Hobby Beachy verkoopprijzen bekend, meld je aan voor meer informatie!

Hobby Beachy verkoopprijzen bekend!

Voor het nieuwe seizoen heeft Hobby de Hobby Beachy aangekondigd. Een nieuwe lijn lichtgewicht caravans, waar ook auto's met weinig trekvermogen mee op pad moeten kunnen. De Beachy is, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op het strandleven en is straks beschikbaar in drie verschillende indelingen; de Hobby Beachy 360, Hobby Beachy 420 en Hobby Beachy 450.

Verkoopprijs Hobby Beachy bekend!

Langzaam aan wordt er steeds meer bekend over de nieuwe Hobby Beachy. Vandaag kunnen we dan ook weer een tipje van de sluier oplichten. De officieel verkoopprijzen van de Beachy's zijn bekend! De kleinste versie, de Hobby Beachy 360 krijgt een verkoopprijs van €13.950,-. Als we een stapje groter gaan met de Hobby Beachy 420, komt er €1.000,- bovenop en gaat de verkoopprijs naar €14.950,-. Bij de grootste Beachy, de 450, gaat er wederom €1.000,- bij en komt de verkoopprijs op €15.950,-.

Hobby Beachy 360 €13.950,-
Hobby Beachy 420 €14.950,-
Hobby Beachy 450 €15.950,-

Mogelijke opties, accessoires en levertijd nog niet bekend

De officiële verkoopprijzen zijn nu dus bekend, maar we zijn nog in afwachting van overige informatie. Helaas is er op dit moment nog niet bekend welke accessoires en opties de Beachy krijgt, en wat de gewichten en meerprijzen zijn die hier bij horen. Ook weten we nog niet wanneer hij leverbaar is.

Vanaf eind augustus op afspraak te bezichtigen

Wij verwachten dat het vanaf eind augustus mogelijk is om de Beachy op afspraak te bezichtigen. Deze afspraken kunnen nu helaas nog niet worden gemaakt, ook hiervoor zijn we nog in afwachting van meer informatie vanuit Hobby. 

Wij staan als officieel Hobby dealer uiteraard direct in contact met Hobby. Zodra er meer bekend wordt, zijn wij dus de eerste die dit weten. Wil jij ook als eerst op de hoogte zijn van nieuwe informatie rond de Hobby Beachy en/of wil je als eerst de mogelijkheid hebben om een afspraak maken om de Hobby Beachy te bezichtigen? Vul dan het onderstaande formulier in. Heeft u zich al eerder aangemeld, dan is nogmaals aanmelden uiteraard niet nodig.

Velden met een * zijn verplicht

 

Meer informatie over Hobby Beachy
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.