Het nieuwtje van de showroom #7: Hymer Grand Canyon S CrossOver 4x4

Vorige keer presenteerden wij jullie de nieuwe Isabella Isabella Asa in ons regelmatig terugkerende item: "Het "nieuwtje" van de showroom". In dit onderwerp zetten wij één van onze nieuwe campers, buscampers, caravans of voortenten extra in de spotlights. Dit keer presenteren wij de Hymer Grand Canyon S CrossOver. Een avontuurlijke buscamper met een hoge ligging en vierwijlaandrijving die elke bestemming bereikbaar maakt. Met deze super stoere buscamper ben je daarnaast ook nog eens 10 dagen zelfvoorzienend! De Hymer Grand Canyon S CrossOver 4X4 met hefdak is bij ons te bewonderen in de showroom.

Zelfvoorzienend op reis

Dankzij de omvangrijke standaard uitvoering, inclusief zonne-installatie, kunt u het hele jaar door tot 10 dagen zelfvoorzienend kamperen. Het zonnepaneel van 90 watt op het dak en het HYMER Smart-Battery-System met twee lithiumbatterijen van 135 Ah, een loodaccu van 95 Ah en een omvormer bieden dagenlang stroom, waardoor u zo lang mogelijk zelfvoorzienend bent.

De zuinige dieselverwarming van 6 kW met elektrisch verwarmingselement en hoogtemodule zorgt ook ver van de bewoonde wereld en boven 1500 m voor een gezellige warmte en een comfortabel gevoel.

Meer informatie

Geschikt voor alle terreinen

Dankzij de combinatie van een hoge ligging, offroadbanden en vierwielaandrijving is uw volgende bestemming altijd haalbaar. Door de inschakelbare vierwielaandrijving met transmissiereductie en intelligent tractiesysteem 4ETS kunt u erg langzaam en fijngevoelig rijden. Zo heeft u gegarandeerd een goede grip op elk terrein.

Doordat de Hymer Grand Canyon S CrossOver hoger op zien wielen staat, heeft hij meer bodemvrijheid. Dit zorgt ervoor dat hij ook moeiteloos de lastigste begaanbare paden trotseert. Hij beschikt dus niet alleen over stoere looks, maar presteert daar ook nog eens naar.

Meer informatie

Opvallende looks

Het buitendesign met zwarte metallic-lak en opvallende, fluogele CrossOver-stickers beklemtonen de krachtige vorm. De verlichting ziet er goed uit en is vooral ook handig: de opvallende led-lichtbalk boven de cabine, gekoppeld aan het groot licht, kan op de weg gebruikt worden en zorgt voor een optimaal zicht.

De donkergrijze dakbergkasten in de nieuwe CrossOver-look zien er prima uit en bieden veel plaats. Kleine voorwerpen kunt u veilig opbergen in de netten onder de dakbergkasten. Dankzij de dieselverwarming heeft u geen omvangrijke gasflessen nodig, zodat u de grote gaskast als extra opbergruimte kunt gebruiken.

Meer informatie
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Zondag 4 juli - Koopzondag
Zondag 4 juli - Koopzondag

Zondag 4 juli - Koopzondag! De showroom en winkel zijn dan van 11:00 t/m 17:00 extra geopend.