Vouwwagens

Een vouwwagen wordt beschreven als een ideale compromis tussen een tent en caravan. Hij biedt veel leefruimte, een goed bed en past achter elke auto. Bij DE JONG Kampeer & Recreatie vindt u de vouwwagen die bij u past. In onze showrooms van 21.000m2 is er voor iedereen een juist kampeermiddel te vinden.

NU OPRUIMING demo, ex-verhuur en occasion vouwwagens

Een vouwwagen koop je NU heel Voordelig bij DE JONG. In de showroom wordt schoonschip gemaakt, waardoor demo, ex-verhuur en occasion vouwwagens ZEER VOORDELIG worden aangeboden.

Occasion Vouwwagens

De occasions bij DE JONG zijn gecontroleerd op grote gebreken, zoals uitgedroogde stiksels en tentdoek, waterdichtheid en nog veel meer belangrijke punten. Wanneer je een occasion koopt kan je er in de meeste gevallen zelfs voor kiezen deze af te laten leveren met een Bovag onderhoudsbeurt en/of Pack keuring.

Ex-verhuur Vouwwagens

Ex verhuur vouwwagens zijn vouwwagens met enkele weken verhuurervaring die lekker voordelig aangeboden worden.  De ex – verhuur vouwwagens zijn compleet uitgerust en kampeer klaar.  Wie wil genieten van een ex-verhuur vouwwagen en wil profiteren van de zeer aantrekkelijke prijs moet er snel bij zijn.

3DOG Vouwwagens

3dog vouwwagens zijn van TOP kwaliteit. Een gegalvaniseerd onderstel, aluminium wagenbak en tentdoek volledig van Canvas met hele stevige ritsen. Hiernaast zet je de 3Dog supersnel op en is deze bestand tegen vele omstandigheden. Onze 3Dog show modellen en ex-verhuurmodellen bieden wij nu zeer voordelig aan.

Jamet Easy

De laatste Jamet Easy vouwwagen modeljaar 2019 bieden wij nu aan met heel veel voordeel!