Nieuwsbrief juli

Nieuwsbrief juli

In de nieuwsbrief van juli leest u al het nieuws over de Winkel, Showroom en Verhuur. Er komt nieuws over de Voortenten & Luifels voorbij en wij laten in deze nieuwsbrief met trots onze nieuwe buitensigning zien.   

Veel leesplezier!

Nieuwe Buitensigning

Om de uitstraling van ons bedrijf een boost te geven, is er de afgelopen weken hard gewerkt aan de buitensigning. Na het brainstormen over de Winkel, Showroom & het Technocenter kon Studio Scherp beginnen met de montage van deze nieuwe buitensigning. Wij kunnen nu met trots vermelden dat de vernieuwde buitensigning helemaal af is. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat! Na de naamwijziging in 2019 naar DE JONG Kampeer & Recreatie is dit een nieuwe stap voor ons bedrijf. Bekijk in het filmpje hoe dit proces verliep en beleef dit met ons mee.

Heeft u al gedacht aan?

Stoelen & Tafel
Een standenstoel, relaxstoel, ligstoel, vouwstoel, klapstoel, strandstoel of kampeerkruk. Fijne opties om mee te nemen op de reis. Zo creëert u ook buiten een eigen plek. Een mooie campingtafel erbij en u kunt buiten heerlijk vertoeven.
 
Huishoudelijk artikelen
Uiteten gaan is heerlijk, maar op het eigen plekkie een verrukkelijke maaltijd bereiden is misschien nog wel veel leuker en veel lekkerder. Op de barbecue, stoof, grill, 2-pits kooktoestel of plaat kan heerlijk getoverd worden. Het is dan wel handig om genoeg kopjes, bekers, borden, bestek en pannen mee te nemen. In een camper, caravan of tent kunt u eigenlijk alles kwijt wat u thuis ook nodig zou hebben om van alle gemakken voorzien te zijn.
 

Tentfournituren

Reizen met een tent of voortent? Deze fournituren mogen zeker niet ontbreken:  tentharingen, schroefharingen, scheerlijnen, stormbanden set en een grondzeil. Een hamer met haringtrekker mee en u bent op alles voorbereid.
Meer informatie
 

Schoenen

Er op uittrekken op vakantie is misschien wel het mooiste wat er is. Heerlijk struinen op een strand, door de duinen, bossen of door een naastgelegen stad of dorp. Dan is het wel fijn om goede schoenen mee te nemen. Dit kunnen gympen zijn, wandelschoenen of eventueel fijne slippers of sandalen. Goed schoeisel is een must op vakantie, zo is het optimaal genieten van de reis en de avonturen die er te beleven zijn.
Meer informatie
 

Accessoires

Toiletvloeistof, een waslijn, knijpers, een parasol, kookwindscherm, waterkoker, deet, een stroomunit, hangslot, campingkast, gas en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal accessoires die het avontuur aangenamer zullen maken, maar vaak vergeten worden. Terplekken halen is vaak wat lastiger, denk daarom goed na wat u meeneemt en zorg dat u niks vergeet zodat u optimaal kunt genieten van de welverdiende rust.

De ultieme vakantie paklijst

Nieuw in de Showroom

 

Nieuw in de Showroom

Nieuwe Campers

 

Nieuwe Buscampers

 

Nieuwe caravans

 

Occasions

Klik hier voor het volledige verkoopaanbod

Hymer Venture S

 

De Hymer Venture S was al enkele keren bij ons in de showroom te bewonderen en het duurt dan ook niet lang voordat die standaard in onze Showroom te bezichtigen zal zijn (medio september). Bekijk de video en ervaar zelf wat er allemaal mogelijk is met deze Hightech Offroader!

Hymer Venture S

Voortenten & Luifels

 

Er zijn meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten uit de voorraad leverbaar. Ook zijn er superscherpe OP=OP Actieprijzen op een aantal laatste maten Voortenten & Luifels.

Uit voorraad leverbare Modellen OP=OP Actieprijzen Modellen

Verhuur

Wilt u nog op vakantie met een verhuurwagen? Wees er dan snel bij en boek uw droom caravan, camper of buscamper eenvoudig online op onze
verhuursite.  

Benieuwd hoe u zeer eenvoudig een camper, buscamper of caravan huurt? Bekijk dan hier hoe u binnen zes stappen uw droomvoertuig huurt.

Bekijk hier de Verhuursite

Openingstijden

Bekijk hier de huidige openingstijden
Bekijk hier de koopzondagen en evenementen
 
Koopzondag en Evenementen
Openingstijden

 

Website
 
Facebook
 
Instagram
 
Linkedin
 
Youtube

 

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van dinsdag 3 t/m dinsdag 31 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen, primeurs en profiteert u van allerlei aanbiedingen op kampeergebied.

* De blog van de Oktober Kampeermaand zal de gehele maand oktober geüpdate worden.

 

 

Meer informatie

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon