Preview weekend Hymer Venture S.

Hymer Venture S camper als eerste in Nederland gepresenteerd bij 50 jaar DE JONG Kampeer & Recreatie.

---- Oktober is Kampeermaand en aankomende zondag 23 oktober is er een EXTRA Koopzondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. ----

De JONG Kampeer & Recreatie heeft afgelopen vrijdagavond 14 oktober met trots de presentatie gehad van de nieuw uit te brengen camper Hymer Venture S. Als specialist binnen de kampeer- en recreatiebranche was het een eer om als éérste in Nederland deze Venture S te mogen presenteren in onze showroom. DE JONG zag voldoende reden om dit, naast het 50-jarig jubileum, groots aan te pakken. Dit werd een preview avond voor een select aantal mensen die bij de presentatie aanwezig konden zijn.

Op de beurs in Düsseldorf mocht DE JONG Kampeer & Recreatie zich al verheugen op veel belangstelling voor deze prachtige camper die van alle gemakken voorzien is. Op deze beurs vond ook de eerste verkoop van deze Hymer Venture S plaats. Deze vrijdagavond werd bij De JONG Kampeer & Recreatie mevrouw Jelgerhuis, die deze aanschaf heeft gedaan, extra in het zonnetje gezet. Zij ontving uit handen van Harry de Jong een heerlijke ruiker.

Na de openingsspeech van Harry de Jong, commercieel directeur, werd er door de 45 gasten en diverse medewerkers van DE JONG gezamenlijk geproost met champagne op de exclusieve preview van de Hymer Venture S. Hierna werden alle gasten uitgenodigd om de Venture S te bezichtigen van binnen en buiten. 

Het werd een sfeervolle avond met elkaar die goed verzorgd was met een hapje en een drankje in een mooi aangeklede omgeving.

Op zaterdag en de koopzondag werd verder iedereen in de gelegenheid gesteld, om de Hymer Venture S te bezichtigen. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Kortom, een zeer geslaagd weekend en kijken wij uit naar komend voorjaar wanneer de Hymer Venture S en de Bürstner Galary, welke ook uitgerust is met een uniek slaapdak, beide in onze showroom staan.

De Bürstner Galary heeft inmiddels het predicaat “Camper van het jaar “ van de ANWB ontvangen. Hoe leuk zou het zijn dat de Venture S deze bij de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) gaat ontvangen. Stemmen op de Hymer Venture S voor het predicaat “Camper van het jaar “ bij de Nederlandse Kampeerauto Club. (NKC). Is mogelijk via de volgende link. Kampeerauto van het jaar - Categorie halfintegraal 2023 - NKC

Wanneer u stemt kunt u nog eens mooie prijzen winnen.

  • 1 jaar lang een NKC Camperverzekering Casco t.w.v. € 750,-
  • 1 x gratis deelname aan de NKC Camperrijvaardigheidstraining t.w.v. € 299,-
  • 25 x gratis lidmaatschap t.w.v. € 61,50
  • 50 x gratis camperroute t.w.v. € 11,99

Voor meer foto's en verslag: Blik op Noordwijkerhout

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een Medewerker/ster Onderdelenvoorziening en een (Online) Marketing Stagiair! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

Bekijk vacatures

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail