DE JONG BESTAAT 50 JAAR

Hoe het begon

Met de verkoop van 1 vouwwagen en 2 bagagewagens is DE JONG Kampeer & Recreatie als Kampeercentrum DE JONG op 9 mei 1972 gestart. De tweelingbroers Hans en Harry de Jong hielpen hun ouders hierbij vanaf de eerste dag. Die ene vouwwagen werden er al snel meer. Naast verkoop werd verhuur, onderhoud en reparatie toegevoegd en is het assortiment sterk uitgebreid. Met maar liefst 21.000 m2 aan kampeer-, reis- en recreatieplezier en een team 50 enthousiaste vakmensen staan wij klaar voor iedereen die van beleving, avontuur en het vrije recreëren houdt.


Speciale acties tijdens dit gouden jubileum jaar

Op 9 mei 2022 bestaat DE JONG 50 jaar! Vanaf mei t/m eind oktober vieren wij graag samen met u ons vijftig jarig jubileum! Iedere maand pakken wij uit met winacties met prijzen en aanbiedingen. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Meedoen met de winacties? Leuk! Via onze nieuwsbrief en social media informeren wij u over de WINACTIES DE JONG 50 JAAR. Schrijf u daarom snel in voor de nieuwsbrief en/of volg onze social mediakanalen en stay tuned! Bij inschrijving op onze nieuwsbrief via onze website ontvangt u een paar minuten na uw bevestiging op de inschrijving een kortingsbon in uw mailbox, waarmee u 15% korting op outdoor kleding krijgt. Ook blijft u via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwtjes, tips, trends en updates over ons assortiment. Bovendien weet u als eerste alles over de acties, aanbiedingen, evenementen en de extra koop(zon)dagen die wij regelmatig organiseren.

Inschrijven nieuwsbrief

WINACTIE MEI - Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact

De Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 is de prijs van de 'WINACTIE DE JONG 50 JAAR MEI'. De Safari Chef 30 Compact (ø 30cm) is een ultra compacte, lichtgewicht gasbarbecue (3,8 kg) die rechtstreeks werkt op een 227gr gasblikje. Plaats de gascartridge in het toestel, klik hem vast en u kunt gelijk beginnen met koken of barbecueën. Een ideaal toestel tijdens outdoor activiteiten, kampeervakanties of voor in uw tuin of balkon.

Ondanks zijn kleine formaat is de Safari Chef Compact uiterst veelzijdig dankzij de verschillende, meegeleverde onderdelen; een pandrager, bakplaat, grillplaat en pan. Op de pandrager kookt u eenvoudig een pannetje soep of pasta. Het BBQ rooster en de bakplaat zijn voorzien van CADAC's GreenGrill coating en zijn perfect voor het bakken en grillen van vlees, vis en groentes. De deksel kun je ook gebruiken als (soep)pan en is dus multifunctioneel. Inclusief een stevige handige opbergtas. 

Hoe kunt u meedoen aan de winactie van de maand mei?
1.
Ga naar de Facebook pagina van DE JONG en klik op Vind ik Leuk of ga naar de Instagram pagina en Volg Ons.
2.
Zoek daar het bericht WINACTIE DE JONG 50 JAAR MEI.
3. Plaats onder dit bericht als opmerking/reactie uw lekkerste recept wat u zou klaarmaken op deze Cadac BBQ? Wees lekker creatief. Alles mag en extra foto’s bij een recept vinden wij allemachtig prachtig! Doe je mee via Instagram? Zet dan ook #DEJONG50JAAR erbij.
4.
Op dinsdag 7 juni maken wij de winnaar van de BBQ bekend.

Graag laten wij u ter inspiratie zien dat u op een Cadac BBQ veel meer leuke gerechtjes kunt maken, dan dat veel mensen in eerste instantie denken. Dit kan natuurlijk op de camping, maar ook gewoon als vermaak in de achtertuin! Succes gegarandeerd. Dit zijn onze favorieten:
- Pannenkoeken maken op de Cadac skottelbraai: https://youtu.be/G9KMlELQKKo
- Nacho's maken op de Cadac: https://youtu.be/5C0yLR4jpJc

Mocht u geen social media account hebben dan kunt u ook (voor uiterlijk 7 juni) uw lekkerste recept mailen naar feest@dejongrecreatie.nl en vermeld ook hierbij uw contactgegevens.

WINACTIE JUNI - Een compleet veiligheidspakket

Een compleet veiligheidspakket t.w.v. € 141,25 bestaande uit een Trias Spay Brandblusser (750ml), een Smartwares Blusdeken (1x1 meter), een Carpoint EHBO set, twee ProPlus Veiligheidsvesten, een ProPlus Gevarendriehoek, een life hammer 165 mm en een 3GAS+ gasalarm. Het 3Gas+ gasalarm (12 V) geeft u gemoedsrust tijdens uw vakantie. Gassen zijn gevaarlijk voor mens en dier op het moment van lekkage en storingen in apparatuur, cilinders of leidingen. Daarnaast worden ook verdovende gassen als ether steeds vaker gebruikt om mensen buiten bewustzijn te maken voor het plegen van overvallen. Dit gasalarm van 3Gas+ detecteert al deze soorten gassen en waarschuwt u door middel van een geluidssignaal. Dat is wel zo veilig tijdens het slapen, voor u, uw kinderen en uw huisdieren. Het 3Gas+ 12 V gasalarm is speciaal ontworpen om u te waarschuwen. Het 3Gas+ gasalarm (12 V) detecteert de volgende gassen. LPG (zowel butaan/propaan) in geval van lekkage uit een apparaat, cilinder of leiding koolmonoxide (CO), wat kan worden opgewekt door op gas werkende toestellen.

Met dit veiligheidspakket ben je altijd voorbereid op noodsituaties voor in uw auto, camper of caravan. 

WINACTIE JULI - 2 x GIMEG TEUN Barletta Comfort Plus campingstoelen

2 x GIMEG TEUN Barletta Comfort Plus campingstoelen in kleur Champagne t.w.v. € 124,95 per stuk, dus het totaalbedrag van deze winprijs bedraagt € 249,90. Een hoogwaardige kampeerstoel met vele mogelijkheden en innovatieve door ontwikkelingen. De Barletta Comfort Plus stoel biedt met een groter zitvlak en een hoger draagvermogen (tot 160 kg) dus extra comfort aan de grotere kampeerder. De bekleding is vervaardigd uit 3D mesh, dit is een opengewerkt materiaal dat ademend en snel droogt. Het frame is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium en beschikt over interne verstevigingen voor optimale stabiliteit en draagkracht. Om het comfort een extra boost te geven is er naast de geïntegreerde hoofdsteun ook de mogelijkheid de stoel uit te breiden met een los aan te schaffen voetenbank. Deze voetenbank kan eenvoudig op de stabilisatie stang worden geklikt. Door de aflopende voorzijde van de zitting blijft de doorbloeding optimaal en verhoogd dit het zitcomfort. De rugleuning is in 7 standen verstelbaar.

 

WINACTIE AUGUSTUS - Een volledige outdoor kleding outfit van Vaude

Een volledige outdoor kleding outfit van Vaude t.w.v. ongeveer € 200. Win een complete outdoor kleding outfit van Vaude. Moderne multifunctionele kleding en nu nóg klimaatvriendelijker gemaakt! Klik hier voor meer informatie over Vaude.

WINACTIE SEPTEMBER - Een paar wandelschoenen van On

Een paar wandelschoenen van On t.w.v. € 180,- met de lichtgewicht hoge en lage trailrunning- en wandelschoenen van het Zwitserse merk On is de collectie wandelschoenen bij DE JONG nog completer. Verkrijgbaar in zowel hoge- als lage wandelschoenen maar ook in zowel non-waterproof als waterproof modellen. Met de Cloudtechnologie die in de zool is verwerkt, loopt u als het ware letterlijk op 'wolken'. De collectie heeft ook modellen schoenen die uitstekend passen bij iedere casual outfit waardoor u de schoenen gemakkelijk combineert bij uw outfit bijvoorbeeld tijdens alledaags gebruik, een uitje of citytrip.

 

WINACTIE OKTOBER - HOOFDPRIJS E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets

We sluiten het 50 jarig DE JONG jubileum af met een prachtige hoofdprijs namelijk een rode E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041. Compacte en zeer lichte elektrische vouwfiets die zeer makkelijk en snel opvouwbaar is met Li-ion accu ingebouwd. Bijvoorbeeld in de kofferbak van de auto met een actieradius van 35 km. De vouwfiets heeft 3 Shimano Nexus naafversnellingen en een elektronisch bedieningspaneel op het stuur om de mate van elektrische ondersteuning mee te regelen. Dit systeem biedt de volgende opties: Ondersteuning uit/aan, minimale ondersteuning welke zich automatisch aanpast aan de trapsnelheid, gemiddelde ondersteuning en maximale ondersteuning. In totaal heeft deze elektrische vouwfiets 10 verschillende elektrische ondersteuningsstanden. U ziet op de afbeelding geen accu? Dat klopt, de accu is volledig verwerkt in het frame van de fiets en daarom dus niet zichtbaar maar wel extra goed beschermd. Dit model is voor de gehele Europese Unie goedgekeurd voor gebruik op de weg als fiets.

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.