Bürstner Lyseo M harmony line camper van het jaar 2020

Bürstner Lyseo M harmony line camper van het jaar 2020

Bürstner Lyseo M Harmony Line camper van het jaar 2020

Op 9 oktober 2019 heeft de Bürstner Lyseo M de titel camper van het jaar 2020 gewonnen. Deze jaarlijke onderscheiding wordt op de eerste beursdag van de Kampeer en Caravan jaarbeurs uitgereikt aan de meest vernieuwende camper.

De ANWB jury meldt het volgende over de camper: “Studie en praktijk hebben elkaar gevonden in de Bürstner Lyseo M Harmony Line. Het interieur straalt een en al relaxen uit, mede door de luxe en complete uitrusting. Naast het Frans bed bevindt zich een grote toiletruimte die je, door het omklappen van de spiegelwand, omtovert tot een riante, afgescheiden douche. Voorin is flinke stahoogte beschikbaar. Extra waardering krijgt het meubelelement bij de ingang met onder meer een centraal bedieningspaneel, tv-plek, magnetische glazenhouders, flessenhouder en bergruimte. Autoliefhebbers zullen kicken op de nieuwe 105 kW (143 pk) Mercedes Sprinter met achterwielaandrijving en een reeks standaard veiligheidsvoorzieningen. Met 450 kg aan laadvermogen kun je deze zeven meter lange camper rustig voorzien van allerlei extra’s zonder het maximaal toegestane gewicht te overschrijden.”

De Lyseo M is ook verkrijgbaar in de 690 uitvoering met enkele bedden. Beide modellen zijn in onze showroom te bezichtigen.

Bekijk de Bürstner Lyseo M Harmony Line hier
Wilt u meer weten?
Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!