Vouwwagens

Door de steeds toenemende interesse in campers en buscampers en de opnieuw toegenomen interesse in caravans heeft DE JONG besloten te stoppen met de dealerschappen van nieuwe vouwwagens. De laatste nieuwe modellen zijn inmiddels verkocht. Wel bieden wij nog steeds een aantal occasion vouwwagens aan.

Inruilen vouwwagens, occasion vouwwagens

Wie van de vouwwagen wil overstappen naar een nieuwe of occasion camper of caravan kan uiteraard bij DE JONG uitstekend terecht voor de inruil van de vouwwagen. Door deze inruil zullen wij ook regelmatig aanbod hebben van gebruikte vouwwagens. Via onze occasion module informeren wij u graag over de voorradige modellen.

Occasion vouwwagens bekijken

Onderhoud vouwwagens

Het onderhoud van een vouwwagen wordt onderverdeeld in twee gedeeltes. Enerzijds is er het technische onderhoud aan het onderstel en de wagenbak en anderzijds is er het onderhoud aan de tent. Voor het rij technische gedeelte kunt u bij DE JONG Technocenter terecht. Onze goed opgeleide monteurs hebben jarenlange ervaring en blijven dus de juiste keuze als het gaat om het technisch onderhoud van uw vouwwagen.

Onderhoud rij technische gedeelte vouwwagen

Voor reparaties en/of vervanging van tentframes en het bestellen van merk gebonden accessoires verwijzen u naar de betreffende merkdealer. Voor onderhoud en reparaties aan de tent, verwijzen wij u graag door naar een tent en zeilmakerij. Wij kunnen hiervoor de firma Stroobach (http://www.stroobach.nl/) zeker aanbevelen.

Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail