Eriba caravans

De geschiedenis van ERIBA als fabrikant van caravans begint in het jaar 1957. Toen ontstond met de oer-Troll de eerste caravan bij HYMER in Bad Waldsee / in het zuiden van Duitsland. Het was de eerste woonwagen van de legendarische en succesvolle cult caravan ERIBA Touring en geldt als de basis van de zeer succesvolle geschiedenis van de firma.

Tegenwoordig biedt ERIBA zowel compacte lichtgewicht caravans tot zeer royale en luxueuze comfort caravans aan, van eenvoudige reiswagen met extra slaapdak tot chique en ruime familie caravans, alles wat een kampeer hart begeert.

Met de ERIBA wintertechnologie en de innovatieve Raum+Systeem biedt ERIBA dat alles wat nodig is voor een caravan die het hele jaar gebruikt kan worden. Het maakt niet uit of u een nieuwe of een gebruikte caravan koopt – de investering betaalt zich altijd uit dankzij zijn hoge waardevastheid.

Eriba inruilactie – Profiteer nu!

Als u voor 31 augustus 2019 bij ons een nieuwe 2018 of 2019 ERIBA Nova GL en SL, Living of Exiciting koopt en tegelijkertijd uw oude caravan inruilt, ontvangt u € 1.500,- extra inruil voor uw „oude” caravan. Geen inruil? Dan ontvangt u t.w.v. € 1.500,- gratis accessoires. Deze actie is geldig op de bij ons voorradige nieuwe ERIBA Nova GL & SL, Living en Exciting 2018 & 2019 modellen. Deze actie loopt tot 31 augustus 2019.

*Niet geldig voor eerder uitgebrachte offertes en aankopen

Ons complete Eriba aanbod

Lees meer

Zo voordelig kan huren zijn

Lees meer

Financieringen

Lees meer