Extra in de spotlights: Fendt Bianco Selection 515 SG

Extra in de spotlights: Fendt Bianco Selection 515 SG

De Fendt Bianco Selection 515 SG is een ruime caravan met twéé aparte tweepersoonsbedden. Daarnaast beschikt de caravan over een ruime rondzit groep, toiletruimte met cassette toilet, opbergkastje, veel stopcontacten en natuurlijk warm en koud water in de wastafel.

4-persoons caravan met veel opbergruimte

De Fendt Bianco Selection 515 SG heeft een ruime rondzit groep, die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot slaapplaats voor twéé personen. De andere twéé personen kunnen slapen in de twéé enkele bedden, met een bed breedte van 85 centimeter. Van deze enkele bedden kunt u ook een groot tweepersoonsbed maken door middel van de verrolbare lattenbodem. Boven de zitgroep en enkele bedden zijn tevens rondom bovenkastjes met genoeg aflegruimte.

Lichte interieurkleur met veel natuurlijk licht

De lichte interieurkleur in combinatie met verschillende kleuren bekleding, zonder glanzende deuren of kastkleppen, en een lichte vloer met pvc vloerbedekking, geven de caravan een huiselijke uitstraling. Rondom heeft u overal ramen en in het dak zitten twee grote dakluiken. Al deze ramen en dakluiken zijn voorzijn van een hor en verduistering. Ook de hordeur zit standaard in deze Fendt om de beestjes buiten te houden.

De keuken

Deze Fendt caravan beschikt over een mooie keuken met 3 pits kookplaat en ruime opberglades onder het aanrecht. Ook in de keuken is warm en koud water beschikbaar en is er genoeg werkruimte op het aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van een hoge inbouw koelkast op stahoogte, deze is dus zonder bukken gemakkelijk te gebruiken.

Maten en gewichten

Het leeggewicht van deze caravan is 1353 kilo, met een standaard maximaal toelaatbaar gewicht van 1700 kilo. De totale lengte van de caravan is 7.53 meter, de totale breedte van de caravan is 2.32 meter. Kortom, een fijne comfortabele caravan voor 4 personen, een ideale reisgenoot voor al uw kampeervakanties.

Bekijk voorradige Fend Bianco 515 SG Selections
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?