Buscampers

Een buscamper is wendbaar, kunt u gemakkelijk kwijt op een parkeerplaats en is daarnaast de perfecte wagen voor dagelijks gebruik. DE JONG heeft een grote collectie buscampers, waardoor er zowel grote als kleine buscampers in diverse merken te vinden zijn. U vindt bij ons dus altijd een buscamper die bij u past. Wilt u niet meteen overgaan tot het kopen van een buscamper, dan is het ook mogelijk om bij ons een buscamper te huren.

Nieuwe buscamper kopen

Voor een nieuwe buscamper bent u bij DE JONG aan het juiste adres. Als officieel erkend Hymer, Bürstner en Carado dealer vindt u bij ons de buscamper modellen van Hymer buscampersBürstner City Car buscampers en natuurlijk Carado Camper Van buscampers. Met deze drie merken bieden wij een gevarieerd aanbod, waardoor er voor iedereen een buscamper is die aan zijn of haar eisen voldoet.

Occasion buscamper kopen

Of u op zoek gaat naar een nieuwe of occasion buscamper hangt af van uw budget en persoonlijke wensen. Als erkend Bovag bedrijf staat DE JONG voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden kwalitatief goede occasion buscampers aan tegen zeer scherpe prijzen. Bezoek onze occasion buscamper aanbod om direct te zien welke occasions wij op dit moment aanbieden.