DE JONG BESTAAT 50 JAAR

Hoe het begon

Met de verkoop van 1 vouwwagen en 2 bagagewagens is DE JONG Kampeer & Recreatie op 9 mei in 1972 als Kampeercentrum DE JONG gestart. De tweelingbroers Hans en Harry de Jong hielpen hun ouders hierbij vanaf de eerste openingsdag. Die ene vouwwagen werden er al snel meer. Naast verkoop werd verhuur, onderhoud en reparatie toegevoegd en het assortiment sterk uitgebreid. Tot de dag van vandaag staat DE JONG voor veel meer dan kamperen alleen! Vandaar de naamswijziging in 2019 in DE JONG Kampeer & Recreatie en nu 50 jaar later vindt u 21.000m2 kampeer-, reis- en recreatieplezier onder één dak. Voor eenieder die van beleving, avontuur, buitenleven en het vrije recreëren houdt.

 

 

Speciale acties tijdens dit gouden jubileum jaar

Op 9 mei 2022 bestaat DE JONG 50 jaar! Vanaf mei t/m eind oktober vieren wij graag samen met u ons vijftig jarig jubileum! Iedere maand pakken wij uit met winacties met prijzen en aanbiedingen. 

Meedoen met de winacties? Leuk! Via onze nieuwsbrief en social media informeren wij u over de WINACTIES DE JONG 50 JAAR. Schrijf u daarom snel in voor de nieuwsbrief en/of volg onze social mediakanalen en stay tuned! Bij inschrijving op onze nieuwsbrief via onze website ontvangt u een paar minuten na uw bevestiging op de inschrijving een kortingsbon in uw mailbox, waarmee u 15% korting op outdoor kleding krijgt. Ook blijft u via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwtjes, tips, trends en updates over ons assortiment. Bovendien weet u als eerste alles over de acties, aanbiedingen, evenementen en de extra koop(zon)dagen die wij regelmatig organiseren.

Inmiddels zijn de winnaars van de winactie van de maanden mei t/m september bekend!

 

Inschrijven nieuwsbrief

WINACTIE SEPTEMBER + OKTOBER - HOOFDPRIJS E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets

WINACTIE HOOFDPRIJS DE JONG 50 JAAR SEPTEMBER + OKTOBER
Met de hoofdprijs winactie maakt u kans op een E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041. Deze hoofdprijs winactie loopt maar liefst twee maanden lang.

Hoe kunt u meedoen aan de winactie van de maand oktober?
1. 
Ga naar de Facebook pagina van DE JONG en klik op Vind ik Leuk of ga naar de Instagram pagina en Volg Ons.
2. Zoek daar het bericht WINACTIE HOOFDPRIJS DE JONG 50 JAAR SEPTEMBER + OKTOBER.
Bedenk dé beste slogan voor DE JONG Kampeer & Recreatie en plaats deze onder dit bericht als opmerking. U kunt in de winkel & showroom ook uw slogan op papier inleveren. Inspireer ons met een korte pakkende zin die de kern van ons bedrijf uitdrukt. Goede slogans combineren vorm en inhoud, want de inhoud vertelt in een paar woorden precies wat klanten van ons bedrijf kunnen verwachten. De manier van schrijven zorgt dat een slogan blijft hangen, bijvoorbeeld een rijmende slogan. Als u meedoet aan deze winactie dan behouden wij het recht om de inzendingen ook te gaan gebruiken voor al onze in- en externe communicatie & marketingdoeleinden.
3. Doet u mee via Instagram? Zet dan ook #DEJONG50JAAR erbij.
4. 
Op maandag 1 november maken wij de winnaar van de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets bekend.

50 jaar DE JONG aanbiedingen oktober

De acties lopen zolang de voorraad strekt dus OP=OP!

Aanbiedingen tunneltent
Eurotrail Montana 6-Persoons; van €419,95 voor €329,95,-

Aanbiedingen koepeltent
Eurotrail Odyssey 4-Persoons; van €219,99 voor €189,95,-


Aanbieding Campingkasten
Eurotrail Nova Forano dubbele campingkast; van €169.95,- voor €129.95,-
Eurotrail Nova Lucera Campingkast; van € 99,95,- voor €84,95,-

Aanbiedingen Schaatsen
Viking Unlimited Klapschaats; van €209,95,- voor €180,-
Viking Unlimited Basicschaats; van €139,- voor 
125,-

Aanbieding Regenjas
Regatta Corinne IV Lightweight Waterproof Packaway Damesjas
  van €54,99,- voor €44,99,-


* De aanbiedingen zijn uitsluitend geldig in de winkel van DE JONG.

Winnaar DE JONG 50 jaar mei

De winnaar van de Winactie DE JONG 50 jaar mei is Petra van Ballegooijen. Zij kwam met een super aansprekend recept en werd zo de winnaar van de Cadac Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95. Wij wensen Petra veel plezier met de nieuwe Cadac barbecue.  

Winnaar DE JONG 50 jaar juni

Na 310 ingevulde enquêtes kwam Paul Broere uit de hoge hoed als gelukkige winnaar van de Winactie DE JONG 50 jaar juni. Wij willen iedereen bedanken die tijd heeft genomen om de enquête in te vullen. Wij wensen Paul Broere veel veilige kilometers met het veiligheidspakket t.w.v. €141,-.

Winnaar DE JONG 50 jaar juli

Na super veel leuke foto's en berichten werd Petra Versteeg-Netel door de jury aangewezen als winnaar van de Winactie DE JONG 50 jaar juli. Wij wensen Petra heel veel plezier met de GIMEG TEUN Barletta Comfort Plus campingstoelen t.w.v € 249,-. 

Winnaar DE JONG 50 jaar augustus

Daar staan ze! De winnaar van de Winactie DE JONG 50 jaar augustus liet haar vriendin meevieren met de gewonnen prijs. Wij wensen Maaike Mense en vriendin heel veel plezier met de door hun uitgezochte outdoorkleding van VAUDE!

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!