Bürstner campers

Bürstner Lyseo TD

De Bürstner camper is niet voor niets één van de meest populaire campers van Europa. Naast uitgekiende modellen en een moderne uitstraling, biedt Bürstner veel camper voor een aantrekkelijke prijs. Ook is Bürstner altijd bezig met vernieuwing. Zo is de Bürstner Ixeo de eerste Semi – integraal camper met hefbed. Dat Bürstner de uitvinder is geweest van deze handige oplossing is nog steeds terug te zien aan de fraaie en verfijnde manier hoe het hefbed geïntegreerd is in de daklijn van het voertuig.

Meer informatie over nieuwe Bürstner campers is te vinden op deze site, onderaan deze pagina is een overzicht te vinden van alle Bürstner camper modellen.

Tevens informeren onze verkoopadviseurs u graag in onze ruime showroom.

Occasion Bürstner camper

Ook voor een occasion Bürstner camper bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De complete opbouw van de gebruikte Bürstner camper heeft in het Technocenter van DE JONG een volledige camper opbouwbeurt met vochtmeting gekregen. Hierbij worden alle technische delen van de kampeerauto nagelopen en waar nodig is hersteld. Een gebruikte Bürstner camper van DE JONG met Bovag onderhoudsbeurt en Bovag garantie kan dus wat ervaringsplekjes hebben, maar is een functioneel goedwerkende en betrouwbare camper waarvan u vele jaren kampeer en reisplezier kunt hebben.

Bekijk via één van de onderstaande knoppen welke nieuwe en occasion Bürstner campers wij op dit moment op voorraad hebben.