Het nieuwtje van de showroom #5: Isabella Forum Etna

Het nieuwtje van de showroom #5: Isabella Forum Etna

Vorige keer presenteerden wij jullie de nieuwe Isabella AIR Cirrus North in ons regelmatig terugkerende item: "Het "nieuwtje" van de showroom". In dit onderwerp zetten wij één van onze nieuwe campers, caravans of voortenten extra in de spotlights. Dit keer presenteren wij wederom een voortent van Isabella, de Isabella Forum Etna, nieuw bij ons in de showroom!

Isabella Forum Etna

Isabella Forum Etna

De populaire voortent voor de seizoenskampeerder is terug. Na een aantal jaar weg te zijn geweest, komt de Isabella Forum weer terug in het assortiment van Isabella. De Isabella Forum Etna is een ideale tent voor de seizoenskampeerder. Deze voortent geeft u heel veel ruimte en stevigheid. De Isabella Forum Etna heeft namelijk een diepte van 3.5 meter en een stalen mega frame. Dit frame geeft de voortent veel stevigheid en stabiliteit. Daarnaast is deze voortent ook flexibel. U kunt de voorkant namelijk zo creëren zoals u het zelf wilt.

Verstelbare fronten

Het voorfront van de Isabella Forum Etna is verstelbaar, waardoor u de voorwant zelf kunt creëren als gewenst. U kunt kiezen om de voortent 3.5 meter diep te laten, maar u kan de voorwant ook een meter terug zetten waardoor u 2.5 meter voortent heeft en 1 meter vaste luifel. Wilt u liever een kleine entree? Dit is met een extra te bestellen frontdeel geen probleem en creëert een luxe uitstraling. Ook de deur kan je aan beide kanten plaatsen, dit komt doordat de voorwanden met elkaar te verwisselen zijn. Hierdoor ziet u, de Isabella Forum Etna is voor iedere seizoens kampeerder geschikt.

Sterk en warm

De Isabella Forum wordt geleverd met een stalen megaframe. Door dit zware stalen frame krijgt de voortent zijn stevigheid en stabiliteit waardoor de voortent vele weersomstandigheden aan kan. De nieuwe Isabella Forum Etna heeft nieuwe kleuren sinds 2021. Isabella heeft gekozen voor de kleurencombinatie etna. Dit zijn de warme en natuurlijke kleuren van ‘walnoot’ en ‘vulkaan’. Dit zijn donkere kleuren welke prettig zijn voor de seizoens kampeerders. Dus zoekt u naar een mooie, sterkte , variabele en kwalitatief hoogstaande voortent? Dan is de Isabella Forum Etna echt iets voor U!

Meer informatie over Isabella Forum Etna
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een manager / coördinator marketing communicatie! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

 

Bekijk vacatures