebruikte caravan koopt – de investering betaalt zich altijd uit dankzij zijn hoge waardevastheid.

De voertuigklassen van Eriba

Zoekt u een caravan om met z’n tweetjes van uw onafhankelijkheid te genieten? Of wilt u met het hele gezin een grote avontuurlijke tocht maken? Met een Eriba zit u altijd op het goede spoor. Van de compacte en wendbare caravans voor een bescheiden prijs, via de edele luxe suite op wielen tot de ruimtereus met plaats voor maximaal vijf personen.

Geïnspireerd door de natuur

Vloeiende vormen waar de wind zachtjes langs gaat, markante details die als kleurrijke bloesem boven de massa uit steken – het exterieurdesign van een Eriba beheerst de taal van de natuur.

Voor de zintuigen gecreëerd

Schitterend design dat flonkert als de sterrenhemel, warme houttonen die in zacht licht glanzen – het interieur van een Eriba verwent met een harmonieuze mix van materialen en vloeiende vormen.

Ons complete Eriba aanbod

Lees meer

Zo voordelig kan huren zijn

Lees meer

Financieringen

Lees meer