DE JONG Kampeer & Recreatie officieel Erwin Hymer Group gecertificeerd!

ehg-gecertificeerd.jpg

De Erwin Hymer Group (EHG) is in Europa de grootste en meest toonaangevende producent van campers en caravans. Niet alleen attractieve producten in elk segment, maar ook een goede en betrouwbare serviceorganisatie worden door EHG nagestreefd. Om deze service te waarborgen worden dealers van de Erwin Hymer Group sinds dit jaar geschouwd. Kwaliteit van zowel de inrichting en het equipment van de werkplaats, worden op vele punten gecontroleerd. Ook dienen monteurs constant geschoold te worden om de juiste kennis van de producten te hebben en hiermee adequaat zaken te kunnen oplossen.

Ook dient de receptie aan vastgestelde eisen te voldoen. Onze merken Bürstner, Carado, Eriba en Hymer zijn Erwin Hymer Group producten. Als grootste Nederlandse afnemer van de EHG producten, zijn wij dan ook trots dat wij zeer hoog scoorde bij de Erwin Hymer Group schouwing. Ook zijn wij trots dat meerdere technische specialisten, met goede resultaten, hun certificaat behaalden. Wij feliciteren dan ook onze collega’s van het technocenter met dit behaalde succes en heten een ieder van harte welkom in onze showroom, winkel en technocenter.

Doordat het gebruik van de camper en caravan voor een groot gedeelte in de periode april tot en met oktober plaatsvindt en in deze periode heel veel klanten graag gebruik maken van onze diensten, adviseren wij u: Plan uw werkzaamheden zoveel mogelijk in de maanden november t/m februari en maak u afspraak altijd ruim op tijd. Een afspraak maken bij onderhoud, storingen of in geval van een reparatie doet u het makkelijkst en het beste via het gedeelte "Storing, reparatie en onderhoud" op onze onze website. Met deze werkwijze kunnen wij voor het hoogste resultaat gaan, waar zowel wij als u blij van worden.

 

ehg-gecertificeerd-2.jpg

Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.