DE JONG Wandelschoen Experience 2024 - 10 & 11 mei

DE JONG Wandelschoen Experience

Op zoek naar een unieke wandelervaring? Kom op vrijdag 10 en/of zaterdag 11 mei naar de DE JONG Wandelschoen Experience. U bent van harte welkom om dit bijzondere wandelevenement met ons te vieren. Deze dagen staan volledig in het teken van wandelen, waarbij u niet alleen bij verschillende experts terechtkunt met vragen, maar ook kunt deelnemen aan meerdere activiteiten en profiteren van speciale wandelaanbiedingen.

Zo zijn er informatieve workshops van zowel Falke als Sprayway, kunt u zich aanmelden voor een unieke wandeling* in samenwerking met Henk Kruit, een gids vanuit Staatsbosbeheer, en kunt u LOWA wandelschoenen passen om gelijk uit te testen. Als kers op de taart zijn er meerdere aanbiedingen op zowel wandelschoenen als outdoor kleding en accessoires. Loop vooral gezellig binnen, geniet van een lekker kopje Fortune koffie en kom alles te weten op het gebied van wandelen!

*Voor de wandeling met gids is het de bedoeling dat u zich van tevoren aanmeld, dit kunt u verderop deze pagina doen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! 

De activiteiten (vrijdag 10 mei)

  • Sprayway

Op vrijdag kunt u terecht bij de experts van Sprayway over alles wat te maken heeft met Gore-Tex. Deze compleet waterdichte stof heeft een hoog ademend vermogen en wordt op het moment al door veel merken gebruikt. De experts van Sprayway kunnen u alles vertellen over deze unieke stof en zijn vrijdag 10 mei van 10:00 tot 16:00 uur aanwezig. 

Een speciale actie van Sprayway en Gore-Tex: Bij aankoop van een broek of jas krijgt u er een leuk cadeau bij!

  • Falke 

Ook kunt u op vrijdag 10 mei bij Falke aanschuiven om meer informatie te krijgen over wandelsokken. Waarom zijn sokken zo belangrijk en hoe ziet uw ideale wandelsok eruit? Falke zal vrijdag aanwezig zijn van 10:00 tot 16:00 uur. 

De activiteiten (Hele weekend)

  • Duin en Bollen 4Daagse 

Wilt u zich inschrijven voor de Duin en Bollen 4Daagse? Of wilt u meer informatie over dit populaire wandelevenement? Loop gezellig binnen bij ons en vraag de vrijwilligers van de 4Daagse gerust om meer informatie! De vrijwilligers van de 4Daagse zijn beide dagen van 10:00 - 15:00 uur aanwezig.  

  • LOWA 

Bekijk samen met onze winkelspecialisten de collectie, vraag om advies en trek er op uit om deze wandelschoenen uit te proberen tijdens een unieke wandeling in de Bollenstreek. Maak een keuze uit één van de beschikbare paren, kies een #Bollenstreekwandeling2024 route en test of de schoenen bij u passen. 

  • Wandeling met een gids 

Maak kennis met de omgeving op een unieke manier onder begeleiding van Henk Kruit, een gids voor Staatsbosbeheer. Voor deze ervaring is een inschrijving vereist, dit kunt u HIERONDER doen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Unieke wandeling door Amsterdamse Waterleidingduinen

Wij heten u op één van deze dagen graag welkom vanaf 09:15 uur. Henk Kruit, vrijwilliger van Staatsbosbeheer, verwelkomt u met een bak koffie, waarna u kunt aansluiten bij een unieke wandeling (1,5 uur) door de omgeving onder begeleiding van een échte kenner. De wandeling zal rond 10:00 van start gaan en rond 12:00 uur eindigen. Na terugkomst bij DE JONG zal er lunch voor u klaar staan en wordt er een informatieve workshop gehouden over wat er allemaal bij wandelen komt kijken, vooral op het gebied van uitrusting. Hierna kunt u de gehele middag terecht bij een aantal andere wandelexperts, die u graag voorzien van informatie! Voor deze wandeling is het de bedoeling dat u zich van tevoren aanmeld. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Inschrijven Wandeling met Gids (Gratis)

*Tijdens dit evenement kunnen foto’s, film en/of video opnames worden gemaakt. Door akkoord te gaan geeft u toestemming voor het gebruik van marketing- en communicatiedoeleinden.

Velden met een * zijn verplicht

LOWA wandelschoenen

Dit is een unieke kans die wij u elk jaar graag weer willen bieden. Neem een kijkje in de collectie van LOWA, pas verschillende wandelschoenen en test deze op uw gemak uit. U bent vrij om de schoenen gedurende de dag uit te proberen. Ontdek de Bollenstreek doormiddel van de door ons opgezette routes voor de #Bollenstreekwandeling2024, of stippel leuk een eigen route uit! Nadat u van de wandeling terugkeert kunt u laten weten wat u van de schoenen vond en wat uw ervaring is geweest. Onze experts staan u graag te woord!

Het gehele assortiment wandelschoenen

Speciale aanbieding op Deuter rugtassen

Een rugtas moet boven alles comfortabel in gebruik zijn. Bij het aanschaffen van een rugtas is het dan ook van belang om te weten hoe de tas in gebruik genomen gaat worden. Is de tas voor dagelijks gebruik, zoals naar het werk, of gaat de rugtas mee op wandelvakantie? De grootte van de rugtas zelf heeft ook effect op het draagcomfort. Zorg er dan ook voor dat u weet welke lengte, gewicht en grootte aansluiten bij u en uw behoeften. Kijk ook goed naar de inhoud van de tas (in liters) voordat u deze aanschaft om te voorkomen dat er telkens overbelast op reis gegaan wordt.

Ook als het gaat om rugtassen hebben wij 10 en 11 mei een leuke actie! U krijgt namelijk 15 tot 30% korting op verschillende Deuter rugzakken. De tassen zijn ruim en komen in verschillende varianten. Ook zijn er meerdere kleuren te verkrijgen. Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame rugtas, wees er dan snel bij! Want OP = OP.

  • Deuter Backpack AC Lite 17 van € 99,95 voor € 70,- (diverse kleuren)
  • Deuter Backpack AC Lite 15 SL van € 99,95 voor € 70,- (diverse kleuren)
  • Deuter Rugtas Speed Lite 17 van € 74,95 voor € 55,- (diverse kleuren)
  • Deuter Rugtas Speed Lite 13 van € 69,95 voor € 50,- (diverse kleuren)
  • Deuter Rugtas Vista Skip van € 64,95 voor € 50,-

 

Wandelschoenen en wandelsokken

Geen wandeling zonder de juiste combinatie van wandelschoenen en sokken. Deze twee items zorgen samen voor optimaal comfort en bescherming tijdens het wandelen!

Er komt meer kijken bij het uitkiezen van sokken dan u denkt. Het gaat, als we het hebben over wandelsokken, niet alleen over het feit dat u sokken aan heeft, maar ook over de bescherming die zij kunnen bieden. Tijdens een wandeling is het van belang dat de sokken zorgen voor een goede vochtregulering en prettig klimaat. Ook is het belangrijk dat de sokken zorgen voor de juiste demping tijdens het lopen. Hierbij moet er goed worden gekeken naar de pasvorm, het materiaal en de dikte van de sokken. Katoenen ‘dagelijkse’ sokken zullen de kans op blaren alleen maar vergroten.

Tijdens de DE JONG Wandelschoen Experience 2024 krijgt u niet alleen meer informatie over hoe wandelschoenen werken, maar ook waar opgelet moet worden met het uitzoeken van sokken en op welke manier deze gedragen moeten worden. Ook krijgt u de mogelijkheid om van verschillende acties gebruik te maken! Zo zijn de wandelsokken* 2de paar 50% en krijgt u bij elk paar wandelschoenen* dat u koopt een paar wandelsokken gratis!

*De kortingen zijn niet te combineren met andere lopende acties en aanbiedingen.

Onze zomercollectie outdoor kleding

Vanaf deze maand kunt u de zomercollectie van onze outdoor kleding weer vinden in de winkel. Veel mensen zullen de rugtas en de tent het belangrijkst vinden als het gaat om het voorbereiden van een wandeltrip. Niks is minder waar. De kleding die meegenomen wordt is net zo belangrijk. Als (beginnend) wandelaar is het dan ook van belang dat er geïnvesteerd wordt in een goede rugtas, regenjas en een goed paar wandelschoenen, maar ook dat de juiste kledingitems meegaan op reis. U wilt uiteraard niet dat er oncomfortabele situaties ontstaan vanwege de kledingstukken die gedragen worden, zoals oververhitting of wrijvingsplekken.

Wij helpen u graag bij het uitzoeken en uitbreiden van uw outdoor garderobe. Vraag gerust één van onze specialisten om hulp bij het uitzoeken van de juiste kledingitems. Speciaal tijdens de DE JONG Wandelschoen Experience 2024 kunt u genieten van 20% korting op vesten, jassen, skorts en korte broeken*. 

*De kortingen zijn niet te combineren met andere lopende acties en aanbiedingen.

 

#Bollenstreekwandeling2024

Tijdens de Wandelschoen Experience is het mogelijk om één van de vier routes van de #Bollenstreekwandeling2024 te lopen. U kunt ervoor kiezen om dit op uw eigen schoenen te doen, maar u kunt ook een LOWA wandelschoen uitzoeken en deze testen tijdens de #Bollenstreekwandeling2024. De #Bollenstreekwandeling2024 bestaat uit wandelroutes van 5km, 6km, 7km en 14km. Vorig jaar hebben wij de kabouterwandeling (6km) mogen introduceren. Deze is uitgezet door een heuse boswachter. De routes gaan langs de mooiste hoogtepunten van de Bollenstreek en ondanks de bloemenvelden weer uitgebloeid of gekopt zijn, blijven de natuurlandschappen prachtig om in te wandelen. De routes zijn prettig om te wandelen en bieden tevens een uitgelezen kans om de wandelschoenen van LOWA te testen.

#Bollenstreekwandeling2024

Workshop ideale wandeluitrusting

Er komt meer kijken bij wandelen dan alleen maar een goed paar schoenen. Tijdens de DE JONG Wandelschoen Experience wordt er door Henk Kruit een workshop georganiseerd over wandeluitrusting en waar precies op te letten. Hieronder een kleine checklist met de uitrusting waar u zeker rekening mee moet houden om veilig en comfortabel op pad te kunnen gaan.

In het kort

  • Wandelschoenen: Let goed op de opbouw, de categorie, het model en de pasvorm van een wandelschoen voordat u deze aanschaft.
  • Wandelsokken: Ook hier moet u goed letten op de pasvorm, het materiaal en de dikte van de sokken.
  • Kleding: Hanteer tijdens het lopen het 3-lagen systeem. Met deze lagen blijft u warm, voert u transpiratie af en houdt u vocht en kou buiten.
  • Regenkleding: Let altijd goed op de waterkolom van regenkleding. Kijk ook naar het ademend vermogen. Als regenkleding niet ademt, wordt u niet van buitenaf, maar van binnenuit nat.
  • Accessoires: Er zijn een aantal accessoires die het wandelen makkelijker en comfortabeler kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heuptas, wandelstokken, een hoed en een drinkfles.

Word lid van onze Faceboek-wandelgroep!

Leden van de Facebookgroep 'Wandelen en foto's in de Bollenstreek (en omgeving)' delen leuke wandelingen en prachtige natuurfoto's uit de omgeving. Wij hebben deze groep 3 jaar geleden aangemaakt en er zijn maar liefst meer dan 3.000 leden. Wij halen er nog elke dag wandelinspiratie uit, wij hopen dat u dat ook gaat doen! Maakt u mooie wandelingen en foto's? Word dan nu lid en deel deze mooie foto's en wandelingen!

Lid worden van Wandelen in de Bollenstreek (en omgeving)

Koffie van Fortune

Het gehele weekend kunt u genieten van heerlijke koffie, aangeboden door Fortune. Kom gezellig langs en neem de tijd om met een van de specialisten het gesprek aan te gaan.

Wij hopen u welkom te heten tijdens deze gezellige, informatieve en sportieve dagen! Tot dan!

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Wandelschoen Experience (Vrijdag 10 mei & Zaterdag 11 mei)
Wandelschoen Experience (Vrijdag 10 mei & Zaterdag 11 mei)

Op zoek naar een unieke wandelervaring? Kom op vrijdag 10 en/of zaterdag 11 mei naar de DE JONG Wandelschoen Experience. Zo kunt u aansluiten bij een unieke wandeling (1,5 uur) door het duin onder begeleiding van een échte kenner. Schrijf u nu hier in en loop mee met deze unieke (GRATIS) mogelijkheid! Alles rondom dit bijzondere wandelevenement vindt u in onze blog.

 

 

Blog Wandelschoen Experience

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon

Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid

Wij geven om uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.