Het nieuwtje van de showroom #2: Fendt Diamant 560 SG met "50 jaren pakket"

Het nieuwtje van de showroom #2: Fendt Diamant 560 SG met "50 jaren pakket"

Eerder presenteerde we jullie al de Eriba Troll 530 Rockabilly in ons regelmatig terugkerende item: "Het "nieuwtje" van de showroom". In dit onderwerp zetten wij één van onze nieuwe campers, caravans of voortenten extra in de spotlights. Dit keer de Fendt Diamant 560 SG met "50 jaren pakket"!

Fendt Diamant 560 SG 50 jaren edition

De Fendt Diamant is in 2021 in het nieuw gestoken. Samen met het 50 jaren pakket is deze Fendt Diamant 560 SG een hele luxe caravan vol met elegantie en design. Zo heeft deze enkele bedden caravan een Truma Airco, lederen bekleding, oven met grill, een hoge koelkast en 7 zones koudschuim matrassen. Het is dus echt een caravan waarin uw dromen werkelijkheid kunnen worden. Door de riante rondzit kunt u in deze caravan met gemakt met 4 personen slapen en zitten. Zo’n grote rondzit is natuurlijk ideaal wanneer het buiten een keer slecht weer is waardoor u in de caravan wilt zijn.

Een ruime caravan

De Fendt caravan heeft aan ruimte geen gebrek. Door zijn breedte van 2.5 meter is de rondzit riant en heeft u ook een ruime doorloop door de caravan. Zo kunt u elkaar gemakkelijk passeren in de caravan, als iemand bijvoorbeeld aan het koken is. Koken in de Fendt Diamant 50 SG 50 jaren edition kunt u ook doen zoals thuis. Met de drie ruime pitten, oven en gril op gas kunt u de masterchef van de camping worden. Ook voor koude gerechten is er ruimte genoeg in de 133 Liter Slimtower koelkast.

Gewichten en lengte

Doordat deze caravan 2.5 meter breed is en heel luxe is uitgerust, heeft hij een rijklaar gewicht van 1623 kilo. Hierbij heeft u nog 377 kilo aan laadgewicht, want de as mag maximaal 2000 kilo aslast dragen. De caravan heeft een totale lengte van 771 centimeter en een breedte van 250 centermeter. Met deze Fendt Diamant 560 SG heeft u een grote luxe caravan, die ideaal is voor bijvoorbeeld een seizoensplek. Als u op die seizoensplek geen F1 of voetbalwedstrijd wilt missen kunt u gemakkelijk TV kijken. De voorbereiding en TV steun zitten al in de caravan. U heeft alleen nog een TV nodig.

Meer informatie over Fendt Diamant 560 SG
Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.