Terugblik DE JONG 50 jaar Afsluiting jubileumjaar - OPEN HUIS

Terugblik DE JONG 50 jaar Afsluiting jubileumjaar – OPEN HUIS

Wat hebben wij genoten van het afgelopen weekend waarin we onze 50 jarig bestaan hebben afgesloten. Het weer zat mee en daardoor konden we de vele bezoekers over het hele weekend zonnig verwelkomen.

Binnenkomst Winkel 

Dankzij #FortuneCoffee konden wij elke bezoeker bij onze versierde ingang begroeten met een heerlijk bakkie koffie. In onze Winkel waren verschillende super scherpe aanbiedingen te vinden om dit jubileumjaar passend af te sluiten. Er werd dan ook volop geprofiteerd van deze super scherpe Winkelaanbiedingen.

Campingentertainment 

Wanneer onze gasten doorliepen naar de Showroom was er Campingentertainment te vinden. Zo was er voor de kinderen een kleurwedstrijd en werd er geschminkt door toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout. Natuurlijk werden er ook prijzen uitgedeeld aan de best gekleurde kleurplaten. De winnaars worden later bekend gemaakt op onze sociale media. Inmiddels hebben de prijswinnaars al bericht gekregen.

#Bollenstreekwandeling2023

Voor dit weekend waren er ook weer verschillende wandeltochten uitgezet. De #Bollenstreekwandeling2023 routes waren net als vorig jaar een groot succes. Dit jaar waren er wandelroutes van 5km, 6km, 7km en 14km. Gave routes met de mooiste hoogtepunten en langs prachtige bollenvelden. Dit jaar was er voor het eerst een kabouterduinwandeling (6km). Deze was uitgezet door een heuse boswachter. Deze nieuwe route was enorm leuk voor jong & oud en ook hiervan heeft iedereen genoten. Uiteraard blijven deze routes gewoon op onze website actief en kunt u hier alle routes zelf printen of downloaden.

EXTRA TIP… op 19 & 20 mei hebben we weer ons Wandelschoen EXPERIENCE met o.a. de LOWA Experience Trailer waar u wandelschoenen GRATIS kunt uitproberen. Ook profiteert u van verschillende wandelaanbiedingen tijdens dit weekend.

In de Showroom

In de Showroom aangekomen konden de bezoekers van dit afsluitende weekend genieten van verschillende 50 EDITION actiemodellen. Om knallend ons jubileumjaar uit te gaan, waren er speciale modellen caravans ingekocht om aan te bieden in een 50 EDITION model. Deze modellen zijn voorzien van een speciaal pakket met o.a.: voortent, mover, accu en fietsendrager. Deze DE JONG 50 EDITION pakketten hebben 50% korting op de totaalwaarde van de samengestelde pakketten. Deze samengestelde actiepakketten zijn nog steeds van toepassing, zolang de voorraad strekt. Deze pakketten zijn van toepassing op de volgende caravans:

  • Bürstner Premio Life 480 TL 
  • Bürstner Premio Life 490 TK
  • Bürstner Premio 460 TS
  • Eriba Nova Light 515

Hymer Venture S

Ook hadden wij wederom de eer om de Hymer Venture S te verwelkomen in onze Showroom. Vele gasten maakten dan ook gebruik om deze hightech offroader in dit weekend te bezichtigen. De Venture S (pastel steengrijs) is tot en met 6 mei 2023 te zien in onze Showroom. Dus Ontdek het Avontuur van deze unieke half integraal en kom nu nog langs in onze Showroom om de toekomstvisie van Hymer van dichtbij te bekijken.

Nieuwe Buitensigning 

Als kers op de taart kon iedere bezoeker onze totale metamorfose van de buitensigning aanschouwen. Wij hebben hier hele leuke reacties op gehad en dat maakten ons nog trotser, dan we al waren. Het is nog niet helemaal af, maar dit zal niet lang meer duren. Dus bent u benieuwd naar de complete metamorfose? Kom dan snel langs en geniet met ons mee van deze veranderingen.

Tot slot willen wij iedereen bedanken, die de moeite heeft genomen om dit jubileumjaar samen met ons af te sluiten. Wij zullen hier nog lang van nagenieten, wij hopen jullie ook!

Team DE JONG Kampeer & Recreatie

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail