DE JONG Wandelschoen Experience - 19 & 20 mei

DE JONG Wandelschoen Experience

Op vrijdag 19 & zaterdag 20 mei 2023 vindt de DE JONG Wandelschoen Experience plaats. Dit unieke evenement staat helemaal in het teken van wandelen. Zo worden er verschillende wandelschoenen in de spotlights gezet, krijgt u informatie over het onderhoud van wandelschoenen, zullen onze specialisten u graag voorzien van handige tips en tricks, staat de Lowa Experience Trailer op ons terrein en zijn er mooie wandelroutes waarbij er LOWA wandelschoenen GRATIS uit te proberen zijn dankzij de Lowa Experience Trailer. Tot slot hebben wij een SUPER STUNT bij de aankoop van wandelschoenen tijdens dit evenement. Mis niks op wandelgebied en loop gezellig langs tijdens de DE JONG Wandelschoen Experience! 

Wandelschoenen

Bij DE JONG Kampeer & Recreatie hebben wij vijf verschillende merken wandelschoenen. Zo hebben wij wandelschoenen van Grisport, Hanwag, Meindl, On en Lowa. Al deze merken verschillen tot in de kleinste details van elkaar. Daarom vindt u bij DE JONG altijd een schoen naar wens. Onze specialisten helpen daar graag bij. Benieuwd naar de verschillende merken? Kom dan 19 & 20 mei langs en ervaar de verschillende merken wandelschoenen. U kunt de Lowa wandelschoenen zelfs uitproberen tijdens een wandeling!

Gehele assortiment wandelschoenen

Onderhoud

Als er iets belangrijk is voor wandelschoenen is dit de onderhoud ervan. Zo gaat de wandelschoen langer mee, blijft deze fris en blijft het ademend vermogen behouden. Om de schoen te onderhouden zijn er verschillende middelen, sprays, waxen en care sponges. Benieuwd welk onderhoud u wandelschoenen nodig hebben? Kom dan langs! Onze specialisten adviseren u hier graag in.

Handige tips en tricks 

Tijdens de DE JONG Wandelschoen Experience staat alles in het teken van wandelen. Daarom voorzien onze specialisten u graag van handige tips en tricks om zo comfortabel mogelijk te wandelen. Denk hierbij aan handige tips voor een bijbehorende wandeloutfit, de essentie van wandelsokken, de ideale pasvorm voor tassen, nut wandelstokken en nog veel meer! 

Outdoor assortiment

LOWA Experience Trailer

De LOWA Experience Trailer staat ook dit jaar weer op ons terrein tijdens de DE JONG Wandelschoen Experience.  Kom langs bij de LOWA Experience Trailer en bekijk de uitgebreide collectie LOWA schoenen. Zoek samen me één van de specialisten de ideale schoen en test deze gelijk uit tijdens één van de vier #Bollenstreekwandelingen2023. U kunt ook zelf een wandeling uit stippelen om de schoenen te testen. Keer na de wandeling terug naar onze Winkel en laat weten wat u van de schoenen vond.

Informatie over de Lowa Experience Trailer

#Bollenstreekwandeling2023

Tijdens de Wandelschoen Experience is het mogelijk om één van de vier routes van de #Bollenstreekwandeling2023 te lopen. U kunt ervoor kiezen om dit op uw eigen schoenen te doen, maar u kunt ook een LOWA wandelschoen uitzoeken met één van onze specialisten en deze testen tijdens de #Bollenstreekwandeling2023. De #Bollenstreekwandeling2023 bestaat uit wandelroutes van 5km6km7km en 14km. Dit jaar is er voor het eerst een kabouterduinwandeling (6km). Deze is uitgezet door een heuse boswachter. Deze routes gaan langs de mooiste hoogtepunten van de Bollenstreek en ondanks de bloemenvelden weer voorbij zijn, blijven de natuurlandschappen prachtig om in te wandelen. Deze routes zijn prettig om te wandelen en biedt een uitgelezen kans om een LOWA wandelschoen te testen. 

#Bollenstreekwandeling2023

SUPER STUNT

Tijdens het wandelweekend van 19 & 20 mei hebben wij een SUPER STUNT. U krijgt bij aankoop van een paar wandelschoenen de Deuter Urban Belt heuptas t.w.v. €22,95 of Deuter Pulse 1 Cranbarry heuptas t.w.v. €29,95 cadeau!  Deze tassen zijn ideaal tijdens een mooie wandeling en zijn een "must" voor de fanatiekelingen. De heuptassen van Deuter zijn makkelijk in gebruik en door een ruim hoofdvak ontzettend handig. Zo kunt u eenvoudig uw waardevolle spullen kwijt in de heuptas en heeft u ook nog ruimte voor iets te eten of te drinken. 

*Uitgezonderd op wandelschoenen met een aanbieding. 

U heeft al goede wandelschoenen, maar wilt toch zo'n praktisch heuptasje scoren? U kunt de Deuter Urban Belt nu al aanschaffen voor €17,50. Zo komt u toch nog voordelig aan uw eigen heuptasje en kunt u goed uitgerust op avontuur! 

EXTRA STUNT

Heeft u tijdens het wandelen liever een grotere rugzak, dan hebben wij een leuke EXTRA STUNT tijdens het Wandelevenement. Zo hebben wij op drie verschillende Deuter rugzakken en op twee backpacks van Deuter een gave aanbieding. Deuter staat voor adrenaline en veiligheid. Met een Deuter tas heeft een betrouwbare partner op al uw avonturen. De tassen van Deuter zijn ruim en zijn er in verschillende soorten en maten. De vijf geselecteerde tassen zijn nu al in de Winkel te verkrijgen voor €75,-. Wees er snel bij want OP=OP. De vijf geselecteerde modellen van links naar rechts zijn:

  • Deuter Backpack AC Lite 14 SL (Curry/Pepper) van €104,95 voor €75,-
  • Deuter Backpack AC Lite 23 (Green-curry/Teal) van €104,95 voor €75,- 
  • Deuter Rugzak AC Lite 17 (Green-curry/Teal) van €94,95 voor €75,- 
  • Deuter Rugzak AC Lite 21 SL (Dusk-Moss) van €94,95 voor €75,- 
  • Deuter Bike I 18 SL (Pistachio/Khaki) van €94,95 voor €75,-
Gehele assortiment Deuter rugzakken

Word lid van onze Facebook-wandelgroep: Wandelen en foto's in de Bollenstreek (en omgeving)

Leden van de Facebookgroep Wandelen en foto's in de Bollenstreek (en omgeving) delen leuke wandelingen en prachtige natuurfoto's uit de omgeving. Wij hebben deze groep 2 jaar geleden aangemaakt en er zijn maar liefst 3.000 leden. Wij halen er nog elke dag wandelinspiratie uit, wij hopen dat u dat ook gaat doen! Maakt u mooie wandelingen en foto's? Word dan nu lid en deel deze mooie foto's en wandelingen! 

Lid worden van Wandelen in de Bollenstreek (en omgeving)
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon