Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief augustus

In de nieuwsbrief van augustus leest u al het nieuws over de Winkel, Showroom en Verhuur voor de maand augustus. Ook komen er instructiefilmpjes voor het opzetten van Voortenten & Luifels voorbij en hebben wij informatie over de aankomende camper- en caravanbeurzen. Tot slot hebben wij nog twee openstaande vacatures. 

Veel leesplezier!

Adamas Wandelschoenenactie

Dit jaar is het goede doel van de Duin en Bollen Vierdaagse 2023: Adamas. Als partner van de Duin en Bollen Vierdaagse ondersteunen wij dit goede doel dan ook erg graag. Om deze reden wordt er van 1 augustus t/m 15 oktober 2023 (Finish Duin en Bollen Vierdaagse) bij aankoop van een paar wandelschoenen in onze Winkel € 5,00 gedoneerd aan Adamas. Zo hopen we met z'n allen een prachtig bedrag op te halen voor dit mooie initiatief.

Meer informatie

Waterproof de zomer door!

 

In onze Kampeer- en Outdoorwinkel vindt u meerdere voorzorgsmaatregelen tegen de regen. Dus staat u deze zomer nog op de camping, een festival of een andere buitenactiviteit waar buitjes voorspeld zijn? Laat het slechte weer de dag niet beïnvloeden en ga goed voorbereid op pad met de regenkleding van DE JONG!

Meer informatie

Showroom

Showroom

 

Nieuwe Campers

 

Nieuwe Buscampers

 

Nieuwe caravans

 

Occasions

Klik hier voor het volledige verkoopaanbod

Beurzen

In onze Showroom vindt u permanent een grote collectie buscampers, campers, caravans, voortenten en luifels. De nieuwste modellen proberen wij altijd zo snel mogelijk in onze Showroom te hebben. Kunt u niet wachten en wilt u nu al de nieuwste modellen en indelingen zien? Op de twee aankomende beurzen "Camper & Caravan Salon Dusseldorf" en "Dordrecht Open" zijn wij met de verschillende verkoopadviseurs voor u aanwezig en showen zij graag het allernieuwste op het gebied van caravans, campers en buscampers.

 

Wij zijn met de volgende verkoopadviseurs voor u aanwezig:

Camper & Caravan Salon Düsseldorf

 
Datum:
Zaterdag 26 augustus t/m zondag 3 september 2023

Bürstner Caravans - Campers - Buscampers
- Cor de Jong -

Eriba Caravans & Hymer Campers - Buscampers
- Laurens van Groenigen + Harry de Jong -

 

Meer informatie

Dordrecht Open

Datum:
Zaterdag 2 september t/m zondag 10 september

Hobby + Fendt caravans
- Johnno de Jong -

Komt u naar één van deze beurzen en spreekt u graag met een verkoopadviseur van uw vertrouwde dealer? Vraag dan bij de centrale receptiebalie op de desbetreffende stand naar de bovenstaande verkoopadviseur. U kunt ook nu al een afspraak maken via 0252-536080 of door te mailen naar showroom@dejongrecreatie.nl.

Meer informatie

 

Voortenten & Luifels

Wind, regen, onweer en dat in de zomer.... Toch trekt Nederland er massaal op uit met de camper en caravan en dat is terecht! Het is dan wel van belang dat u een eventuele voortent/luifel juist opzet. Veel voortenten/luifels hebben storm Poly overleefd, maar helaas niet allemaal. De voortent strak opzetten helpt dan ook om er tijdens stormen/hevige windvlagen comfortabel bij te zitten. Dit geeft echter geen garantie dat de voortent/luifel tijdens een hevige storm blijft staan. Een set stormbanden geven tijdens een flinke wind/storm extra zekerheid. Met deze extra zekerheid minimaliseert de kans op problemen met de voortent of luifel tijdens uw welverdiende vakantie.

Tip: Om er voor te zorgen dat u uw voortent/luifel strak opzet hebben wij verschillende instructiefilmpjes van onze merken bij elkaar gezocht om u te ondersteunen tijdens het opzetten/vastzetten van de voortent/luifel. Hieronder vindt u per merk verschillende filmpjes. U kunt de filmpjes bekijken door op de Youtube link te klikken.

Isabella
- Opbouw Voortent
Youtube.com/watch (15:59 min)
- Handige tips & tricks (afspeellijst)
Youtube.com/watch (circa 00:30 min per filmpje)
- Stormzekeringsset
Youtube.com/watch (01:00 min)
Doréma
- Opbouwinstructie Voortenten
Youtube.com/watch (04:28 min)  
- Opbouw Voortent
Youtube.com/watch (06:40 min)
Campooz
- Opbouw Trekkingluifel
Youtube.com/watch (02:35 min)
Voortenten & Luifels
Walker
- Opbouw Opblaasbare Voortentluifel
Youtube.com/ watch (02:59 min)
- Staanders in trapladder plaatsen
Youtube.com/watch (00:15 min)
Unico
- Opbouw Voortent
Youtube.com/watch (06:21 min)
- Opbouw Luifel
Youtube.com/watch (08:32 min)
Reda
- Opbouw Boogluifel
Youtube.com/watch (04:56 min)
Voortenten & Luifels

Verhuur

Het zomerseizoen zit er bijna op.... Wilt u nog op vakantie met een verhuurvoertuig? Wees er dan snel bij en boek een caravan, camper of buscamper eenvoudig online op onze verhuursite. U kunt ook alvast kijken voor de huur van uw ideale camper, buscamper of caravan tijdens het avontuurlijke herfstseizoen.

Bent u helemaal van het vooruitplannen? U kunt ook al boeken voor het zomerseizoen 2024! U profiteert dan gelijk van vroegboekkortingen voor deze populaire periode.

Benieuwd hoe u zeer eenvoudig een camper, buscamper of caravan huurt? Bekijk dan hier hoe u binnen zes stappen uw droomvoertuig huurt.

Bekijk hier de Verhuursite

Vacatures

Werkplaats Receptionist(e) + Onderdelenvoorziening

Door de positieve ontwikkelingen in de markt en onze groeiende dienstverlening breidt de klantenkring van DE JONG steeds verder uit. Om de vertrouwde service te kunnen bieden en ons Technocenter verder te professionaliseren, zijn wij op zoek naar een werkplaatsreceptionist(e) die tevens verantwoordelijk is voor de onderdelenvoorziening van (bus)campers en caravans.

Bekijk hier de volledige vacature

(Online) Marketing Meewerkstage

Op zoek naar een leuke stageplek voor na de zomer? Ben jij een ondernemend en avontuurlijk persoon? Die houdt van een dynamische omgeving binnen de marketing? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student voor onze marketingafdeling.

Bekijk hier de volledige vacature

 

Openingstijden

 
Bekijk hier de huidige openingstijden
Bekijk hier de koopzondagen en evenementen
 
Koopzondag en Evenementen
Openingstijden

 

Website
 
Facebook
 
Instagram
 
Linkedin
 
Youtube
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon