BUFF® Hoofd- en nekwarmers

BUFF® Hoofd- en nekwarmers

De BUFF® nekwarmer is een multifunctionele accessoire die je altijd en overal kan gebruiken. De BUFF® is gemaakt uit 96% gerecyclede materialen, bevat UV bescherming en geeft een verkoelend effect. Daarnaast is de BUFF® wasbaar in de wasmachine en doordat de nekwarmer behandeld is met Polygiëne, blijft de BUFF® lekker fris ruiken.

Gehele assortiment BUFF®

Bekijk hier de uitleg van de BUFF®

In deze video demonstreren wij u wat allemaal mogelijk is met de BUFF® nekwarmers. Naast de wintervariant, zoals deze in de video in Lapland. Heeft BUFF® ook de zomervariant, zonder fleece maar een gewone stof die al het zweet tegenhoudt. Ideaal bij gebruik van een lange wandeling, fietstocht of andere outdoor activiteiten.

Tijdelijke actie op  BUFF® nekwarmers

Wilt u na het zien van onze video ook een eigen BUFF® nekwarmer? Koop deze dan nu met onze tijdelijke actie van 20% korting! 
(Actie geldt t/m 17 maart 2022)

Gehele assortiment BUFF®

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.