Vouwwagens

Door de steeds toenemende interesse in campers en buscampers en de opnieuw toegenomen interesse in caravans heeft DE JONG besloten te stoppen met de dealerschappen van nieuwe vouwwagens. De laatste nieuwe modellen zijn inmiddels verkocht. Wel bieden wij nog steeds een aantal occasion vouwwagens aan.

Inruilen vouwwagens, occasion vouwwagens

Wie van de vouwwagen wil overstappen naar een nieuwe of occasion camper of caravan kan uiteraard bij DE JONG uitstekend terecht voor de inruil van de vouwwagen. Door deze inruil zullen wij ook regelmatig aanbod hebben van gebruikte vouwwagens. Via onze occasion module informeren wij u graag over de voorradige modellen.

Occasion vouwwagens bekijken

Onderhoud vouwwagens

Het onderhoud van een vouwwagen wordt onderverdeeld in twee gedeeltes. Enerzijds is er het technische onderhoud aan het onderstel en de wagenbak en anderzijds is er het onderhoud aan de tent. Voor het rij technische gedeelte kunt u bij DE JONG Technocenter terecht. Onze goed opgeleide monteurs hebben jarenlange ervaring en blijven dus de juiste keuze als het gaat om het technisch onderhoud van uw vouwwagen.

Onderhoud rij technische gedeelte vouwwagen

Voor reparaties en/of vervanging van tentframes en het bestellen van merk gebonden accessoires verwijzen u naar de betreffende merkdealer. Voor onderhoud en reparaties aan de tent, verwijzen wij u graag door naar een tent en zeilmakerij. Wij kunnen hiervoor de firma Stroobach (http://www.stroobach.nl/) zeker aanbevelen.

Wilt u meer weten?
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.