Het nieuwtje van de showroom #4: Isabella AIR Cirrus North 300/400

Het nieuwtje van de showroom #4: Isabella AIR Cirrus North

Vorige keer presenteerden wij jullie de nieuwe Dorema Onyx 270 in ons regelmatig terugkerende item: "Het "nieuwtje" van de showroom". In dit onderwerp zetten wij één van onze nieuwe campers, caravans of voortenten extra in de spotlights. Dit keer presenteren wij wederom een voortent, de Isabella AIR Cirrus North 300/400, nieuw bij ons in de showroom!

Isabella AIR Cirrus North

De Isabella Air Cirrus North is een voortent van hele hoge kwaliteit voor de reizende kampeerder. Doordat de voortent gemaakt is met luchtsleuven, hoef je op vakantie geen heel frame op te zetten. Hierdoor is deze voortent heel snel op te zetten. Deze Isabella lucht voortent heeft een diepte van 2.75 meter en een breedte van 3 of 4 meter. Hierdoor heb je een grote deeltent. Wanneer de 4 meter nog niet groot genoeg is, kan je ook nog twee uitbouwen bestellen voor deze deeltent. Hierdoor komt er aan beide kanten nog +/- 2 meter aan vast. Eventueel zijn hier ook slaapcabines voor te bestellen.

Meer informatie over Isabella Air Cirrus North

De materialen

Deze voortent is gemaakt uit drie verschillende soorten materiaal. Het dak is gemaakt van Isaroof light 240 gram/m2 en Isacryl, de voor- en zijwanden van Isacryl 295 gram/m2 en de Isa-air tubes van Zwaar PVC. Vooral het Isacryl is een perfect materiaal voor de voortent. Doordat de Isacryl volledig doorgekleurd is, zal de kleur jaren goed blijven. Daarnaast heeft het Isacryl van Isabella de eigenschapen voor een licht, robuust en vooral ademend materiaal. Doordat het zo goed ademend is en de voortent grote horren heeft zal er minimale condensvorming in de voortent zijn. Wel zo ideaal tijdens een zwoele zomernacht. 

Meer informatie over Isabella Air Cirrus North

Voordelen en nadelen aan een voortent op lucht

Zoals eerder genoemd is een heel groot voordeel dat u niet eerst hoeft te stoelen met een frame. De luchtdelen blijven altijd op de plaats in de voortent zitten waardoor u niets hoeft uit te zoeken hoe het werkt. Het enige wat u doet met opzetten is de voortent door de tentrail te ritsen en daarna de luchtsleuven opblazen. Ideaal voor de reizende kampeerder. Het nadeel van een voortent op lucht is dat u de luchtsleuven niet kan stellen zoals bij een frame. Hierdoor is een luchtten minder geschikt voor seizoen kampeerder en kampeerplekken met veel hoogteverschil.

Meer informatie over Isabella Air Cirrus North
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Zondag 4 juli - Koopzondag
Zondag 4 juli - Koopzondag

Zondag 4 juli - Koopzondag! De showroom en winkel zijn dan van 11:00 t/m 17:00 extra geopend.