Nieuwsbrief februari

Lees e-mail in originele versie

Beste lezer,

In de nieuwsbrief van februari vindt u informatie over bijzondere Showroom modellen en ook leest u over dé speciale Campers & Caravans Voordeelweken. Er is wederom een winkelaanbieding alleen voor onze nieuwsbrieflezers en tot slot is er een informatieve blog vanuit het Technocenter. 

Veel leesplezier!

Showroom

 

Bekijk het actueel verkoopaanbod >> 
 
- Hymer Venture S - € 291.499,-
Meer informatie
 
- Bürstner Copa C530 - van € 89.666 voor € 86.666,-
Meer informatie 
 
 
- Carado V 337 Pro - van € 78.995 voor € 75.995,- 
Meer informatie
 
- Hobby Excellent 460 SL - € 31.695,-
Meer informatie

Campers & Caravans Voordeelweken

Ook aan het denken over de aanschaf van Camper, Caravan of Buscamper? Dit is dan dé ultieme kans voor u! DE JONG Kampeer & Recreatie heeft nu tijdelijk Dé Campers & Caravans Voordeelweken. In deze weken zijn een zeer groot aantal geselecteerde (nieuwe en occasion) campers - caravans - buscampers zeer scherp geprijsd. Kom langs en profiteer van deze unieke kans in onze goedgevulde Showroom. Bij aankoop van een voordeelmodel is een financiering, inruil en tijdelijke stalling mogelijk. Zo kunt u al vroeg in het jaar heerlijk ontspannen op pad met uw nieuwe droomvoertuig.

Bekijk hier het volledige aanbod van de voordeelweken >>

Verhuurfolders

Heeft u de nieuwe verhuurfolders al gezien? De nieuwe folders zijn weer helemaal up to date met de nieuwste verhuur modellen buscampers, campers en caravans. Benieuwd naar ons verhuuraanbod 2024? Bekijk dan de verhuurfolders of kijk op de website www.dejongrecreatie.nl/verhuur

Bekijk de folders>>

Aanbiedingen Voortenten & Luifels

Bij DE JONG hebben wij verschillende modellen Voortenten & Luifels zeer scherp geprijsd. Deze modellen zijn nieuw maar de laatste maat of een showmodel. Scoor nu nog een van deze super scherp geprijsde aanbiedingen op Isabella, Doréma, Unico, Reda en Walker modellen.

Bekijk de aanbiedingen>>

Winkel

Om onze nieuwsbrieflezers, nieuwe klanten en/of trouwe volgers te belonen komt DE JONG met verschillende aanbiedingen, die uitsluitend gelden bij vertoon van onze nieuwsbrief in de Winkel. De actie is deze maand: 20% korting op schoonmaakartikelen. 

20% korting op schoonmaakartikelen

Het koude weer trekt langzamerhand uit Nederland vandaan. Dit is meestal de tijd dat iedereen aan de grote schoonmaak begint te denken. Vaak uitgevoerd in de Lente, maar de plannen worden nu al gesmeed. Of u nou uw camper, caravan, voortent, luifel, veranda, schuur of huis schoonmaakt. Bij DE JONG hebben wij een bijpassende nieuwsbriefactie bedacht: 20% korting op schoonmaakartikelen . Profiteer nu in onze Winkel en zet de eerste stap voor de grote lenteschoonmaak!

*Deze korting is uitsluitend geldig op vertoon van de nieuwsbrief aan de kassa en niet te combineren met andere lopende acties en aanbiedingen. De actie is t/m 29 februari 2024 geldig.

Bekijk hier alle schoonmaakartikelen

Technocenter

Openingstijden Winterperiode Technocenter

De maanden november, december en januari zijn voorbij gevlogen. Dit betekent voor ons Technocenter dat het ook weer op maandagen geopend is. Zo zijn de Openingstijden Winterperiode weer van toepassing op het Technocenter. Deze openingstijden zijn tot en met donderdag 14 maart 2024 van toepassing. 

* De Winkel & Showroom zijn nog wel t/m 14 maart op maandagen gesloten. 

Bekijk hier de Openingstijden Winterperiode >>

Condens tussen de ramen?

 

Heeft u condens tussen de ramen in uw camper of caravan? Geen zorgen, dit is verklaarbaar en betekent niet meteen dat uw raam vervangen hoeft te worden! De dubbelwandige vensters in uw camper of caravan zijn vervaardigd van hoogwaardige gegoten acrylaat (PMMA). Dit materiaal heeft vele voordelen op het gebied van isolatie, gewichtsbesparing en mogelijkheden op het gebied van design. Acrylaat heeft ook als eigenschap dat het, zij het in zeer geringe mate.....

Lees hier verder
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon