BUFF® Hoofd- en nekwarmers

BUFF® Hoofd- en nekwarmers

De BUFF® nekwarmer is een multifunctionele accessoire die je altijd en overal kan gebruiken. De BUFF® is gemaakt uit 96% gerecyclede materialen, bevat UV bescherming en geeft een verkoelend effect. Daarnaast is de BUFF® wasbaar in de wasmachine en doordat de nekwarmer behandeld is met Polygiëne, blijft de BUFF® lekker fris ruiken.

Gehele assortiment BUFF®

Bekijk hier de uitleg van de BUFF®

In deze video demonstreren wij u wat allemaal mogelijk is met de BUFF® nekwarmers. Naast de wintervariant, zoals deze in de video in Lapland. Heeft BUFF® ook de zomervariant, zonder fleece maar een gewone stof die al het zweet tegenhoudt. Ideaal bij gebruik van een lange wandeling, fietstocht of andere outdoor activiteiten.

Tijdelijke actie op  BUFF® nekwarmers

Wilt u na het zien van onze video ook een eigen BUFF® nekwarmer? Koop deze dan nu met onze tijdelijke actie van 20% korting! 
(Actie geldt t/m 17 maart 2022)

Gehele assortiment BUFF®

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!