Folders & Magazines

TEUN Techniekgids 2022

De nieuwe TEUN Techniekgids is weer uit. De TEUN Techniekgids 2022 bevat vele accessoires met o.a. voortenten, luifels, fietsendragers, caravanmovers, satellietantennes en nog veel meer voor uw kampeervakantie. 

TEUN Techniekgids 2022

Wandelsportspecialist "DE JONG"

In samenwerking met outdoorspecialist.nl heeft DE JONG Kampeer & Recreatie een magazine als wandelspecialist op de markt gebracht. In dit magazine worden o.a. adviezen en tips gegeven. Ook is er een greep uit ons assortiment te zien. Hierbij vindt u wandelschoenen, sandalen, wandelstokken en rugtassen. 

Wandelsportspecialist "DE JONG"

BuitenGewoonGoed Lente '22

BuitenGewoonGoed is een outdoor lifestyle magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Elke editie biedt het magazine artikelen over alles wat te maken heeft met reizen, outdoor, productnieuws, tips, weetjes en nog veel meer op het gebied van lifestyle en outdoor lifestyle.

In deze nieuwe lente editie leest u over Bikepacking, hoe u de mooiste natuurfoto's maakt, wandelen in Luxemburg en nog veel meer!

 

BuitenGewoonGoed Lente '22 editie
Wilt u meer weten?
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.