Vouwwagens

Bij DE JONG Kampeer & Recreatie vindt u de vouwwagen die bij u past. In onze showrooms van 21.000m2 is er voor iedereen een juist kampeermiddel te vinden. Met de vouwwagen of tenttrailer op vakantie staat gerand voor vrijheid en blijheid voor met zijn tweeën of zelfs het hele gezin. Als dealer van de top merken Jamet en 3Dog en vele verschillende occasions heeft DE JONG Kampeer & Recreatie voor iedereen de juiste vouwwagen.

Nieuwe vouwwagen kopen

Nieuwe vouwwagens heeft DE JONG Kampeer & Recreatie van de merken Jamet en 3Dog. Met deze merken is er voor iedere consument wat wils. Van een 2 persoons Jamet Jameta of 3Dog ScoutDog tot de 8-persoons  Jamet Arizona. Kom snel eens langs om te kijken wat voor u de ideale vouwwagen zou zijn! Want zoals u weet worden de vouwwagens beschreven als een ideale compromis tussen een tent en een caravan. 

Jamet 3DOG

Occasion vouwwagen kopen

Naast nieuwe vouwwagens hebben wij ook vele occasions. Deze staan niet altijd op, maar op afspraak kunnen wij deze altijd opzetten. Online kunt u al onze nieuwe en occasion vouwwagens bezichtigen. De vouwwagens worden van te voren gecontroleerd. Deze occasions vouwwagens hebben wij van diverse merken waaronder: Jamet, Holtkamper, Trigano, Roadmaster, Conway, Combi-Camp of Zambezi.

Vouwwagen huren

Twijfelt u nog om een vouwwagen te kopen? Dan is huren ook een goede optie. In onze verhuurmodule kunt u de diverse modellen zien die u zou kunnen huren. In de verhuur zitten zowel symmetrische als asymmetrische vouwwagens welke altijd in nette staat zijn waardoor u geen oude wagen mee krijgt. Uiteraard krijgt u ook alle uitleg waardoor u optimaal kunt genieten van de gehuurde vouwwagen.