Oktober Kampeermaand 2022

De herfst staat weer voor de deur. Dat betekent maar één ding bij DE JONG Kampeer & Recreatie: "De Oktober Kampeermaand!". Tijdens de Oktober Kampeermaand zullen de nieuwste modellen/trends aan u gepresenteerd worden. Ook zullen de Showroom & Winkel extra geopend zijn op zondag 23 oktober.

 

(Bus)Campers

Tijdens de Oktober Kampeermaand staan er vijf (Bus)Campers extra in de schijnwerpers. De nieuwe Hymer Venture S en Free S Blue Evolution zullen schitteren, maar ook de Hymer Grand Canyon S CrossOver, de "DE JONG 50 jaar Editions" Bürstner Copa en Crosscamp Flex zullen stralen tijdens de Oktober Kampeermaand. Hieronder leest u meer over de desbetreffende modellen.

Hymer Venture S

Het nieuwste model van Hymer was in het weekend van 15 & 16 oktober te bewonderen in de Showroom van DE JONG Kampeer & Recreatie. Heeft u dit gemist? Door het grote succes is de Hymer Venture S ook van 20 t/m zondag 23 oktober te bewonderen in onze showroom! 

Al enkele jaren werd de Hymer Venture S als conceptmodel met de naam Vision op social media en enkele beurzen gepresenteerd. De zeer positieve reacties hebben er dan ook voor gezorgd dat deze toekomstvisie werkelijkheid is geworden. Het Vision model krijgt als naam de Venture S.

Bij DE JONG krijgt u dus van 20 t/m zondag 23 oktober nogmaals dé uitgelezen mogelijkheid om dit unieke model in het echt te bewonderen!

Hymer Free S Blue Evolution

De nieuwe Free S Blue Evolution van Hymer staat al in onze Showroom. Het perfecte instapmodel voor avontuurlijke nieuwkomers blinkt uit met een modern design en sportieve constructie. De prachtige blauwe kleur gaat gepaard met maximale flexibiliteit. De Hymer Free S is pas echt een comfortabele buscamper met sportief karakter!

Hymer Grand Canyon S CrossOver

De Hymer Grand Canyon S CrossOver zal voor het aankomende weekend (22 & 23 oktober) in onze Showroom verschijnen. Deze buscamper is opvallend, modern en een echte krachtpatser. De hoge ligging en vierwielaandrijving zorgen ervoor dat geen bestemming te gek is. Met deze buscamper beleeft u pas echt de mooiste avonturen.

Bürstner Copa "50 jaar Edition"

De Bürstner Copa staat in de Showroom in een speciale "DE JONG 50 jaar Edition". Deze compacte buscamper/ruime gezinsauto wordt aangeboden met Isabella Asa luifel, matrastopper en Bearlock tegen een voordeelprijs. De Bürstner Copa is een nieuw model en is gelijk de meest compacte buscamper uit de Bürstner familie. Uitgerust op basis van het nieuwe Ford Custom Chassis is deze met een breedte van 199 centimeter de ideale stadscamper.

Crosscamp Flex "50 Jaar Edition"

Ook de Crosscamp Flex staat met een speciale "DE JONG 50 jaar Edition" aanbieding in onze showroom. De Crosscamp wordt gemaakt op de zeer sportief uitziende en uiterst comfortabel rijdende Toyota Proace. Deze ruime gezinsauto/compacte buscamper is standaard uitgerust met 5 zitplaatsen en kan uitgebreid worden naar 6 zitplaatsen. Slaapruimte is er voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 tot 4 kinderen. De Crosscamp Flex "50 jaar Edition" buscamper zal geleverd worden met Isabella Asa luifel, matrastopper en Bearlock tegen een voordeelprijs.

Caravans

Tijdens de Oktober Kampeermaand presenteren wij ook graag onze caravans. Deze caravans zijn nieuw, bijzonder of vernieuwd. Daarom worden de gloednieuwe "Fendt Apero", de ANWB-caravan van het jaar 2022 "Hobby Beachy" en de in een nieuw jasje gestoken "Eriba Touring" er voor u uitgelicht.

Fendt Apero

De Fendt Apero is het nieuwste model van Fendt. De Fendt Apero zorgt mede door het moderne, levendige interieur voor een bijzondere lifestyle/vakantie. De kleursamenstelling maakt de Fendt Apero uniek zowel van binnen als van buiten. Met een zeer grote keuze aan zitgroepen en moderne meubelfronten is de Fendt Apero pas echt comfort. Maak van de zitgroep een plek waar alles mogelijk is. Beleef het goede caravan leven met de Fendt Apero.

Vanaf midden oktober in de showroom te bezichtigen.

Hobby Beachy

De caravan van het jaar 2022 staat nu met elke indeling in onze showroom. De Hobby Beachy 360, 420 en 450 kunt u bewonderen bij DE JONG Kampeer & Recreatie tijdens de Oktober Kampeermaand. Geïnspireerd door talloze verhalen op sociale media en een hele reeks emoties die bij vakantie horen zoals drijfhout, schelpen, zand en helmgras. Het hele Hobby-team is enthousiast geworden over een nieuwe visie. Het resultaat is een echt strandgevoel op wielen.

Hobby Beachy

Eriba Touring

De ERIBA Touring is een echte cultcaravan. Ze kenmerken zich door hun beperkte eigen gewicht, compacte afmetingen en lage totale hoogte. Ook het hefdak en de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch. De ERIBA Touring heeft twee nieuwe uitvoeringen. De Urban uitvoering en de standaard Legend uitvoering. Er zijn drie verschillende buitenkanten en talloze opties om de caravan zo uniek mogelijk te maken. De verschillende indelingen zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Vanaf midden oktober in de showroom te bezichtigen.

Winterkamperen

Winterkamperen is dé nieuwe kampeertrend. Of u nou met de camper gaat, de caravan, in een tent slaapt of misschien wel in een tipi; kamperen in de winter is voor iedereen mogelijk! Er zijn in Nederland al zo’n 200 campings in de winter geopend, dus waarom zou u in de winter niet kunnen genieten van het vrije kampeerleven? Het is wel van essentieel belang dat u tijdens deze sfeervolle periode goed voorbereid op pad gaat. Maar hoe doet u dat nou? Lees meer over winterkamperen in de onderstaande blog 'Winterkamperen - De nieuwe kampeertrend'.

Winterkamperen - De nieuwe kampeertrend
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.