Extra in de spotlights: Bürstner Averso in diverse indelingen!

Extra in de spotlights: Bürstner Averso in diverse indelingen!

Met de Burstner Averso serie presenteert het Duitse merk Burstner een serie caravans die het bezichtigen waard zijn. Een elegant design en modern meubelconcept in moderne licht grijze/bruine tinten benadrukt het “Wohnfuhlen“ idee. Aan de buitenzijde valt de zeer goed bereikbare ruime disselbak en de mooie achterkant met ruimte handgrepen en grote achterlichten in het oog. Bovendien zijn het dak, voor- en achterzijde voorzien van het beter hagelbestendige GFK.

Aan de binnenzijde van de Averso zitten de handgrepen niet in het zicht en zijn de kasten voorzien van softclose sluitingen. De verlichting met afneembare homelight spots die ook buiten te gebruiken zijn en de lichtlijnen met indirecte verlichting zorgen voor zowel voldoende licht bij het lezen als sfeerverlichting bij een goed glas wijn. De keuken is voorzien van gietijzeren pan dragers en mooie glas afdekplaten op het moment dat het gastoestel niet gebruikt wordt.

Bij DE JONG zijn op het moment van schrijven de volgende modellen in de showroom te bezichtigen en op kort termijn leverbaar:

Bekijk al onze voorradige Bürstner caravans
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een manager / coördinator marketing communicatie! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

 

Bekijk vacatures