Het nieuwtje van de showroom #6: Isabella Asa

Het nieuwtje van de showroom #6: Isabella Asa

Vorige keer presenteerden wij jullie de nieuwe Isabella Forum Etna in ons regelmatig terugkerende item: "Het "nieuwtje" van de showroom". In dit onderwerp zetten wij één van onze nieuwe campers, caravans of voortenten extra in de spotlights. Dit keer presenteren wij wederom een voortent van Isabella, de Isabella Asa, nieuw bij ons in de showroom!

Isabella Zonneluifel Asa

De Isabella Asa zonneluifel is de ideale reisluifel voor alle lagere buscampers en caravans. Wanneer u op de camping of camperplaats bent aangekomen staat de luifel met 10 minuten op. U schuift het doek door de rail, plaatst de twee glasfiber stokken in het doek en als laatste plaatst u de twee carbonX stokken onder het doek zodat de luifel staat. Als laatste schort u de twee scheerlijnen en kunt u genieten onder de luifel. Een ander voordeel is dat de luifel inpakt heel weinig ruimte inneemt en maar 5.1 kg weegt.

Voor buscamper en caravans tot een railhoogte van 196cm

De Asa luifel van Isabella past aan iedere de buscamper of caravan zolang de hoogte van de rail maximaal op 196 cm zit. Voorbeelden van buscampers en caravans zijn: de Volkswagen California buscampers en Fort Nugget buscampers, Eriba Touring caravan, Eriba Feeling caravan, trigano Silver, Kip compact en Kip vision. Uiteraard past het ook op andere modellen buscampers en caravans zolang de railhoogte maximaal 196 is.  Heeft u zelf een bus omgebouwd tot buscamper? Dan kunnen wij u ook aan de rail helpen. Wanneer u deze plaatst op maximaal 196centimeter kunt u op vakantie heerlijk genieten onder de Isabella Asa luifel.

Meer informatie over Isabella Asa
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Zondag 4 juli - Koopzondag
Zondag 4 juli - Koopzondag

Zondag 4 juli - Koopzondag! De showroom en winkel zijn dan van 11:00 t/m 17:00 extra geopend.