Het nieuwtje van de showroom #3: Dorema Onyx 270

Het nieuwtje van de showroom #3: De Dorema Onyx 270

Eerder presenteerde we jullie al de Eriba Troll 530 Rockabilly en de Fendt Diamant 560 SG met "50 jaren pakket" in ons regelmatig terugkerende item: "Het "nieuwtje" van de showroom". In dit onderwerp zetten wij één van onze nieuwe campers, caravans of voortenten extra in de spotlights. Dit keer presenteren wij een voortent, de Dorema Onyx 270, zowel nieuw in de collectie bij Dorema als nieuwe in de showroom bij ons!

Dorema Onyx 270

Het paradepaartje van Dorema voor 2021 is de nieuwe Dorema Onyx 270. Na in 2020 in "de Edelsteen serie" te zijn begonnen met de Smaragd 270, is de Onyx 270 de tweede voortent in deze serie. De Onyx heeft een diepte van 270 centimeter en heeft ook nog eens een petluifel van 50 centimeter. Hierdoor heb je veel ruimte voor de caravan. Je kan zelfs nog een optionele Onyx luifel aan de voortent plaatsen. Hierdoor krijg je 200 centimeter extra ruimte en is de voortent helemaal af. De Dorema Onyx 270 is uiteraard in onze showroom te bewonderen.

Pluspunten van de Onyx 270

De Onyx 270 heeft extra hoge ramen, grote ventilatievensters en afneembare slikranden. Door deze afneembare slikranden is het schoonmaken erg makkelijk. Bij andere voortenten moet je de gehele tent meenemen om schoon te maken, voordat hij kan worden opgeborgen. Nu hoef je alleen de slikranden los te maken en kan je ze gemakkelijk schoonmaken. Je sleept dus niet meer met grote stukken tentdoek, waardoor het schoonmaken een stuk makkelijker is.

Een extra luxe wat mogelijk is voor de Dorema Onyx 270 is de Luxe uitbouw. Deze optionele uitbouw is luxe uitgevoerd en heeft riante afmetingen. In deze uitbouw kunt u uw spullen kwijt of u kunt er een slaapvertrek van maken met een optionele slaapcabine.  

Seizoenstent en trekkerstent

De Dorema Onyx 270 kan worden gebruikt als seizoenstent en als trekkerstent. Hiermee bedoelen wij dat u de voortent kan opzetten en maanden kan laten staan, maar dat u hem ook voor 2 weken kan opzetten en weer kan neerhalen. Het tentdoek en het frame zijn hier namelijk sterk genoeg voor.

Doordat er in het doek verschillende ventilatievensters zijn gemaakt, kunt u de voortent ook goed luchten als u niet aanwezig bent bij de voortent. Mede hierdoor, en omdat het all-season doek water opneemt in de tent en uitslaat aan de buitenkant van de voortent, is deze voortent uitermate geschikt voor seizoen kamperen.

Meer informatie over Dorema Onyx 270
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een manager / coördinator marketing communicatie! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

 

Bekijk vacatures