Carado campers

carado-actie
Carado staat bekend om zijn technische betrouwbaarheid, strakke en tijdloze design, doordachte functies en de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Carado is het merk voor mensen die bewust van het leven genieten, graag reizen en van mobiliteit en flexibiliteit houden. Daarbij biedt Carado een uitstekende service.

Een Carado camper biedt alles wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie met z’n tweeën of met de gehele familie, hier past alles en iedereen in. Carado biedt een aantrekkelijk en veelzijdig camper assortiment. Van een compacte camper met dwarsbed, tot een ruime indeling met Frans bed, queensbed of eenpersoonsbedden. Er is altijd een Carado camper die bij u past. De alkoof modellen zijn echte ruimtewonders met tot wel vijf comfortabele slaapplaatsen en veel opbergruimte, voor alles wat u voor een grote reis nodig heeft. Optioneel is het bovendien mogelijk om het voertuig te voorzien van 6 zitplaatsen met gordel.

Ontvang een gratis multimedia pakket bij aankoop van een nieuwe Carado

Bij aankoop van een nieuwe voorradige Carado modeljaar 2018 of 2019 ontvangt u tot en met 31 augustus een Multimedia pakket met navigatiesysteem en achteruitrijcamera ter waarde van €2.250,-.

Het Carado Multimedia pakket bestaat uit een fraai in het dashboard geïntegreerde X-Zent unit met een 7 inch scherm. Deze X-Zent van Zenic zorgt voor een prachtige geluidsweergave vanaf USB en CD en is voorzien van een DAB+ radio. Tevens is X-Zent voorzien van Bluetooth en uitgerust met complete campernavigatie. In de campernavigatie is een breedte, hoogte en gewichtsinstelling aanwezig, zodat een te klein bruggetje en een te laag tunneltje vermeden wordt. Uiteraard kunt u zelf de gewenst route instellen. Naast al dit gemak is op de X-Zent ook een bekabelde achteruitrijcamera aangesloten. Op deze manier parkeert u de camper ook achteruit eenvoudig in.

Ons complete Carado aanbod

Lees meer

Zo voordelig kan huren zijn

Lees meer

EHG Finance condities

Lees meer