DE JONG 50 jaar Afsluiting jubileumjaar - OPEN HUIS

OPEN HUIS Zondag 30 april 2023

Het 50 jaar Jubileum zit er bijna op, maar om nog één keer groots uit te pakken organiseren wij een OPEN HUIS. Dit OPEN HUIS vindt plaats op zondag 30 april 2023 van 11:00 - 17:00 uur. Tijdens het OPEN HUIS zijn er meerdere zeer scherpe Winkelaanbiedingen, zijn er Buscampers en Caravans met een DE JONG 50 EDITION pakket/aanbieding, is er Campingentertainment met o.a. de #Bollenstreekwandeling2023, schminken en een kleurwedstrijd. Er is Nieuwe buitensigning en de supermoderne Hymer Venture S is in de Showroom aanwezig. Deze toekomstvisie van Hymer is zeker de moeite waard om te bekijken. 

Bent u een reis, kampeer of outdoor liefhebber of gewoon nieuwsgierig? Kom dan 30 april langs op de Beeklaan 18a - 24a Hillegom/De Zilk en geniet volop met ons mee van alle hoogtepunten op deze speciale dag. Wij sluiten ons 50 jarig jubileum graag met u af!

Winkelaanbiedingen

Wij hebben vier zeer scherpe aanbiedingen om het jubileumjaar passend af te sluiten. Deze aanbiedingen bestaan o.a. uit: de Lowa Renegade, Travellife Barletta Comfort Campingstoelen, Falke wandelsokken en de TEUN lentetopper. De Lentetopper van Teun is de TEUN Barletta Relaxstoel Champagne. De aanbiedingen zijn geldig van 19 april 2023 t/m 30 april 2023. Dus pak nu uw kans en profiteer van deze super scherpe aanbiedingen! OP = OP. 

  • Lowa Renegade Wandelschoen Van: €209,99 Voor: €165,-
  • Travellife Barletta Comfort Campingstoelen Van €119,95 Voor: €80,- 
  • Falke Sokken (Bij aankoop van wandelschoenen) Van €20,- Voor: Gratis 
  • De TEUN Lentetopper TEUN Barletta Relaxstoel (Champagne) Van: €169,95 Voor: €99,95 
*Falke sokkenactie is niet van toepassing op wandelschoenen met een aanbieding.
*Korting alleen geldig op Travellife Barletta Relax (Champagne). Andere kleuren zijn uitgesloten.

DE JONG 50 EDITION Modellen

Om knallend het jubileumjaar uit te gaan, zijn er speciale modellen caravans ingekocht om aan te bieden in een 50 EDITION model. Dit in het kader van de afsluiting van het  jubileumjaar DE JONG 50 jaar. Deze modellen zijn voorzien van een speciaal pakket met o.a.: voortent, mover, accu en fietsendragerDeze DE JONG 50 EDITION pakketten hebben 50% korting op de totaalwaarde van de samengestelde pakketten. Deze samengestelde actiepakketten zijn van toepassing op de volgende modellen: 

  • Bürstner Premio Life 480 TL 
  • Bürstner Premio Life 490 TK 
  • Bürstner Premio 460 TS
  • Eriba Nova Light 515

Ook zijn er Buscampers in een 50 EDITION Model. De volgende buscampers zijn te verkrijgen in een 50 EDITION model:

  • Bürstner Copa C500
  • Crosscamp Flex 
Lees hier alles over de DE JONG 50 EDITION Pakketten

Hymer Venture S

De Hymer Venture S werd als conceptmodel met de naam Vision op social media en enkele beurzen gepresenteerd. De zeer positieve reacties hebben er dan ook voor gezorgd dat deze toekomstvisie werkelijkheid is geworden. Het Vision model krijgt als naam Venture S. De Venture S is een innovatief model die voldoet aan de hoogste eisen. Het is de perfecte combinatie van lifestyle en ambitie. De Venture S weet de smalle carrosserie te combineren met een royale binnenruimte. Deze half integraal is een echte hightech offroader voor de avonturiers die houden van vrijheid zonder compromissen. 

Wij hebben al de eer gehad om de (quell blauwe) toekomstvisie van Hymer als eerste in Nederland te tonen in het Hymer Venture S Preview weekend. Toch hebben wij weer de eer om deze hightech offroader te verwelkomen in onze Showroom. In het weekend van 30 april zal de (pastel steengrijze) Venture S te bezichtigen zijn tijdens het OPEN HUIS. Dus sluit net als de Venture S geen compromissen, zoek de vrijheid op en kom langs in onze Showroom om deze unieke half integraal van dichtbij te bekijken. 

Wij verwelkomen de Hymer Venture S vanaf vrijdag 28 april 2023 t/m zaterdag 6 mei 2023 in onze Showroom.

Specificaties Hymer Venture S

Campingentertainment

Om het zo gezellig mogelijk af te sluiten organiseert DE JONG Kampeer & Recreatie verschillende soorten campingentertainment. Zo hebben wij de #Bollenstreekwandeling2023, zijn de Winkel en Showroom helemaal voorzien van een campingsfeer en is er voor de jongere garde ook wat leuks. Zo wordt er van 12:30 - 13:30 uur geschminkt door toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout.

Ook is er een super toffe kleurwedstrijd waar leuke prijzen te verdienen zijn. Zo kan er op 30 april de hele dag gekleurd worden. Wilt u (klein)kind nu al meedoen? Download de kleurplaat naar keuze nu via de gele button. Neem de kleurplaat 30 april mee en lever de kleurplaat in bij de Winkel tijdens ons OPEN HUIS. Succes en veel tekenplezier.

Klik hier voor alle kleurplaten

#Bollenstreekwandeling2023

Dit jaar zijn er weer verschillende wandeltochten uitgezet. De #Bollenstreekwandeling2022 routes waren vorig jaar een groot succes, dus zijn deze routes met succes verlengd. Dit jaar zijn er weer wandelroutes van 5km, 7km en 14km. Dezelfde gave routes, de mooiste hoogtepunten, andere prachtige bollenvelden. Ook is er dit jaar voor het eerst een kabouterduinwandeling (6km). Deze nieuwe route is leuk voor jong & oud. Dus haal de wandelschoenen, sokken en comfortabele kleding uit de kast en loop de #Bollenstreekwandeling2023.

Tip: Extra leuk om te wandelen op 30 april, begin bij DE JONG, geniet van de vele activiteiten tijdens het OPEN HUIS, krijg de wandelroute, een sleutelhanger en profiteer van DE JONG 50 jaar aanbiedingen in onze Winkel en Showroom.

Lees hier alles over #Bollenstreekwandeling2023

Kleurwedstrijd

Prijzen
#1e Prijs: Redcliffs Pop-Up Tent t.w.v.: 72,-
#2e Prijs: Splash Waterfun Pakket (Bodyboard + Waterpistool) t.w.v. €35,-
#3e Prijs: Fun Sports pakket (Strandbalset + Vangbalset) t.w.v. €13,-
#4e Prijs: Beach Toys Strandemmer met ijsjes t.w.v €8,50

Spelregels Kleurwedstrijd
Kleur in onze tekenhoek op 30 april één van de vier kampeerkleurplaten in en lever deze kleurplaat tijdens het OPEN HUIS bij onze Winkel in. De uniekste kleurplaten winnen een mooie prijs. Op dinsdag 2 mei 2023 wordt er contact gezocht met de winnaars en worden deze bekend gemaakt op onze sociale media en in de nieuwsbrief van mei.
 
Printen kleurplaten
Door op het omcirkelde icoontje te klikken kunt u de kleurplaten downloaden. Na het downloaden van de kleurplaten, kunt u de kleurplaat naar keuze printen. 
*De kleurplaten liggen op 30 april in overvloed in de tekenhoek van DE JONG Kampeer & Recreatie. Dus lukt het printen even niet, geen enkel probleem.
 
Download hier de kleurplaten

Nieuwe buitensigning

Bij DE JONG Kampeer & Recreatie zijn wij druk bezig met de uitstraling van ons bedrijf. Zo was het de hoogste tijd om de buitensigning van onze Winkel & Showroom te vervangen. Er wordt nog hard gewerkt om dit voor het OPEN HUIS van 30 april af te krijgen. Wij zijn al erg blij met het resultaat tot nu toe! Dus bent u benieuwd naar deze nieuwe voorkanten en wegwijzers? Bekijk het tijdens het OPEN HUIS en geniet van nog veel meer tijdens deze unieke afsluiting.

Koningsdag Gesloten

 

Donderdag 27 april 2023 is het gehele bedrijf gesloten. Wij wensen iedereen een hele fijne feestdag toe! 

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon