Camper huren

Een camper huren geeft u ongekende vrijheid, aangezien u kunt gaan en staan waar u wilt. Ooit wel eens gedroomd van een campervakantie en dit graag willen ervaren? Dan is huren een goede optie. Het huren van een camper is een perfect alternatief wanneer u wilt genieten van een vrije vakantie, maar nog niet toe bent aan een eigen camper. DE JONG Kampeer & Recreatie verzorgt de verhuur van campers die gloednieuw zijn. U kunt dus iedere keer genieten van de luxe die de nieuwste modellen te bieden hebben. Dit alles wordt voor een zacht prijsje aangeboden, dus een comfortabele vakantie met een camper is werkelijk voor iedereen beschikbaar.

Bekijk hier ons camper verhuur aanbod!

Verhuur van campers en buscampers

Bij DE JONG Kampeer & Recreatie heeft u de keuze tussen het huren van campers en buscampers, maar wat is nou precies het verschil tussen deze twee voertuigen? Over het algemeen zouden we kunnen zeggen dat buscampers iets kleiner zijn dan de gemiddelde camper. Het voordeel hiervan is dat deze voertuigen veel wendbaarder zijn en dat het vinden van een geschikte parkeerplek eenvoudig wordt. Een buscamper is tevens van alle gemakken voorzien, zoals een vast kookgedeelte en een ingebouwd toilet. Houdt u van iets meer ruimte? Dan kunt u natuurlijk ook een uitgebreide camper huren. Deze voertuigen zijn iets groter en zijn naast de keuken en het toilet zelfs voorzien van een douche. U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over het besturen van deze campers, aangezien het rijbewijs B voldoende is om een camper te kunnen huren en besturen.

Wilt u ook een luxe kampeervakantie meemaken?

Ziet u het wel zitten om een vakantie door te brengen in een moderne camper? Dan kunt u altijd terecht bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Of u nu kiest voor een buscamper of een grotere camper: wij kunnen een goede deal voor u regelen. U weet in ieder geval zeker dat de camper in uitstekende staat verkeert, waardoor u kunt genieten van een onbezorgde vakantie in het land van uw keuze. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment!