Hobby caravan

Een Hobby caravan staat voor comfort van het allerhoogste niveau. Het motto van Hobby caravans is dan ook: “Iedere Hobby caravan is een all-inclusive caravan”. Al meer dan 50 jaar geldt Hobby als trendsetter voor moderne caravans en maken zij mobiel reizen eenvoudiger, leuker en aangenamer.

Het succes van Hobby berust op vier pijlers: vooruitstrevende uitvindingen, innovatieve techniek, modern design en heel veel passie. Deze basisprincipes hebben Hobby tot de wereldwijde nummer één gemaakt in de caravanbranche.

Iedere nieuwe generatie Hobby caravans overtuigt steeds weer door het uitgebreide standaard accessoirepakket, het bijzondere interieurdesign, de kwaliteit en de functionaliteit. Hobby heeft vijf typen caravans in het programma. Allemaal even mooi. Allemaal gebouwd volgens het lichtgewicht principe. Maar ook allemaal volgestopt met talloze accessoires.

Nieuwe of occasion Hobby caravan kopen

Als officieel Hobby caravan dealer kunt u bij ons natuurlijk terecht voor een nieuwe Hobby De Luxe, Hobby De Luxe Edition, Hobby Excellent, Hobby Ontour, Hobby Prestige en Hobby Premium. Tevens ruilen wij regelmatig Hobby’s in, die vervolgens in ons Hobby Occasion programma terecht komen.