Nieuwsbrief december

Lees e-mail in originele versie 

Beste lezer,

In de nieuwsbrief van december vindt u al het nieuws rondom DE JONG Kampeer & Recreatie. Zo hebben wij nieuws over de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen en zijn er leuke december aanbiedingen in onze Winkel. Ook komen er nieuwe Showroommodellen voorbij en kunt u het nieuwe BuitenGewoonGoed Winter magazine lezen. Tot slot geven wij vanuit het Technocenter informatie over een schonere rijervaring met AdBlue®.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een Avontuurlijk 2024!

Veel leesplezier!

Feestdagen bij DE JONG

Gaat u nog weg rond de feestdagen? Gaat u winterkamperen of op zoek naar de zon? Bedenk dan goed wat u nodig heeft voor deze mooie avonturen. Haal de camper of caravan op tijd uit de stalling en maak een to-do list zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens de feestdagen zijn er enkele wijzigingen in onze openingstijden. Hieronder vindt u de gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen:
  • Het gehele bedrijf is op vrijdag 22 december 2023 na 16:00 uur gesloten.
  • Het Technocenter is vanaf vrijdag 22 december 2023 (16:00 uur) t/m maandag 1 januari 2024 gesloten.
  • De Winkel & Showroom zijn vanaf zondag 24 december 2023 t/m dinsdag 26 december 2023 en zondag 31 december 2023 & maandag 1 januari 2024 gesloten.
*Voor de overige dagen in december zijn de Openingstijden Winterperiode van toepassing.
Openingstijden Winterperiode

Nieuw in de Showroom

- Hymer B-MC-I 680 -
 € 212.789,- Meer informatie 
- Hymer Ayers Rock -
€ 109.280,- Meer informatie
 
- Bürstner Eliseo C 644 G -
€ 105.565,- Meer informatie
- Hobby Maxia 495 UL -
€ 33.605,- Meer informatie
Actueel verkoopaanbod

Aanbiedingen Voortenten & Luifels

Een greep uit de aanbiedingen:
Doréma Luxor Air 280 Opblaasbare Voortent
  • Maat: 9
  • Omloopmaat 850 - 875
  • Van € 2799,- Voor € 1400,-
  • Meer informatie

Doréma Garda XL 270 Voortent

  • Maat: 10
  • Omloopmaat 875 - 900
  • Van € 1840,- Voor € 950,-
Alle aanbiedingen Voortenten & Luifels

Hymer Xperience Journaal

In dit journaal zullen we u op de hoogte houden van de nieuwste trends, nieuwe modellen van Hymer en de nieuwste 4x4 modellen bij ons in Showroom. Dit journaal zal wekelijks worden bijgehouden.....

Lees hier meer>>

De ultieme vakantie paklijst 

Op wintervakantie? Het aftellen kan beginnen! De inpakstress begint. Wat nemen we allemaal mee? Adem in, adem uit. Bij DE JONG Kampeer & Recreatie hebben wij dé ULTIEME vakantie paklijst gemaakt. Hier staan alle.....

Lees hier meer >>

Winkel

Blijft u tijdens de winterse periode comfortabel bij de kachel of gaat u naar buiten voor een heerlijke winterse wandeling over een kerstmarkt, door een bos of op het strand? Bij DE JONG hebben wij artikelen voor iedereen. Of u nou thuis het avontuur opzoekt of dit toch buitenshuis vindt. In onze Winkel hebben wij: kachels, verwarmde matten, winterjassen, vesten, gevoerde wandelbroeken, thermosflessen, sokken en nog veel meer om comfortabel het winterse avontuur te trotseren!

Thermosflessen 20% Korting

Thermosflessen van Klean Kanteen, Mepal of Stanley zijn de gehele maand december te verkrijgen met 20% korting. Profiteer snel van deze speciale december korting en ga altijd met een heerlijk bakkie koffie, warme chocolademelk of kopje thee op pad! Tip: Leuk voor onder de kerstboom of om het nieuwe jaar mee in te luiden. 

*Deze korting is uitsluitend geldig op vertoning van deze nieuwsbrief aan de kassa. 

Thermosflessen, bakjes en accessoires

2e paar sokken halve prijs

Ook op de wandelsokken van Falke profiteert u van een leuke december aanbieding. Zo krijgt u bij aankoop van een paar sokken, het tweede paar met 50% korting. Zo heeft u een praktisch, warm, ademend en sportief cadeau in één. Tip: U heeft gelijk twee cadeautjes voor onder de boom of een motivatie om lekker te gaan wandelen in 2024. 

*Deze korting is uitsluitend geldig op vertoning van deze nieuwsbrief aan de kassa. 

Wandelsokken en wandelwol

BuitenGewoonGoed Winter'23

BuitenGewoonGoed is een outdoor lifestyle magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Elke editie biedt het magazine artikelen over alles wat te maken heeft met reizen, outdoor, productnieuws, tips, weetjes en nog veel meer op het gebied van outdoor lifestyle. 

Heeft u het nieuwe BuitenGewoonGoed Winter'23 magazine al gezien? Deze editie zit boordevol winterinspiratie en nog veel meer Winterse hoogtepunten! Veel blader en leesplezier!

Lees hier het magazine >>

Technocenter

 

Een schonere rijervaring met AdBlue®

Nieuwe campers met dieselmotoren Euro 6 zijn tegenwoordig uitgerust met een SCR-katalysator. Deze katalysator zorgt voor een beperking van de stikstofoxidenemisie, waardoor u op een schonere manier de weg op gaat. Voor deze SCR-katalysator wordt.....

Lees verder >>

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon