Dethleffs Globebus T7 GT Fiat Ducato 130 PK Automaat Euro 6

Sluiten
Bedankt voor je aanvraag, wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u op.
Terug naar Occasions

Dethleffs Globebus T7 GT Fiat Ducato 130 PK Automaat Euro 6

€ 77.500
4 zitplaatsen
2 Slaapplaatsen
Lengte
699
Breedte
213

Nette en zeer complete Dethleffs half integraal camper met queensbed. Deze camper is modern en zeer compleet. Het rijden met de naar 160 Pk getuned Fiat Multi jet Euro 6 met automaat is comfortabel waarbij geen bestemming te ver is. op de mooiste plekken is het genieten van de omgeving , alles wat je met elkaar beleeft en deze prachtige camper welke tevens veel gemak geeft. Denk hierbij onder andere aan het automatische levelsysteem, het fietsenrek met lift, het zonnepaneel , de grote koelkast en de satelietschotel. Als dat geen genieten en avontuur beleven wordt? Interesse in deze camper of één van onze andere vele campers of caravans kom naar onze showroom en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Ze staan graag voor u klaar. (unitnummer 52259)

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon