DE JONG BESTAAT 50 JAAR

Hoe het begon

Met de verkoop van 1 vouwwagen en 2 bagagewagens is DE JONG Kampeer & Recreatie op 9 mei in 1972 als Kampeercentrum DE JONG gestart. De tweelingbroers Hans en Harry de Jong hielpen hun ouders hierbij vanaf de eerste openingsdag. Die ene vouwwagen werden er al snel meer. Naast verkoop werd verhuur, onderhoud en reparatie toegevoegd en het assortiment sterk uitgebreid. Tot de dag van vandaag staat DE JONG voor veel meer dan kamperen alleen! Vandaar de naamswijziging in 2019 in DE JONG Kampeer & Recreatie en nu 50 jaar later vindt u 21.000m2 kampeer-, reis- en recreatieplezier onder één dak. Voor eenieder die van beleving, avontuur, buitenleven en het vrije recreëren houdt.

 

 

Speciale acties tijdens dit gouden jubileum jaar

Sinds 9 mei 2022 bestaat DE JONG 50 jaar! Van mei t/m eind oktober vierden wij graag samen met u ons vijftig jarig jubileum, waarin wij iedere maand uitpakten met winacties en aanbiedingen!

Ondertussen zijn de winacties helaas alweer voorbij, maar niet getreurd! Tijdens ons 50 jarig jubileum blijven wij nog verschillende leuke jubileumaanbiedingen houden. Benieuwd welke aanbieding(en)? Lees dan snel verder en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Bij inschrijving op onze nieuwsbrief via de website ontvangt u een paar minuten na uw bevestiging op de inschrijving een kortingsbon in uw mailbox, waarmee u 15% korting op outdoor kleding krijgt. Ook blijft u via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwtjes, tips, trends en updates over ons assortiment. Bovendien weet u als eerste alles over de acties, aanbiedingen, evenementen en de extra koop(zon)dagen die wij regelmatig organiseren.

Lees verder voor de winnaars van de winactie van de maanden mei t/m oktober!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Crosscamp Flex '50 jaar Edition'

De Crosscamp Flex staat met een speciale "DE JONG 50 jaar Edition" aanbieding in onze showroom. De Crosscamp wordt gemaakt op de zeer sportief uitziende en uiterst comfortabel rijdende Toyota Proace. Deze ruime gezinsauto/compacte buscamper is standaard uitgerust met 5 zitplaatsen en kan uitgebreid worden naar 6 zitplaatsen. Slaapruimte is er voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 tot 4 kinderen. De Crosscamp Flex "50 jaar Edition" buscamper zal geleverd worden met een Isabella Asa luifel, matrastopper en Bearlock tegen een voordeelprijs.

Bürstner Copa '50 jaar Edition'

Ook de Bürstner Copa staat met een speciale "DE JONG 50 jaar Edition" in onze showroom. Deze compacte buscamper/ruime gezinsauto wordt aangeboden met Isabella Asa luifel, matrastopper en Bearlock tegen een voordeelprijs.

De Bürstner Copa is een nieuw model en is gelijk de meest compacte buscamper uit de Bürstner familie. Uitgerust op basis van het nieuwe Ford Custom Chassis is deze met een breedte van 199 centimeter de ideale stadscamper.

Winnaars Winacties mei t/m oktober

Van mei t/m eind oktober vierden wij graag samen met u ons vijftig jarig jubileum, waarin wij iedere maand uitpakten met leuke winacties! Hieronder ziet u de winnaars en hun gewonnen prijzen.

Winnaar DE JONG 50 jaar mei

De winnaar van de Winactie DE JONG 50 jaar mei is Petra van Ballegooijen. Zij kwam met een super aansprekend recept en werd zo de winnaar van de Cadac Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95. Wij wensen Petra veel plezier met de nieuwe Cadac barbecue.  

Winnaar DE JONG 50 jaar juni

Na 310 ingevulde enquêtes kwam Paul Broere uit de hoge hoed als gelukkige winnaar van de Winactie DE JONG 50 jaar juni. Wij willen iedereen bedanken die tijd heeft genomen om de enquête in te vullen. Wij wensen Paul Broere veel veilige kilometers met het veiligheidspakket t.w.v. €141,-.

Winnaar DE JONG 50 jaar juli

Na super veel leuke foto's en berichten werd Petra Versteeg-Netel door de jury aangewezen als winnaar van de Winactie DE JONG 50 jaar juli. Wij wensen Petra heel veel plezier met de GIMEG TEUN Barletta Comfort Plus campingstoelen t.w.v € 249,-. 

Winnaar DE JONG 50 jaar augustus

Daar staan ze! De winnaar van de Winactie DE JONG 50 jaar augustus liet haar vriendin meevieren met de gewonnen prijs. Wij wensen Maaike Mense en vriendin heel veel plezier met de door hun uitgezochte outdoorkleding van VAUDE!

Winnaar DE JONG 50 jaar september

De winnaar van de winactie DE JONG 50 jaar september is Adrie van Weeghel. Zij kwam met haar leukste wandelroute in de omgeving en werd zo de winnaar van de On wandelschoenen t.w.v. € 180,-. Wij wensen Adrie veel plezier met de nieuwe On Wandelschoenen.  

Winnaar DE JONG 50 jaar oktober Hoofdprijs

Na vele leuke, grappige en creatieve inzendingen voor dé beste slogan voor DE JONG Kampeer & Recreatie is de winnaar van de hoofdprijs bekend! Dankzij diverse slogans van de winnende deelneemster kregen wij ideeën voor de definitieve slogan "Ontdek het Avontuur!". Hierdoor is Elise Kerkhofs de gelukkige winnaar geworden van de E-4motion Elektrische Vouwfiets.

We feliciteren haar van harte met deze hoofdprijs! Ook bedanken we alle deelnemers voor al jullie inzendingen!

 

 

Orginialiteitsprijs

Wij kregen tijdens de DE JONG 50 JAAR WINACTIE SEPTEMBER + OKTOBER een hele creatieve inzending in de vorm van een uitklapbare kaart. Deze inzending werd beloond met de originaliteitsprijs. Wij feliciteren Esther Hulspas met een Winkel cadeaubon t.w.v. €50,-.

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?