Hobby Beachy 2022

Hobby Beachy 2022

Hobby caravans
ANWB caravan van het jaar 2022: De Beachy van Hobby !!
De Beachy van Hobby is op 6 oktober 2021 verkozen tot ANWB caravan van het jaar 2022 tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Zon, zee en strand – dit vakantiegevoel is de inspiratie voor BEACHY, het nieuwe submerk van Hobby. Geïnspireerd door talloze verhalen op sociale media en een hele reeks emoties die bij vakantie horen - zoals drijfhout, schelpen, zand en helmgras - is het hele Hobby-team enthousiast geworden over een nieuwe visie op jouw nieuwe vakantiegenoot. Samen met een Deense ontwerper en een gerenommeerd ontwerpbureau dat technische projecten op zich neemt, hebben de creatievelingen van Hobby hun gave idee werkelijkheid gemaakt. Het resultaat is een echte strandvibe op wielen.

De Hobby Beachy is verkrijgbaar in de indelingen Hobby Beachy 360Hobby Beachy 420 en Hobby Beachy 450,

Beschikbare indelingen Hobby Beachy 2022

Wilt u meer weten?
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.