Dit zijn de winnaars van onze Vakantiebeurs winactie!

Dit zijn de winnaars van onze Vakantiebeurs winactie!

Camper van het jaar  Bürstner Lyseo M Harmony Line 660

Tijdens de Vakantiebeurs hebben wij een leuke winactie gehouden waarbij antwoord moest worden gegeven op twee prijsvragen. Bij het juist beantwoorden van deze vragen, maakte je kans om gratis een weekje een weg te mogen met één van onze Bürstner verhuur campers. De vragen gingen over de winnaar van de camper van het jaar bij de ANWB. Hieronder de vragen en de juiste antwoorden.

De vragenlijst

Vraag 1
Welk model van Bürstner is camper van het jaar 2020 geworden bij de ANWB?

Antwoord
De Bürstner Lyseo M Harmony Line 660 is de winnaar van de ANWB camper van het jaar verkiezing 2020.

Vraag 2
Op welk automerk is deze camper gebouwd?

Antwoord
Zoals de M in Bürstner Lyseo M stiekem al doet vermoeden is de camper gebouwd om het chassis van Mercedes.

De voorwaarde voor het weggeven van deze hele mooie prijs was dat er minimaal 250 deelnemers aan de actie zouden meedoen. Uiteindelijk hebben meer dan 1.500 mensen online of op de beurs mee gedaan! Ruim voldoende dus. Uit deze deelnemers hebben wij vervolgens volledig willekeurig één winnaar getrokken die de juiste antwoorden heeft gegeven. Deze winnaar hebben wij telefonisch op de hoogte gesteld en met toestemming maken we die nu ook online bekend.

De winnaar van de Bürstner winactie is geworden:
Daniel Huitema

Winnaars winactie

Daniel Huitema is afgelopen weekend bij ons langs geweest en heeft samen met zijn vriendin en de kinderen een Bürstner camper uitgekozen waarmee ze in juli met ze allen een weekje weggaan. Wij willen ze via deze weg nogmaals van harte feliciteren en wensen ze alvast heel veel camper plezier!

Bent u niet in de prijzen gevallen, maar wel geïnteresseerd in het huren van een camper? Wees dat niet getreurd. Wij hebben maar liefst 29 verschillende verhuur campers, dus er is er zeker één die aan uw verwachtingen voldoet. Bekijk onze verhuuraanbod door op de onderstaande knop te klikken:

Bekijk de Bürstner Lyseo M Harmony Line hier
Wilt u meer weten?
Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!