Het nieuwtje van de showroom #1: Eriba Touring Rockabilly

Het "nieuwtje" van de showroom #1: Eriba Touring Rockabilly

In ons blog snijden we vanaf deze week, elke keer een leuk onderwerp aan. Deze onderwerpen zijn terugkerende items, waarvan eens in de vijf weken een nieuw item verschijnt. We trappen vandaag af met het onderwerp: "Het "nieuwtje" van de showroom". In dit onderwerp zetten wij één van onze nieuwe campers, caravans of voortenten extra in de spotlights. We beginnen vandaag met de Eriba Touring Rockabilly.

#1: Eriba Touring Rockabilly

De Eriba Touring caravans hebben een cultstatus verworven in caravanland. Speciaal hiervoor heeft Eriba, de Eriba Troll 530 Rockabilly, tot leven geroepen. Deze caravan is een ode aan de rock en roll scene in de jaren ’50. Met aan de buitenkant een rode onderkant en een witte bovenkant, brengt de rockabilly u terug naar dit mooie tijdperk. Deze kleurstelling is niet alleen aanwezig aan de buitenkant van de caravan. De binnenkant heeft een retro chique uitstraling met vele technische details. Het rood/witte concept komt terug in de keuken, tapijt, gordijnen en de zithoek. De zithoek is gemaakt met comfortabele kussens met een hoge rug en is uiteraard ook in retro stijl.

Techniek van de Eriba Troll 530 Rockabilly

De Eriba Touring caravans zijn van zichzelf al speciale caravans. De unieke constructie van de Eriba Touring is een kooiconstructie en komt uit de vliegtuigbouw. Hierdoor is de caravan bijzonder aerodynamisch en volgt hij de auto optimaal. Zelfs met hogere snelheden is dit een van de comfortabelste caravans achter de auto. Met het hefdak dicht is de caravan maar 226 cm hoog. Een stuk lager dan de 265 cm van de normale caravans.

Uitrusting van de Eriba Troll 530 Rockabilly

De Eriba Touring caravans zijn van zichzelf al rijk uitgerust met o.a. een GFK dak, bedombouw mogelijkheden van de zitgroep, verlenging van het keukenwerkblad en een vorstvrije waterinstallatie. De Rockabilly heeft daarnaast nog een heel pakket aan extra opties die de caravan extra luxe maken. Denk hierbij aan een reservewiel, extra serviceluik, een hordeur en de vaste 30L watertank. Met De Eriba Rockabilly heeft u dus een luxe caravan die ook nog eens heel bijzonder is. Klik voor nog meer informatie over de Eriba Troll 530 Rockability en zijn uitrusting op onderstaande button.

Meer informatie

Bij ons in de showroom?

DE JONG Kampeer & Recreatie heeft de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly op het moment van schrijven in de showroom staan en krijgt er nog één binnen. Bekijk onze up-to-date collectie Eriba's in het actuele aanbod op de website, die via onderstaande button te bereiken is.

Actuele aanbod Eriba's
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!