14 en 15 mei DE JONG's Wandeldagen!

Vrijdag 14 en zaterdag 15 mei organiseren wij weer DE JONG’s Wandeldagen. Tijdens DE JONG's Wandeldagen staat het bij DE JONG volledig in het teken van het wandelen. Zo zijn er een aantal speciale activiteiten en is er uitgebreid de mogelijkheid om bij ons vandaan, op eigen initiatief, verschillende afstanden te wandelen. Ook profiteert u tijdens DE JONG's Wandeldagen van leuke acties en interessante aanbiedingen.

Vrijdag 14 mei van 9:00 – 18:00 uur
Zaterdag 15 mei van 09:00 – 17:00 uur

Hieronder leest u uitgebreid informatie over alle verschillende activiteiten, acties en aanbiedingen tijdens DE JONG's Wandeldagen.

LOWA Experience Trailer

Het kopstuk van DE JONG’s Wandeldagen is de Lowa Experience Trailer die vrijdag en zaterdag aanwezig is. Wandelliefhebbers krijgen hiermee de mogelijkheid om het schoenenmerk LOWA te ervaren. U leert alles over het merk en mag LOWA wandelschoenen meteen uitproberen tijdens een wandeling. Hiervoor kunt u gebruik maken van de diverse routes die wij voor u hebben uitgezet of zelf een route kiezen.

De wandelroutes die wij hebben uitgezet variëren van 5 km tot wel 30 km. Lees daar hieronder meer over.

Meer informatie over de LOWA Experience Trailer

Gratis onderhoudsmiddel bij aankoop van een paar wandelschoenen

Tijdens DE JONG's Wandeldagen hebben wij dit jaar een speciale actie! Bij aankoop van een paar wandelschoenen krijgt u een gratis onderhoudsmiddel van LOWA cadeau. U kunt hierbij kiezen tussen LOWA Active Cream of Lowa Waterstop Pro. 

De levensduur van een wandelschoen wordt bepaald door de kwaliteit van de schoen, maar ook zeker door de mate van onderhoud. Een wandelschoen die goed onderhouden is, heeft een veel langere levensduur en loopt een stuk fijner dan een wandelschoen die slecht of zelfs helemaal niet onderhouden is.

Meer informatie over onderhoud

Salomon product specialist aanwezig

Het Franse merk Salomon is in 1947 in de Franse Alpen opgericht door François Salomon, zijn vrouw en zijn zoon George. Salomon ontwerpt al jaren kleding, skikleding, accessoires en schoenen. Zij staan bekend om de lichtgewicht materialen en bescherming tegen alle weersinvloeden. Salomon schoenen hebben een stoer uiterlijk, zitten comfortabel en worden dan ook vaak als dagelijkse schoen gebruikt. Salomon schoenen zijn geschikt voor de normale voet, hebben een dames en heren leest, en zijn beschikbaar in halve maten. Bij ons vind je Salomon schoenen in de categorieën A en A/B.

Tijdens DE JONG's Wandeldagen zal er een productspecialist van Salomon aanwezig zijn!

Salomon wandelschoenen

Wandel één van de uitgezette routes, ontvang 25% korting op wandelsokken en win een paar LOWA wandelschoenen!

Met DE JONG’s Wandeldagen als startpunt, kunt u op eigen initiatief diverse leuke routes wandelen die wij hebben uitgezet via Route.nl. We hebben voor wandelaars op elk niveau een leuke wandeling uitgezet. U kunt daarom kiezen uit één van de volgende routes en afstanden:

Heeft u één van de routes afgerond, dan ontvangt u een flyer voor 25% korting op wandelsokken van Falke en LOWA die direct in onze winkel kan worden besteed. Ook verloten wij onder de deelnemers een paar LOWA Wandelschoenen!

Inschrijven voor een route

Podologie Praktijk Bollenstreek helpt bij uw voetproblemen

Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten. Ook klachten of pijn aan knie, heup en rug kunnen door voetafwijkingen worden veroorzaakt.

Op zaterdag 15 mei is Ania van de Meer, gediplomeerd registerpodoloog van Podologiepraktijk Bollenstreek, van 11:00 tot en met 13:00 bij ons aanwezig.

Podologie Praktijk Bollenstreek

15% korting op alle dagrugzakken en backpacks

Bij DE JONG hebben wij kleinere dagrugzakken vanaf 8 liter tot de grootste backpackers rugzakken van 80 liter. Alleen tijdens de Wandeldagen profiteert u van 15% korting op het gehele assortiment tassen. U vindt bij ons backpacks, dagrugzakken, heuptassen, fietstassen en schoudertassen van de merken Deuter, Jack Wolfskin, Polydaun en Vaude.

*Niet geldig in combinatie met lopende aanbiedingen en acties in de winkel

Bekijk het volledige assortiment

Presentatie uitgebreide collectie regenkleding

Als Outdoorspecialist mag een mooi assortiment regenkleding natuurlijk niet ontbreken. Onderweg op de fiets of tijdens het wandelen, kan je namelijk te maken krijgen met een plotse regenbui. Zorg er daarom altijd voor dat je goed voorbereid bent. Bij DE JONG hebben wij ons assortiment regenkleding onlangs flink uitgebreid. Zo koop je hier nu waterdichte kleding van Regatta, Ice Peak, Luttha en Jack Wolfskin.

Meer informatie over regenkleding

Laat ons weten dat je één van de routes wilt wandelen!

Tijdens het wandelen is er genoeg ruimte voor iedereen, wij gaan er dan ook vanuit dat iedereen de welbekende veiligheidsmaatregelen in acht neemt. Wij zorgen ervoor dat er een geprinte versie van de route, die u aanvraagt, bij ons op locatie voor u klaar ligt. Heeft u de route afgerond, dan ontvangt u een bon voor 25% korting op wandelsokken van LOWA en Falke. Ook wordt er onder de deelnemers één paar LOWA wandelschoen verloot!

Wilt u meer weten?
14 en 15 mei DE JONG's Wandeldagen
14 en 15 mei DE JONG's Wandeldagen

Vrijdag 14 en zaterdag 15 mei organiseren wij DE JONG's Wandeldagen, kom jij ook? Lees meer..