Oktober Kampeermaand 2023 - Bij DE JONG Kampeer & Recreatie

Oktober Kampeermaand 2023

Van dinsdag 3 oktober t/m dinsdag 31 oktober 2023 is het weer de Oktober Kampeermaand bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Zo staat de complete maand oktober helemaal in het teken van de mobiele recreatie en het kamperen. Centraal in deze herfstige maand staat het vele nieuws op het gebied van campers, caravans en buscampers. Hiernaast zijn er EXTRA scherp geprijsde aanbiedingen op de (ex-verhuur) campers, buscampers & caravans en voortenten & luifels. Ook is er een top 5 outdoor accessoires samengesteld door de specialisten van DE JONG. Deze 5 artikelen zijn fijn te gebruiken tijdens de outdoor activiteit en op de kampeertrip. Tot slot worden de populairste kampeerartikelen en al het nieuws uit onze Kampeer- & Outdoorwinkel uitgebreid behandeld.

Bezoek daarom onze Winkel & Showroom tijdens de Oktober Kampeermaand en krijg alle informatie die nodig is voor uw perfecte camper/caravanreis en/of kampeerervaring. Ontdek het Avontuur!

* De blog van de Oktober Kampeermaand zal de gehele maand oktober geüpdate worden. Zo bent u altijd voorzien van het meest recente nieuws op kampeergebied, gloednieuwe aanbiedingen en blijft u op de hoogte van alles rondom DE JONG Kampeer & Recreatie in deze bijzondere maand. Houd deze blog daarom in de gaten en mis niks! Update: 31-10 (laatste update)

Hymer Xperience Days 2023

[Update: 31-10] Tijdens deze exclusieve dagen van Hymer werden er door de 4x4 wagens van Hymer testritten gemaakt, dit gebeurde op een prachtig crossterrein in Velzen-Zuid. Ook vonden er om de 2 uur korte presentaties plaats van alle bijzonderheden en voordelen van de 4x4 wagens. Als kers op de taart werden er 8 tot 10 nieuwe 2024 campers en buscampers gepresenteerd.

Het was een geweldig 3-daags evenement vol met muziek, een hapje, drankje en natuurlijk de mooiste Hymer campers en buscampers. Genodigde genoten van de testritten, maar ook  de ingeschreven bezoekers van de kijkdagen keerde enthousiast huiswaarts. 

Was u aanwezig op de Hymer Xperience Days? Deel dan uw ervaringen tijdens deze dagen via de onderstaande gele "Hymer Xperience Journaal" button. Hier kunt u ook de ervaringen van andere aanwezigen lezen, terugblikken op dit exclusieve evenement van Hymer en vindt u het laatste nieuws over de 4x4 campers. 

Hymer Xperience Journaal

Het nieuwste voor 2024

[Update: 09-10] De meeste merken hebben de voertuigen voor 2024 inmiddels gepresenteerd. Zo werd er voor ons duidelijk dat er een paar hele interessante vernieuwingen tussen zitten in de mobiele recreatie. Zo kwam;

  • Hymer met een compleet nieuwe look en feel voor de ML-T en Grand Canyon S.
  • Eriba presenteerde de populaire Touring in verschillende zeer vrolijke kleurstellingen (interieur en exterieur).
  • Fendt introduceerde het nieuwe Live-Work-Connect concept, de Bianco series met extra kleurstellingen en de nieuwe indeling Bianco Activ 515 SGD.
  • Hobby geeft een upgrade aan het interieur en exterieur voor de 2024 modellen. Ook komt er een familie-indeling voor de stijlvolle Maxia, de Hobby Maxia 595 KML
  • Carado kwam met nieuwe pro en pro+ pakketten. Ook zijn de Half Integraal Edition 24 en Camper Van 4x4 Edition 24 nieuwe modellen van Carado. 
  • Crosscamp toonde de nieuwe Crosscamp Flex 541. Deze buscamper is nu al in onze Showroom te bewonderen. Ook werd duidelijk dat Crosscamp in 2024 met de nieuwe Camper Van Full 600 en 640 naar Nederland komt.
  • Bürstner toonde tijdens Düsseldorf twee innovatieve studiemodellen, deze innovaties kunnen na de Lyseo Gallery, de mobiele recreatie wederom een nieuwe dimensie geven. Ook zijn de Lyseo I en Elegance twee gloednieuwe integrale campers van Bürstner. Verder zijn de populaire Black Forest en Active pakketten op twee verschillende caravans nu verkrijgbaar en aanwezig in onze Showroom.   

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat er nog meer nieuw is op het gebied van de mobiele recreatie? Kom dan langs tijdens de Oktober Kampeermaand en krijg van onze adviseurs alle informatie over de mobiele recreatie anno 2024!  

Bekijk hier het actuele verkoopaanbod

Carado Promotieweken

Tot en met 15 november 2023 zijn de promotieweken van Carado. Tijdens deze promotieweken profiteert u van aantrekkelijke voordelen bij de aankoop van een Carado buscamper of camper. Zo profiteert u bij aankoop van een een gloednieuw Carado model t/m 15 november van een GRATIS multimediapakker t.w.v. € 1.800,-. Bestaande uit: 
  • Infotainer XZENT met Carado inschakellogo
  • Achteruitrijcamera
  • DAB+ Twin Tuner
  • Bluetooth 4.2 module met handsfree functie 
  • Aansluiting van 2 camera's mogelijk 
  • 2 x USB 2.0 poorten 
  • Apple Car Play 

Mocht u een Carado CV590 4x4 buscamper (Multimediapakket is al inbegrepen) op basis van Ford willen aanschaffen, dan profiteert u in dezelfde periode t/m 15 november van € 2.000 bruto aan vakantiegeld. Gebruik dit prijsvoordeel dan direct tijdens uw eerste vakantie in de CV590 4x4 en beleef, geniet en profiteer!

Actuele aanbod Carado

Eye-catchers in de Showroom (Campers)[Update 23-10]

 
Bekijk hier het actuele verkoopaanbod

Aanbiedingen Voortenten & Luifels

[Update: 31-10] Bij DE JONG Kampeer & Recreatie hebben wij verschillende modellen Voortenten & Luifels die zeer scherp geprijsd zijn. Deze modellen zijn nieuw (laatste maat) of een oud showroommodel. Speciaal in kader van de Oktober Kampeermaand zijn deze Voortenten & Luifels EXTRA Scherp geprijsd. Profiteer nu nog van deze EXTRA scherp geprijsde OP = OP Actie en wees snel bij deze speciale Oktober Kampeermaand actie! 

Wij hebben ook meerdere gloednieuwe Voortenten & Luifels in diverse maten uit de voorraad leverbaarBekijk hier de voorradige modellen.

Aanbieding Voortenten & Luifels

Nieuw in de Winkel

[Update: 09-10] De zomerperiode is nu definitief over en langzamerhand vallen de blaadjes alweer van de bomen, het is herfst. Dit betekent dat er weer nieuwe productgroepen in het winkelassortiment komen.

  • Zo is er een breed assortiment Winterjassen aanwezig. U kunt dus nu al kijken voor dé ideale winterjas om de aankomende periodes warm te trotseren.
  • Ook is de Regenkleding met een aantal fraaie modellen te vinden in onze Winkel. De zomer had al een aantal zeer regenachtige dagen, dus wij denken dan ook dat in de herfst/winter op de camping, fiets, tijdens het wandelen of met welke outdooractiviteit dan ook de regenkleding geen overbodige luxe gaat zijn. Zo komt u droog van A naar B, kunt u optimaal genieten en staat geen regendrup u plezier in de weg!
  • Tot slot zijn er nieuwe Vesten van o.a. Luhta, Regatta, Icepeak, Killtec, Vaude & Jack Wolfskin. Deze vesten zijn er voor mannen en vrouwen, in diverse kleuren en met verschillende voeringen te vinden. Zo kunt u dus verschillende modellen passen met de kleur die u mooi vindt.

Kom langs in de Winkel tijdens de Oktoberkampeermaand en ga goed voorbereid de deur uit! 

Bekijk hier het Winkelassortiment

Seizoen uitverkoop Wandelschoenen

[Update: 31-10] Staat u straks op de camping, loopt u over een kerstmarkt of zoekt u het avontuur in het bos? Trek dan de juiste wandelschoenen aan en geniet optimaal van het buitenleven dat op u te wachten staat. Om u alvast goed op weg te helpen hebben wij een seizoen uitverkoop op verschillende wandelschoenen. Profiteer nu uitsluitend in de Winkel van DE JONG van de vele aanbiedingen op wandelschoenen van Lowa, Meindl, On, Hanwag en Grisport. Kom snel langs en ga comfortabel voordelig op pad! Er zijn nog vele maten van de aanbiedingsmodellen op voorraad, maar OP=OP.  

Wandelschoenen aanbieding

TOP 5 Outdoor accessoires

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen op het herfstavontuur is er een TOP 5 Outdoor accessoires samengesteld. In deze lijst staan de meest handige en meest gebruikte outdoor accessoires tijdens een kampeertrip. De lijst is samengesteld door de outdoor specialisten van DE JONG. Mede door navraag te doen bij outdoor- en kampeerfanaten kwam de volgende TOP 5 tot stand: 

  1. Wandelsokken
  2. Drinksystemen
  3. Heuptas
  4. Impregneermiddelen
  5. Geïsoleerde Drinkfles/beker

Lees in ons BuitenGewoonGoed Herfst magazine (Blz. 25) meer over de TOP 5 Outdoor accessoires. 

BuitenGewoonGoed Herfst magazine

Eye-catchers in de Showroom (Buscampers)[Update: 18-10] 

Bekijk hier het actuele verkoopaanbod

'Must-haves' tijdens het kamperen

De twee populairste vormen van kamperen zijn kamperen met een tent en kamperen met een voertuig met eventuele voortent/luifel. Tegenwoordig zijn er zelfs kampeerders die dit combineren met een tent naast het voertuig. Ook gebruiken deze fanatieke kampeerders een voortent of luifel aan het voertuig. Zo heeft iedereen een zeer aangename slaapplaats.  

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Dankzij kundig personeel en een mooi assortiment kampeerartikelen kunnen wij de kampeerervaring zo aangenaam mogelijk maken. Zo kunt u comfortabel op reis. Om u alvast over de ideale kampeersituatie te laten nadenken hebben wij een aantal 'Must-have producten' uitgezocht, die een zeer comfortabele herfst-trip mogelijk maken. Deze 'must-haves" vindt u hieronder:   
Voor Kamperen met voortent/luifel (Buscamper, Camper, Caravan)
  • Infrarood Tapijt/Mat
  • Sloffen van Warmbat 
  • Petroleumkachel Qlima 
  • Crespo verwarmde stoelen
  • Outdoorkleding van Jack Wolfskin 
 
Voor Tentkamperen
  • Anconga Slaapzak
  • Cadac Grillo Chef 40 barbecue 
  • Mobicool MB 40 compressor koelbox 
  • Eurotrail Tafellamp 
  • Falke of Ten Cate Thermo ondergoed
Assortiment Voortenten & Luifels

Tentkamperen? Dat is pas eenvoudig op avontuur!

Een echte avonturier gaat helemaal ‘back to basic’. Een compacte tent, kleine stoeltjes, een klein tafeltje en koken op een 1-pitsbrandertje. Zelfs met weinig ruimte zijn er talloze mogelijkheden voor een geweldige kampeerervaring. De charme zit in de eenvoud van het tentkamperen. Tentkamperen is eenvoudig, avontuurlijk en ontspannen. Tentkamperen is dus eigenlijk veel voor weinig!

Toch kan het tentkamperen zo luxe mogelijk gemaakt worden. Tenten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is het mogelijk om in een tweepersoons pop-up tent te liggen, maar zijn er ook vier-persoons koepeltenten. Een campingstoel, kooktoestel, slaapzak, luchtbed of mat en de overige kampeerspullen mee en u bent goed voorbereid op een geweldig avontuur!

Kampeertenten en accessoires

Eye-catchers in de Showroom (Caravans)[Update: 31-10] 

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Zaterdag 27 april (Koningsdag) gesloten, zondag 28 april EXTRA OPEN!
Zaterdag 27 april (Koningsdag) gesloten, zondag 28 april EXTRA OPEN!

Zaterdag 27 april 2024 is het gehele bedrijf gesloten, maar zondag 28 april 2024 zijn de Showroom & Winkel EXTRA geopend van 11:00 - 17:00 uur. Wij wensen iedereen een hele fijne feestdag toe en verwelkomen u graag zondag in onze Winkel & Showroom! Bekijk hier alle koopzondagen, evenementen en sluitingsdagen. 

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon

Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid

Wij geven om uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.