Hymer buscampers

Een Hymer buscamper is de perfecte allrounder, gebruik hem voor het dagelijkse stadsverkeer, voor een weekendje weg, maar ook perfect voor een langere gezinsvakantie. Met een Hymer buscamper heeft u een kwalitatief hoogstaand voertuig met optimaal comfort die u een enorm gevoel van ruimte bezorgt. Ideaal om te rijden, te slapen en te genieten van een heerlijke vakantie.

Afmetingen

Bij Hymer buscamper vindt u zowel kleine als grote buscampers. Kleine en compacte buscampers zijn wendbaar, kunnen gemakkelijker worden geparkeerd in garages en op parkeerplaatsen en het is makkelijker manoeuvreren door nauwe doorgangen. Hiermee zijn het ook perfecte auto’s voor dagelijks gebruik. Een grote buscamper met een lengte van meer dan 6 meter biedt weliswaar meer ruimte en opbergmogelijkheden, maar is in de regel ook duurder in het rijden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende groottes: S = lengte van minder dan 5,5 meter, M = lengte van 5,5 tot 6 meter en L = lengte van meer dan 6 meter.

Klasse

Alle Hymer buscampers zijn voorzien van hoogwaardig comfort. Goed slaapcomfort, gelamineerde bekledingen, gedeeltelijk uitzetdak, slimme badkamer- en keukenoplossingen en een modern design. Het Mercedes-Benz-chassis en de betrouwbare rijassistentsystemen zorgen voor een uitstekende rijdynamiek. Daardoor kunt u zich volledig concentreren op uw reis.

Chassis

Het Fiat-chassis in de vorm van de Fiat Ducato is te vinden bij veel van de Hymer buscampers. Dat is niet zonder reden, want het biedt de basis voor een Fiat-buscamper of een Fiat-Ducato-camper met een goede verwerking en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mercedes is de ster op alle wegen – ook voor de Hymer buscampers. Een Mercedes-buscamper biedt een perfecte verwerking voor hoge eisen, een zeer hoog rijcomfort, een voorbeeldige veiligheidsuitrusting en uitstekende harmonische rij-eigenschappen.

Personen

Het aantal slaapplaatsen in een buscamper is vanwege de constructie beperkt. Er zijn slaapplaatsen voor 2, 3 of 4 personen mogelijk – deels ook door het praktische uitzetdak, waardoor extra ruimte onder het dak ontstaat. Het aantal zitplaatsen kan overigens afwijken van het aantal slaapplaatsen zodat, wanneer men een tent meeneemt, er in sommige gevallen meer personen kunnen meereizen dan het aantal slaapplaatsen in eerste instantie doet vermoeden. Vooral de voor dagelijks gebruik geschikte Hymer zonder badkamer (Sydney), die als tweede auto kan worden gebruikt en waarbij de opbergruimte dankzij de uitneembare meubels heel gemakkelijk kan worden vergroot, onderscheidt zich door zijn flexibele zitconcept met zitplaatsen voor 3, 4 of 5 personen die beveiligd zijn met een 3-puntsgordel.