Verhuur campers en buscampers

Wilt u tijdens uw vakantie niet gebonden zijn aan een vaste plek, maar de vrijheid hebben om te gaan en staan waar u wilt? Dan is de huur van een camper of buscamper de ideale oplossing. Wij van DE JONG Kampeer & Recreatie zijn gevestigd in Hillegom/ De Zilk en hebben meer dan 45 jaar verhuur ervaring. Met z’n tweeën, met de kids of met meerdere volwassenen op vakantie, bij DE JONG bent u aan het juiste adres. Uw camper vakantie start hier!

Bekijk direct ons camper verhuur aanbod!

Bij DE JONG Camper verhuur heeft men een grote keuze aan nieuwe en zeer jonge verhuur campers en buscampers tot maximaal drie jaar oud. DE JONG camper & buscamper verhuur biedt door zijn jarenlange ervaring vele voordelen:

  • Alle campers zijn standaard uitgerust met o.a. luifel, achteruitrijcamera en motorairco
  • Alle campers en buscampers zijn volledig kilometervrij
  • Alle campers en buscampers zijn geschikt voor rijbewijs B
  • Hoge kortingen bij lang verhuur oplopend tot 30%
  • Super voordelige Winterarrangementen tot 50% korting (niet zijnde wintersport)
  • Persoonlijke uitleg bij uitgifte
  • Verhuur van o.a. serviesset en campingset mogelijk
  • Geen vaste uitgifte- en ontvangstdagen. Deze bepaalt men voor een groot deel zelf.
  • Keuze uit huisdieren toegestaan of huisdieren NIET toegestaan
  • Ook met automaat beschikbaar

Heeft u ooit wel eens gedroomd van een camper vakantie en dit graag willen ervaren? Dan is huren een goede optie. Het huren van een camper is een perfect alternatief als u wilt genieten van een vrije vakantie, maar nog niet toe bent aan een eigen camper. DE JONG Kampeer & Recreatie verzorgt de verhuur van campers die gloednieuw zijn. U kunt dus iedere keer genieten van de luxe die de nieuwste modellen te bieden hebben. Dit alles wordt voor tegen een zacht prijsje aangeboden, dus een comfortabele vakantie met een camper is werkelijk voor iedereen beschikbaar.

Verhuur van campers en buscampers

Bij DE JONG Kampeer & Recreatie heeft u de keuze tussen het huren van campers en buscampers, maar wat is nou precies het verschil tussen deze twee voertuigen? Over het algemeen zouden we kunnen zeggen dat buscampers iets kleiner zijn dan de gemiddelde camper. Het voordeel hiervan is dat deze voertuigen veel wendbaarder zijn en dat het vinden van een geschikte parkeerplek eenvoudig wordt. Een buscamper is tevens van alle gemakken voorzien, zoals een vast kookgedeelte en een ingebouwd toilet. Houdt u van iets meer ruimte? Dan kunt u natuurlijk ook een uitgebreide camper huren. Deze voertuigen zijn iets groter en zijn naast de keuken en het toilet zelfs voorzien van een douche. U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over het besturen van deze campers, aangezien het rijbewijs B voldoende is om een camper te kunnen huren en besturen.

Wilt u ook een luxe kampeervakantie meemaken?

Ziet u het wel zitten om een vakantie door te brengen in een moderne camper? Dan kunt u altijd terecht bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Of u nu kiest voor een buscamper of een grotere camper: wij kunnen een goede deal voor u regelen. U weet in ieder geval zeker dat de camper in uitstekende staat verkeert, waardoor u kunt genieten van een onbezorgde vakantie in het land van uw keuze. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment!

 
***