Camperclubs in Nederland

Nederlandse camperclubs

Zoals er bij veel automerken een club bestaat, bestaat dit ook bij campers en caravans. De verschillende clubs zijn op verschillende manieren opgebouwd. De ene club heeft voornamelijk het organiseren van leuke uitstapjes met anderen, die als kenmerk hebben een zelfde merk camper of caravan de doelstelling of juist allemaal camperaars zijn, is een andere club uitgegroeid tot een belangen vereniging die naast het organiseren van leuke uitstapjes ook andere zaken behartigd.

Camper Club Nederland

CCN staat voor Camperclub Nederland. De CCN is een vereniging van camperaars. De CCN bestaat uit ca. 1.500 enthousiaste leden, waarvan 10% singles. De CCN groeit nog steeds en verwelkomt jaarlijkse veel nieuwe, enthousiaste leden. De CCN wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zij organiseren reizen en evenementen in Nederland en Europa.

Een lid van de CCN heeft alle ruimte en vrijheid zowel zelf reizen en evenementen te organiseren als deel te nemen aan de georganiseerde reizen en evenementen van andere leden. Daarbinnen maak je je eigen gezelligheid al dan niet met andere camperaars.

Nederlandse Kampeerauto Club

De NKC Nederlandse Kampeerauto Club is de grootste vereniging voor camperaars. Specifiek kenmerk van de NKC is dat zij niet merk gebonden zijn. Om lid te worden van de NKC is het niet noodzakelijk om al een camper te bezitten.

De Club van Eriba rijders

Hymer kent in Nederland geen eigen club. De Club van Eriba rijders is echter een vereniging voor alle bezitters van producten uit het Eriba – Hymer concern. Zowel bezitters van een Eriba caravan als van een Hymer camper zijn bij de club welkom.

 

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon