Vouwwagens

Door de steeds toenemende interesse in campers en buscampers en de opnieuw toegenomen interesse in caravans heeft DE JONG besloten te stoppen met de dealerschappen van nieuwe vouwwagens. Op dit moment gaat het laatste aanwezige model, de Jamet Easy 2019, tegen een zeer scherpe prijs van de hand.

In 1972 startte Kampeercentrum DE JONG met 1 vouwwagen en 2 bagagewagens. Inmiddels is DE JONG uitgegroeid tot een full-service bedrijf in de kampeer-, outdoor en vrijetijdssector. Bij DE JONG Kampeer & Recreatie kan men uitstekend terecht voor de aankoop van een nieuwe of occasion camper, buscamper of caravan. Hiernaast beschikt DE JONG over een grote verhuurvloot campers, caravans en buscampers en vindt men in de Kampeer & Outdoorshop echt alles voor kamperen en het heerlijke buitenleven. Naast onderhoud en schade herstel verzorgt DE JONG Technocenter alle in- en opbouwwensen van alle mogelijke technische accessoires.

Inruilen vouwwagens, occasion vouwwagens

Wie van de vouwwagen wil overstappen naar een nieuwe of occasion camper of caravan kan uiteraard bij DE JONG uitstekend terecht voor de inruil van de vouwwagen. Door deze inruil zullen wij ook regelmatig aanbod hebben van gebruikte vouwwagens. Via onze occasion module informeren wij u graag over de voorradige modellen.

Onderhoud vouwwagens

Het onderhoud van een vouwwagen wordt onderverdeeld in twee gedeeltes. Enerzijds is er het technische onderhoud aan het onderstel en de wagenbak en anderzijds is er het onderhoud aan de tent. Voor het rij technische gedeelte kunt u bij DE JONG Technocenter terecht. Onze goed opgeleide monteurs hebben jarenlange ervaring en blijven dus de juiste keuze als het gaat om het technisch onderhoud van uw vouwwagen.

Voor reparaties en/of vervanging van tentframes en het bestellen van merk gebonden accessoires verwijzen u naar de betreffende merkdealer. Voor onderhoud en reparaties aan de tent, verwijzen wij u graag door naar een tent en zeilmakerij. Wij kunnen hiervoor de firma Stroobach (http://www.stroobach.nl/) zeker aanbevelen.